Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Tinulis @ 2005 04 21, 22:30)
As dariau su cream krekeriais ,nes kitokiu nera pas mus schmoll.gif bet slaksciau meduotu vandenuku,tai labai neblogai gavosi thumbup.gif Improvizuok ,kokius rasi-tokius biggrin.gif

Tinuli, kas cia per ccream krekeriai? Niekad nesu apie juos girdejus blush2.gif , kur perki?
Atsakyti
Sveikos mamytes, as irgi parasysiu torciuko recepta su tais paciais krekeriais. Pertepimui reikes cream cheese(as naudoju "Philadelphia") pakeli, "Whipped topping " kremo truputi daugiau nei puse dezutes(cia tas kremas saldytas apvaliose dezutese, parduotuvese sudetas kamerose) ir cukraus pudros pagal skoni.Viska suplakti su mikseriu ir pertepti.Skanaus!
Atsakyti
Gal kuri prisimenat kaip daryti Tingini?! Taip uzsimaniau ana diena, bet nebelabai pamenu ko ten jam reikia blush2.gif lygtai kondencuotas pienas maisosi su lydytu sviestu? ar kazkas panasaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 04 22, 06:46)
Gal kuri prisimenat kaip daryti Tingini?! Taip uzsimaniau ana diena, bet nebelabai pamenu ko ten jam reikia  blush2.gif lygtai kondencuotas pienas maisosi su lydytu sviestu? ar kazkas panasaus  g.gif

Pas tą pačią Supermamą >Mūsų namai>Kulinarinės idėjos>Saldumynai
Atsakyti
Ausriuk,as pirkau "Asdoj",bet maciau ir "Lindl" yra thumbup.gif
Kajote- as darau tingini paprasciau - 200gr.juodo sokolado,daugiau nei puse indelio kondensuoto pieno,sviesto (nedaug,gal koks 100gr.) ir 200 gr. sausainiu
Sokolada istirpini su sviestu ir sudedi kondensuota piena -paskui susmulkintus sausainius. Viskas Dar jei nori gali deti susmulkintus riesutus ar vysnias wub.gif 4u.gif Dedi i kamera porai valandu thumbup.gif
Atsakyti
O dabar dar ax.gif tam fasolkos torciukui sausainius reikia sutrupinti, ar cielus aplaistyti ir jie suminksteja, ir kaip juos ten deti, neissiardo g.gif kazkaip nelabai isivaizduoju mirksiukas.gif uz tai ir klausineju visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 04 22, 15:07)
O dabar dar  ax.gif  tam fasolkos torciukui sausainius reikia sutrupinti, ar cielus aplaistyti ir jie suminksteja, ir kaip juos ten deti, neissiardo  g.gif  kazkaip nelabai isivaizduoju  mirksiukas.gif  uz tai ir klausineju visko  rolleyes.gif

Niekas nieko nerase...as ta pati galvojau pries pradedama daryti biggrin.gif Bet po to nusprendziau netrupinti. Tiesiog issideliojau cielus sausainius kokio noriu dydzio torciuko, ir po to tepiau ir dejau vel ant virsaus keleta sluoksniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 04 22, 06:46)
Gal kuri prisimenat kaip daryti Tingini?! Taip uzsimaniau ana diena, bet nebelabai pamenu ko ten jam reikia  blush2.gif lygtai kondencuotas pienas maisosi su lydytu sviestu? ar kazkas panasaus  g.gif


Parasysiu cia, nes produktai skirsis nuo lietuvisku receptu!

As perku "Hersheys" kepimo kakavos (man ji skaniausia tinginiui), cukraus del standumo, sviesto, kelis pokus cukriniu sausainiuku. Butinai nusiperku ir "Kisses" maiseli blush2.gif Sudedu visa poka blush2.gif

Sutrupini sausainius (galima ir didokais gabaliukais, vistiek pjaustysis), istirpini sviesta puode - bet butinai ziurek, kad NEuzvirtu. Tirpini cukru, i pabaiga sudedi kakava ir saldainius. As viska dedu is akies, tiesiog ziuriu standuma - kartais reikia pridedi kakavos, kartais - cukraus, kaip kada. Galiausiai isjungi ir sudedi sausainius ir razinu ar riesutu pagal skoni. Tinulis dar pasiule vysnias - niekada nebuvau pagalvojusi thumbup.gif

Viska supilu i kelis maiselius maistui saugoti - tada neisbega, padarai ilga vyniotini ir suspaudi pagal norima forma. Per nakti laikau saldytuve. Rytais daznai randu kazkieno paragauta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirduze @ 2005 04 22, 15:07)
O dabar dar  ax.gif  tam fasolkos torciukui sausainius reikia sutrupinti, ar cielus aplaistyti ir jie suminksteja, ir kaip juos ten deti, neissiardo  g.gif  kazkaip nelabai isivaizduoju  mirksiukas.gif  uz tai ir klausineju visko  rolleyes.gif


Ne, krekerius trupinti nereikia, jie yra nemazi, tai tiesiog delioji ant virsaus pertepus, bet siules kart nuo karto kaitalioji kad neisirtu.. kaz kaip neparasiau, galvojau aisku... trupinti jau ilgesnis procesas butu... O kiek jau krekeriu tai priklauso kokio dydzio torta noro daryti mirksiukas.gif

Tik nesupaniokit krekerius su vadinamom galetom (tokie kieti labai sausainai, nezinau ar teisingai parasiau, rusiskai galetom vadinasi, tai jie per kieti, torciukui netiks)
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2005 04 22, 12:46)
Ausriuk,as pirkau "Asdoj",bet maciau ir "Lindl" yra thumbup.gif
Kajote- as darau tingini paprasciau - 200gr.juodo sokolado,daugiau nei puse indelio kondensuoto pieno,sviesto (nedaug,gal koks 100gr.) ir 200 gr. sausainiu
Sokolada istirpini su sviestu ir sudedi kondensuota piena -paskui susmulkintus sausainius. Viskas Dar jei nori gali deti susmulkintus riesutus ar vysnias wub.gif  4u.gif Dedi i kamera porai valandu thumbup.gif


Tinuli, labai aciu uz recepteli 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiks pabandyti kokia dienele... visas pavaisinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 04 22, 16:38)
Parasysiu cia, nes produktai skirsis nuo lietuvisku receptu!

As perku "Hersheys" kepimo kakavos (man ji skaniausia tinginiui), cukraus del standumo, sviesto, kelis pokus cukriniu sausainiuku. Butinai nusiperku ir "Kisses" maiseli blush2.gif Sudedu visa poka blush2.gif

Sutrupini sausainius (galima ir didokais gabaliukais, vistiek pjaustysis), istirpini sviesta puode - bet butinai ziurek, kad NEuzvirtu. Tirpini cukru, i pabaiga sudedi kakava ir saldainius. As viska dedu is akies, tiesiog ziuriu standuma - kartais reikia pridedi kakavos, kartais - cukraus, kaip kada. Galiausiai isjungi ir sudedi sausainius ir razinu ar riesutu pagal skoni. Tinulis dar pasiule vysnias - niekada nebuvau pagalvojusi thumbup.gif

Viska supilu i kelis maiselius maistui saugoti - tada neisbega, padarai ilga vyniotini ir suspaudi pagal norima forma. Per nakti laikau saldytuve. Rytais daznai randu kazkieno paragauta laugh.gif


Pabandysiu ir tavo receptu mirksiukas.gif ACIU!!!
Atsakyti
Purkyte ka tik uzsisakiau meduoliu is tavo duotos www.laukiu dabar..niam
Atsakyti