Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Padaryk verinukus ish surio, alyvuokiu, mazhu pomidoriuku, agurkiuku ir t.t. ir pan, ir susmaigstyk juos i obuoli ar kopusta. Jei verinukai mazhi (veriami ant dantu krapshtuko: pvz. suris ir alyvuoge arba suris ir vynuoge), tuomet smeigi i obuoli. Jei ilgi (veriami ant tokiu bambukiniu ieshmuku), tuomet kopusta. Gaunasi tokie simpatishki ezhiukai.
Labai lengvas ir ispudingas desertas: zhele laiveliai. Padarai zhele, apelsinus perpjauni pusiau, ishskobi minkstima ir supili ten zhele. Kai sustingsta, perpjauni puseles dar pusiau. Po to ish ryzhiu popieriaus padarai bures ir su dantu krapshtukais jas prismeigi prie 'laivelio'.
Atsakyti
Odes kotletukai mirksiukas.gif
Idek i kotleta majonezo, sultinuko. Zhiurek, kad mesa turetu bent truputi riebaliuko. Butinai maishyk jautiena su kiauliena. Ir, aishku, patroshkinus su trupuchiu vandenuko, grietine, jie automatishkai sultingesni pasidarys.
Yra variantas ish viso daryti skysta farsha su kefyru (atrodo), ir kepti vos ne kaip blynus. Mazhiau terliones.
Juokinga - dalinu patarimus, nors pati retai kotletus kepu. Man skaniau gryna mesyte, steikutis. Arba, pvz., labai megstu idarytus kotletus kepti orkaiteje, folijoje. O idarau su dzhiovintom slyvom arba tarkuotom shakninem darzhovem (morka, petrazholes, saliero shaknis ir pan.), porais, kopustais, uzhdedu ant virshaus majonezo ir/arba grietines.

Atsakyti
Puikios mamytes kotletukai mirksiukas.gif
Na jokio ypatingo recepto as nenaudoju, bet pasakysiu maisau kiauliena ir jautiena puse ant puses(mat mano vyra snenori tik kiaulienos atseit fat, tai as ji apgaudinejo o kaip valgo sako oi kokia skani jautiena)tada dedu 2 kiausinius, prieskoniu visokiu tame tarpe ir vegetos(daugiau druskos nededu uztenka su vegeta) ir vietoj bulkos dedu dziuveseliu daug sumaisau apkepinu keptuvej kad apskrustu tada i puoda ir troskinu daug meno nereikia tik kaip pati farsa darai dek prieskoniu ir ragauk jeigu skanu bus ir kotleciukai skanus
Atsakyti
Reseliotes katletai mirksiukas.gif
Apie kotletus prakalbote tai aš irgi visko to paties pridedu,tik dar visada dedu majonezo į faršą ir mėgstu įdarą dar įdėti (dažmiausiai virtų smulkintų kiaušinių,kartais žirnelių su morkomis)kai iškepu,dedu į indą ir apibarstau sūriu,kad apsilydytų
Atsakyti
Kajotes mirksiukas.gif
As tai visada i farsa dedu batono riekele ismirkinta piene. Kotletai visada gaunasi minksti ir sultingi zinau, dar kit izmones deda tarkuotos bulves, bet as tingiu terliotis
Atsakyti
Na va kiek ideju thumbup.gif
Skanaus panos mirksiukas.gif
Atsakyti
Zora, gerai pasidarbavai thumbup.gif clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 10 12, 14:03)
Zora, gerai pasidarbavai thumbup.gif  clap_1.gif  4u.gif

Dekui blush2.gif
Atsakyti
Kotletu tema. As darau tinginius balandelius. I farsa pritarkuoju kopusto (per burokine tarka), idedu virtu ryziu. Visa kita kaip kas ismano (kaiusinis etc.). Apkepinu, po to troskinu kaip balandelius. thumbup.gif
Atsakyti
Kepiau vakar koteltus su majonezu gavosi JEGA thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gal pasakytute misraines su liezuviu recepta? smile.gif
Atsakyti
Zhuvies myletojoms - upetakis.
Atsakyti