Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Vaidosee @ 2008 10 13, 22:37)
Na,gal jums koks patobulintas papuole  mirksiukas.gif ,o man vakar ir stabdziai atsisake,niekaip nepavyko ju nuspausti  doh.gif ir kazkas jau rase,kad masinineje keduteje vaikas labai greitai susyla,tai tiesa,jau po 10 min,nugaryte buna uzkaitus,siuo metu,kai butuose gana vesu g.gif .Teisybe sakai,kaina atitinka kokybe,o mes suvalkieciai sakom,SKUPUS MOKA DU KARTUS  lotuliukas.gif

nu prajuokinai, visuose kedutese vaikai susyla, nors ir yra atseit ir orui pralidzios ir pan. Ir firma jau cia nesvarbu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 31, 13:06)
nu prajuokinai, visuose kedutese vaikai susyla, nors ir yra atseit ir orui pralidzios ir pan. Ir firma jau cia nesvarbu. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif jei per daug prirengsi, tai ir lovytej susilt gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 10 29, 12:17)
sveikos.
labai nuosirdziai viska perskaiciau, ka cia rasete, noriu paklausti is savo puses: tie nepripuciami ratukai yra kauciukiniai. Ar neteko girdeti, kaip jie ziema- salcio nebijo?  g.gif

Ruta26, minejai, kad nusipirkai Tuti, o po to pirkai kita vezima ( jei niko nesumaisiau). O i koki keitete ir kodel? Dekui.

as iki dabartinio vezimo 7 isbandziau esamas jau 8-tas tai komentuopi kiekviena galiu, taip pat ir naujaji, idealiu nera..bet paskutinysis man patogiausias Chicco S3 user posted image

manevringas, langvas (man kai nereikia kilnoti lotuliukas.gif ) vietos pupai daug ir miegojimui ir sedejimui, patogus dirzai, lengvai valosi....tik va kaina doh.gif bet geriau jau sumoketi ir gera daugta tureti (nes taupiau iki tucio trio) daugiau nebenoriu
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 11 05, 10:09)
as iki dabartinio vezimo 7 isbandziau esamas jau 8-tas tai komentuopi kiekviena galiu,  taip pat ir naujaji, idealiu nera..bet paskutinysis man patogiausias Chicco S3 user posted image

manevringas, langvas (man kai nereikia kilnoti  lotuliukas.gif ) vietos pupai daug ir miegojimui ir sedejimui, patogus dirzai, lengvai valosi....tik va kaina  doh.gif  bet geriau jau sumoketi ir gera daugta tureti (nes taupiau iki tucio trio) daugiau nebenoriu

aciu, Ruta26 4u.gif
man nesinori 3 ratu, bet vezimukas puikus!
Tai del Tutcio Trio ir man baigia atsokti fantazija..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 11 05, 10:36)
aciu, Ruta26  4u.gif
man nesinori 3 ratu, bet vezimukas puikus!
Tai del Tutcio Trio ir man baigia atsokti fantazija..... ax.gif

as triracius buvau nuo pat pradziu atmetusi doh.gif tik is 8 karto pasirasiau ir gailiuosi kiek buciau galvos sukimo praleidusi ir pinigeliu sutaupiusi
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 11 05, 13:10)
as triracius buvau nuo pat pradziu atmetusi  doh.gif  tik is 8 karto pasirasiau ir gailiuosi kiek buciau galvos sukimo praleidusi ir pinigeliu sutaupiusi

na va. ne visiems pasiseka is pirmo karto pataikyt 4u.gif
sekmes vezimuko naudojime...
Atsakyti
sveikos gal galetumet patarti nezinau koki pirkti ar tutis trio ar chicoo vezimeli jie labai panasus gal kas turit patirties? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2008 11 08, 12:27)
sveikos gal galetumet patarti nezinau koki pirkti ar tutis trio ar chicoo vezimeli jie labai panasus gal kas turit patirties? smile.gif

nepirkciau nei to nei to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2008 11 08, 10:27)

panasus? g.gif kuom?

QUOTE(Liusii @ 2008 11 08, 11:07)
nepirkciau nei to nei to  smile.gif

lotuliukas.gif
kiekvienam savi ratai
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 11 08, 13:30)
kiekvienam savi ratai

sutinku mirksiukas.gif Man chicco dizainas labai grazus, bet minusas - plonos medziagos, buda tokia permatoma, nesandari, o ziema manau nelabai kas g.gif pati norejau chicco tour 4 pirkti tai kai gerai paziurejau sportinuka tai persigalvojau, nes atrode kiauras blink.gif parke matau mamas su jais tai girgzda kai vaziuoja baisiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 08 lapkričio 2008 - 11:35
QUOTE(Liusii @ 2008 11 08, 11:35)
sutinku  mirksiukas.gif Man chicco dizainas labai grazus, bet minusas - plonos medziagos, buda tokia permatoma, nesandari, o ziema manau nelabai kas  g.gif pati norejau chicco tour 4 pirkti tai kai gerai paziurejau sportinuka tai persigalvojau, nes atrode kiauras  blink.gif parke matau mamas su jais tai girgzda kai vaziuoja baisiai  doh.gif

jo mazais ratukais girgzda, oa kad pucia kiarai tikrai nea....tik medziagyte plona bet nepralaidi sonuose ir po nugara ira papildomi sluoksniai
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif ,as toliau dalinuosi savo patirtim apie pacios naudojama vezimeli Tutis trio,taigi stabdziai jau visai neveikia doh.gif ,bet iskilo dar vina problema,ypac aktuali dar maziuku vaikuciu mamytem,mano mazoji yra 62 cm,bet deja jau i lopsi dedu paskutine savaite,kadangi aprenkta kombinzoniuku,jau remiasi galvyte ir kojytes,o jai dar tik 2 su puse menesio g.gif ,kazkokia nesamone,per pacius salcius savo mazge turesiu perkelti i sportine dali doh.gif .Vis dar neradau jokiu pliusiu savo tuciui sad.gif
Atsakyti