Padaryk verinukus ish surio, alyvuokiu, mazhu pomidoriuku, agurkiuku ir t.t. ir pan, ir susmaigstyk juos i obuoli ar kopusta. Jei verinukai mazhi (veriami ant dantu krapshtuko: pvz. suris ir alyvuoge arba suris ir vynuoge), tuomet smeigi i obuoli. Jei ilgi (veriami ant tokiu bambukiniu ieshmuku), tuomet kopusta. Gaunasi tokie simpatishki ezhiukai.
Labai lengvas ir ispudingas desertas: zhele laiveliai. Padarai zhele, apelsinus perpjauni pusiau, ishskobi minkstima ir supili ten zhele. Kai sustingsta, perpjauni puseles dar pusiau. Po to ish ryzhiu popieriaus padarai bures ir su dantu krapshtukais jas prismeigi prie 'laivelio'.
Odes kotletukai
Idek i kotleta majonezo, sultinuko. Zhiurek, kad mesa turetu bent truputi riebaliuko. Butinai maishyk jautiena su kiauliena. Ir, aishku, patroshkinus su trupuchiu vandenuko, grietine, jie automatishkai sultingesni pasidarys.
Yra variantas ish viso daryti skysta farsha su kefyru (atrodo), ir kepti vos ne kaip blynus. Mazhiau terliones.
Juokinga - dalinu patarimus, nors pati retai kotletus kepu. Man skaniau gryna mesyte, steikutis. Arba, pvz., labai megstu idarytus kotletus kepti orkaiteje, folijoje. O idarau su dzhiovintom slyvom arba tarkuotom shakninem darzhovem (morka, petrazholes, saliero shaknis ir pan.), porais, kopustais, uzhdedu ant virshaus majonezo ir/arba grietines.

Idek i kotleta majonezo, sultinuko. Zhiurek, kad mesa turetu bent truputi riebaliuko. Butinai maishyk jautiena su kiauliena. Ir, aishku, patroshkinus su trupuchiu vandenuko, grietine, jie automatishkai sultingesni pasidarys.
Yra variantas ish viso daryti skysta farsha su kefyru (atrodo), ir kepti vos ne kaip blynus. Mazhiau terliones.
Juokinga - dalinu patarimus, nors pati retai kotletus kepu. Man skaniau gryna mesyte, steikutis. Arba, pvz., labai megstu idarytus kotletus kepti orkaiteje, folijoje. O idarau su dzhiovintom slyvom arba tarkuotom shakninem darzhovem (morka, petrazholes, saliero shaknis ir pan.), porais, kopustais, uzhdedu ant virshaus majonezo ir/arba grietines.
Puikios mamytes kotletukai
Na jokio ypatingo recepto as nenaudoju, bet pasakysiu maisau kiauliena ir jautiena puse ant puses(mat mano vyra snenori tik kiaulienos atseit fat, tai as ji apgaudinejo o kaip valgo sako oi kokia skani jautiena)tada dedu 2 kiausinius, prieskoniu visokiu tame tarpe ir vegetos(daugiau druskos nededu uztenka su vegeta) ir vietoj bulkos dedu dziuveseliu daug sumaisau apkepinu keptuvej kad apskrustu tada i puoda ir troskinu daug meno nereikia tik kaip pati farsa darai dek prieskoniu ir ragauk jeigu skanu bus ir kotleciukai skanus

Na jokio ypatingo recepto as nenaudoju, bet pasakysiu maisau kiauliena ir jautiena puse ant puses(mat mano vyra snenori tik kiaulienos atseit fat, tai as ji apgaudinejo o kaip valgo sako oi kokia skani jautiena)tada dedu 2 kiausinius, prieskoniu visokiu tame tarpe ir vegetos(daugiau druskos nededu uztenka su vegeta) ir vietoj bulkos dedu dziuveseliu daug sumaisau apkepinu keptuvej kad apskrustu tada i puoda ir troskinu daug meno nereikia tik kaip pati farsa darai dek prieskoniu ir ragauk jeigu skanu bus ir kotleciukai skanus
Zora, gerai pasidarbavai



Kotletu tema. As darau tinginius balandelius. I farsa pritarkuoju kopusto (per burokine tarka), idedu virtu ryziu. Visa kita kaip kas ismano (kaiusinis etc.). Apkepinu, po to troskinu kaip balandelius.

Kepiau vakar koteltus su majonezu gavosi JEGA


Gal pasakytute misraines su liezuviu recepta?
