Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Raganaa999 @ 2008 06 20, 07:38)
na ten lygino tutis trio NESTANDARTINE vaziuokle su viper. O tu cia nuotraukose standartine vaziuokle trio idejai  ax.gif

nestandartine vaziuokle man vistiek i viperi nesa doh.gif

o ji ta su pripuciamais ratais dideliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 06 20, 09:38)
na ten lygino tutis trio NESTANDARTINE vaziuokle su viper. O tu cia nuotraukose standartine vaziuokle trio idejai  ax.gif

Vaziokle tai kokia pati tik pridekit didelius ratus, zinau ,nes pati tuom domejaus. galvojau su tokiais ratais pirkt
Papildyta:
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 20, 10:06)
nestandartine vaziuokle man vistiek i viperi nesa  doh.gif

o ji ta su pripuciamais ratais dideliais  4u.gif

Nu reiks padarut foto montaza mirksiukas.gif , bet cia kai laiko turesiu
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 20, 09:51)
Nu reiks padarut foto montaza mirksiukas.gif , bet cia kai laiko turesiu

nireik....vistiek man kitaip atrodys mirksiukas.gif , buvau si sestadieni turguja ir suinojau gera naujiena kita savaitgali bus mano tutis klaipedoj thumbup.gif , tik pasiimsiu dar kita savaitgali, nes nebus kaip iki turgaus si nulekti.... ax.gif

i da pliotkas, zinau, kad tucio valdzia cia mus stebi blush2.gif tad mergynos negalim patarimu ir pasiulymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 06 22, 15:16)
nireik....vistiek man kitaip atrodys  mirksiukas.gif , buvau si sestadieni turguja ir suinojau gera naujiena kita savaitgali bus mano tutis klaipedoj  thumbup.gif , tik pasiimsiu dar kita savaitgali, nes nebus kaip iki turgaus si nulekti.... ax.gif

i da pliotkas, zinau, kad tucio valdzia cia mus stebi  blush2.gif  tad mergynos negalim patarimu ir pasiulymu  4u.gif

O sveikinu, nu tai reik ir man lekt uzsisakyt.

Nu saunuole valdzia, protingai daro. Jei tobulins pagal patarimus tai tas tutis bus superinis vezimukas
Atsakyti
o koks tutis trio lopšio ilgis? bijau kad mano vaikas bus ilgas tongue.gif o reikės dar prirengti žiemai, tai nežinau ar tipls g.gif iš ilgio
Atsakyti
QUOTE(Sandriukas--gandriukas @ 2008 06 23, 13:08)
o koks tutis trio lopšio ilgis? bijau kad mano vaikas bus ilgas  tongue.gif o reikės dar prirengti žiemai, tai nežinau ar tipls  g.gif iš ilgio

jeigu bus ziema reikes rengti, nes jau kli metai jos nematem doh.gif
kiek pamenu vidinis lopsio ilgis 76 ar 78 cm g.gif
atidziai perskaityk temele, kaskur buvo jau matuota 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 25 birželio 2008 - 06:17
Ech, o mes vezima tik kokia liepos 10 gausim.. jau uzsisakem, bet kaip supratau gamykla atostogauja g.gif tai sake liepos 8 uzsakyma darys, ir kokioj 10 turetu buti, tai dar teks palaukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 06 25, 07:28)
Ech, o mes vezima tik kokia liepos 10 gausim.. jau uzsisakem, bet kaip supratau gamykla atostogauja  g.gif  tai sake liepos 8 uzsakyma darys, ir kokioj 10 turetu buti, tai dar teks palaukti  ax.gif

nebedaug beliko thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal suzinojot kokia naujiena tutis rugpjuti pateiks.

Be to graugai isigijo tuti trio vis kompleta, sake yra labai patenkinti. Nors karietos keleivis pasirodys tik spalio men lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 26, 21:27)
Merginos, gal suzinojot kokia naujiena tutis rugpjuti pateiks.

Be to graugai isigijo tuti trio vis kompleta, sake yra labai patenkinti. Nors karietos keleivis pasirodys tik spalio men lotuliukas.gif

parduodu tutis viper vezimeli jei kas susidomino rasykite man asmeninius zinutes lauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2008 06 27, 13:09)
parduodu tutis viper vezimeli jei kas susidomino rasykite man asmeninius zinutes lauksiu smile.gif

yra tam skelbimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniela20 @ 2008 06 27, 13:09)

bet mus ne viperis domina mirksiukas.gif
Atsakyti