Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 08 03, 16:39)
Nusipirkom naująjį Tutis Trio. Tai patobulinimas toks: Didesnis lopšys, fiksuojasi ratai, tvirtesnis rėmas. Nors pardavėja teigė, jog mogiliovo rajone į liftus telpa, bet visgi klydo..vežimas per kokį 0,5cm netelpa..tad ji patarė išimti vieną ratą, kadangi tai lengvai padaroma.
O gamykla, kaip supratau pradės dirbti nuo pirmadienio.

Man tilpimas į liftą neaktualus, bet šiaip pasmalsausiu - tai kaskart įvažiuojant į liftą siūlo nuiminėti ratą, paskui jį vėl atgal dėti? blink.gif

Kur pirkot, jie nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2008 08 04, 15:01)
Man tilpimas į liftą neaktualus, bet šiaip pasmalsausiu - tai kaskart įvažiuojant į liftą siūlo nuiminėti ratą, paskui jį vėl atgal dėti?  blink.gif 

Kur pirkot, jie nepaslaptis?

o man aktualus, bet tas ratų nuiminėjimas man nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
Bliamba susinervinau su tuo tuciu, teks kita varianta galvoti mums..., planavau pirkti tik lopsi ir rema, liepos pradzioje pasake kainuos apie 400 Lt, na visa liepa laukiau, kol ju atostogos baigsis ir jau zadejau vaziuot pirkt. Daba gi, pasake, kad neapsimoka jiems gaminti tik tokio varianto, o jei noriu tik lopsio ir autom. kedutes tai kainuos 800 Lt, kai visas komplektas kainuoja 950 blink.gif
O sportines nu nenoriu ir viskas, dar kai atsiliepimu cia paskaiciau. Galvojau ziema pravazinesim , o tada ratus keisim.
Na bet gavos, kaip gavos ir dabar neriu i naujas paieskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 08 04, 16:10)
Bliamba susinervinau su tuo tuciu, teks kita varianta galvoti mums..., planavau pirkti tik lopsi ir rema, liepos pradzioje pasake kainuos apie 400 Lt, na visa liepa laukiau, kol ju atostogos baigsis ir jau zadejau vaziuot pirkt. Daba gi, pasake, kad neapsimoka jiems gaminti tik tokio varianto, o jei noriu tik lopsio ir autom. kedutes tai kainuos 800 Lt, kai visas komplektas kainuoja 950 blink.gif
O sportines nu nenoriu ir viskas, dar kai atsiliepimu cia paskaiciau. Galvojau ziema pravazinesim , o tada ratus keisim.
Na bet gavos, kaip gavos ir dabar neriu i naujas paieskas  mirksiukas.gif

aš irgi noriu tik lopšio ir kėdės blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 04, 15:33)
aš irgi noriu tik lopšio ir kėdės  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tai va, skambinausi i gamykla, kalbejau ir pasake, kad kainuos 800 lt.....
Atsakyti
QUOTE(sviliukas @ 2008 08 04, 16:54)
Tai va, skambinausi i gamykla, kalbejau ir pasake, kad kainuos 800 lt.....

eina jie š...
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 04, 15:57)
eina jie š...

Aš panašiai ir pasakiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 04, 12:13)
o kur jūs pirksite|? bazėj ar iš gamyklos? gal žinai iki kelių gamykla dirba?

gamykla iki 17 val dirba.

nusipirkom mes ta vezimaiti wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 04 rugpjūčio 2008 - 20:16
QUOTE(wizardry @ 2008 08 04, 21:09)
gamykla iki 17 val dirba.

nusipirkom mes ta vezimaiti  wub.gif

user posted image

kokia spalva ėmėt, kokia komplektacija? kiek kainavo gamykloje? nerodo, jei foto dėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 08 04, 22:14)
kokia spalva ėmėt, kokia komplektacija? kiek kainavo gamykloje? nerodo, jei foto dėjai smile.gif

jau matosi ax.gif emem pilna komplekta (lopsys, kedute, sportine dalis) papildomai gavom sieteli nuo uodu ir apsauga nuo lietaus. kainavo 950. na gamykloje spalvu pasirinkimas didesnis siek tiek.
kadangi labai lyja, tai dar neparsinesem is masinos, tai neisnagrinejau iki galo visko. bet siaip atrodo labai patogus, lengvai susimontuoja, ratukai uzsifiksuoja, o ir kedutes bei sportines dalies medzegeles nebe sintetines, o medvilne (cia ta dalis kur su nugaryte liecias)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 04 rugpjūčio 2008 - 20:21
QUOTE(wizardry @ 2008 08 04, 22:19)
jau matosi  ax.gif emem pilna komplekta (lopsys, kedute, sportine dalis) papildomai gavom sieteli nuo uodu ir apsauga nuo lietaus. kainavo 950. na gamykloje spalvu pasirinkimas didesnis siek tiek.
kadangi labai lyja, tai dar neparsinesem is masinos, tai neisnagrinejau iki galo visko. bet siaip atrodo labai patogus, lengvai susimontuoja, ratukai uzsifiksuoja, o ir kedutes bei sportines dalies medzegeles nebe sintetines, o medvilne (cia ta dalis kur su nugaryte liecias)

o, smagu jums. aš irgi noriu pagaliau vežimo biggrin.gif
Atsakyti
va dar kelios foto

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 05 rugpjūčio 2008 - 12:23