Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Angele @ 2008 09 11, 19:08)
As siandien parduotuvej ziurejau priekiniai ratukai nesifiksuoja. Tai kaip istikruju yra ar parduotuvej dar tas senesnis variantas stovi  g.gif Manau patogiau kai fiksuojasi.

turbut ant seno varianto pataikei, nes fiksuojasi dabar jau...savo akim mačiau ir čiupinėjau.
Atsakyti
nu man tai nesuprantama kaip gamina lietuviai savo rinkai vezimus kurie i liftus netelpa doh.gif o dar kai paskaiciau apie vezimo trukumus, tai isviso baisu pasidare doh.gif nepirkciau Tucio jau vien del to, kad jie tik kol nauji turi vaizda, o po to girgzta, audiniai pablunka, zodziu kokybe nekokia schmoll.gif uz ta kaina tikrai galima geresni vezima rasti
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2008 09 12, 13:52)
o kur pirkote ta coneco toledo, gal nuotraukyciu butu galima ir kokia kainele. aciu

žr. coneco temoj
Atsakyti
Fiksuojasi priekiniai ratukai, tai tikrai. Gal kur nors dar likę senas modelis, tai ir nefiksuoja.
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2008 09 11, 16:23)
Nenuleido nė trupučio  schmoll.gif

kiek susiduriau,ten niekad nenuleidzia schmoll.gif

QUOTE(airv @ 2008 09 12, 16:27)
turbut ant seno varianto pataikei, nes fiksuojasi dabar jau...savo akim mačiau ir čiupinėjau.

fiksuojasi tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2008 09 12, 16:27)

Gali buti, kad senas variantas pakliuvo. Bet net keliose parduotuvese maciau, nei vienoj nesifiksavo.
Dar laiko turim, tai gal kazka kita nuziuresim. Bet man vis tik pliusu daugiau nei minusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2008 09 16, 10:51)
Gali buti, kad senas variantas pakliuvo. Bet net keliose parduotuvese maciau, nei vienoj nesifiksavo.
Dar laiko turim, tai gal kazka kita nuziuresim. Bet man vis tik pliusu daugiau nei minusu smile.gif

visiems neitiksi ax.gif bet man tas vezimelis patinka, nors dar nepanaudojom ax.gif
Atsakyti
as ir esu nusiziurejusi si vezimuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik negaliu isirinkti spalvos noreciau gal riskaus bet visi ryskus labai jau teplus tai net nzn verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Naudojame Tutis Trio vezimeli nepilna menesi.

Pliusas jo yra tas, kad yra labai lengvas.

Minusai islindo sie:
1. nusipirkome jau su iskritusiomis spaudemis - naujo daikto nuo a iki z netikrinim
2. jau nebeveikia stabdziai;
3. vaziuojant ratai meta i kaire puse, vis tenka vezimeli tiesinti
4. remo detales, ant kuriu dedasi lopsiukas ir automobiline kedute - jau smarkiai susibraize.

Kai sugedo stabziai, bandziau skambinti i gamykla, kad yra garantinis ir noriu vezimeli grazinti - nes jei tiek broko islenda per 2-3 savaites ( ir nedaug vazinejant), tai kas bus toliau. Atsake taip - atvezkit musu meistrai taisys, bet grazinti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Raidas @ 2008 09 19, 14:19)
Naudojame Tutis Trio vezimeli nepilna menesi.

Pliusas jo yra tas, kad yra labai lengvas.

Minusai islindo sie:
1. nusipirkome jau su iskritusiomis spaudemis - naujo daikto nuo a iki z netikrinim
2. jau nebeveikia stabdziai;
3. vaziuojant ratai meta i kaire puse, vis tenka vezimeli tiesinti
4. remo detales, ant kuriu dedasi lopsiukas ir automobiline kedute - jau smarkiai susibraize.

Kai sugedo stabziai, bandziau skambinti i gamykla, kad yra garantinis ir noriu vezimeli grazinti - nes jei tiek broko islenda per 2-3 savaites ( ir nedaug vazinejant), tai kas bus toliau. Atsake taip - atvezkit musu meistrai taisys, bet grazinti negalima.

tikekimes ne visi su tokiais defektais g.gif
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 09 19, 15:06)
tikekimes ne visi su tokiais defektais  g.gif

aš jau džiaugiuosi, kad jo nepirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 09 19, 17:54)
aš jau džiaugiuosi, kad jo nepirkau biggrin.gif

na as dar neisbandziau, tad nei giriu nei peikiu. keletas pazystamu naudoja si vezimeli ir skundu neturi. ziuresim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 19 rugsėjo 2008 - 17:44