Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis TRIO

QUOTE(Isila @ 2008 04 28, 10:50)
tai gal kuri turinti foto įmes?  g.gif

cia jau reiktu mamyciu kurios jau turi nusipirkusios paprasyti kad idetu
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 04 23, 07:10)
blush2.gif  niu taip graziai, jei neisvaziuosiu is klp numausiu i turgeli ir padarysiu foto anksciau pries gaunant karietaite....itariu tave lopsinis variantas labiau dominti turetu?  ax.gif
skaitau ir matau kiek pas mani daug jeigu  blush2.gif  ...na vnz pasistemgsiu pagelbiti tik gero oro reikia, i kelione nesusiruosti, ir pinigu pirkiniui  lotuliukas.gif

QUOTE(Isila @ 2008 04 28, 08:50)
tai gal kuri turinti foto įmes?  g.gif

prisisnekejau, svaaitgali buvo senelio 70-metis iki turgaus nenusigavau doh.gif
maciau viena mamyte rase, kad jau turi vezimeli, gal ji galetu mum pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti
labai reik tikėtis, kad ras laiko nufotkinti blush2.gif labai norėčiau pamatyti
Atsakyti
Naujajame zurnalo "Tavo vaikas" numeryje yra ideta sio vezimelio nuotrauka. Neblogai atrodo. O idomu, kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 04 28, 14:46)
Naujajame zurnalo "Tavo vaikas"  numeryje yra ideta sio vezimelio nuotrauka. Neblogai atrodo. O idomu, kokia jo kaina?

mamos čia jau sakė, akd nuo 750 iki 900, paskaityk pora psl anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
as siandien telefonu nufotkinau parduotuvej. Kainos neziurejau, nes man nepatiko... Bet siaip, palyginus su ankstesniais tuciais, zymiai toliau pazenges thumbup.gif Isliko tokie patys platus galiniai ratai. Nors svoris sumazejo, manevringumas padidejo... Veliau pabandysiu ikelti foto (be vyro neiseina g.gif )
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 04 28, 16:46)
Naujajame zurnalo "Tavo vaikas"  numeryje yra ideta sio vezimelio nuotrauka. Neblogai atrodo. O idomu, kokia jo kaina?

paskutinem ziniom girdejau gariunuose visos trys dalys 800 kainuoja rolleyes.gif o ta nuotraukyte zurnale ir mane suviliojo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizardry: 28 balandžio 2008 - 17:04
blush2.gif galeciau ikelti foto savo vezimo tutis trio,bet nemoku ,jei paaiskintu kuri kaip tai padaryti ideciau mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

kokybe prastoka, nes meginau slapcia fotografuoti... Bet bent bendras vaizdas matosi...
Atsakyti
QUOTE(juratija @ 2008 04 29, 00:10)
user posted image

user posted image

kokybe prastoka, nes meginau slapcia fotografuoti... Bet bent bendras vaizdas matosi...

na as nusiunciau vienai mamytei savo vezimuko nuotraukas ji turetu ikelti,nes pati nemoku blush2.gif ax.gif
mano tutis trio vezimo vaziuokle kiek kitokia negu sitoj nuotraukoj,mano su pripuciamais ratais,ir nesukiojamais ratais,nes jei buciau pirkus su tokia vaziuokle kaip sitoje nuotraukoj tai tie ratukai neuzsifiksuoja ir kaime per pusyna nepavaziuosi... rolleyes.gif
lauksim ,kol ikels mano nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 29 balandžio 2008 - 09:14
a ratai tokie mažiukai? g.gif
Atsakyti
Labuka, talpinu Neila+69 karietos foto, jei kam nesimatys prasom sopausti ant apacioje esancios nuorodos 4u.gif

Photobuketas streikuoja, patalpinau kitur....prasom cia nuorodele Tutis trio nestandartine veziuokle
Labai grazi spalva, kazin ruzavu ner blush2.gif nes turguij minejo, kad yra nestandartiniu spalvu...a niekas negirdejote? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2008 04 29, 10:01)
a ratai tokie mažiukai?  g.gif

Priekiniai mazesni, bet guminiai ir truputuka didesni us peg perego, ciko ir manasiu vezimaiciu, labai panasus i X-lander...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 29 balandžio 2008 - 10:08