QUOTE(kajote @ 2005 04 22, 06:46)
Gal kuri prisimenat kaip daryti
Tingini?! Taip uzsimaniau ana diena, bet nebelabai pamenu ko ten jam reikia

lygtai kondencuotas pienas maisosi su lydytu sviestu? ar kazkas panasaus
Parasysiu cia, nes produktai skirsis nuo lietuvisku receptu!
As perku "Hersheys" kepimo kakavos (man ji skaniausia tinginiui), cukraus del standumo, sviesto, kelis pokus cukriniu sausainiuku. Butinai nusiperku ir "Kisses" maiseli

Sudedu visa poka
Sutrupini sausainius (galima ir didokais gabaliukais, vistiek pjaustysis), istirpini sviesta puode - bet butinai ziurek, kad NEuzvirtu. Tirpini cukru, i pabaiga sudedi kakava ir saldainius. As viska dedu is akies, tiesiog ziuriu standuma - kartais reikia pridedi kakavos, kartais - cukraus, kaip kada. Galiausiai isjungi ir sudedi sausainius ir razinu ar riesutu pagal skoni. Tinulis dar pasiule vysnias - niekada nebuvau pagalvojusi
Viska supilu i kelis maiselius maistui saugoti - tada neisbega, padarai ilga vyniotini ir suspaudi pagal norima forma. Per nakti laikau saldytuve. Rytais daznai randu kazkieno paragauta