Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(winia @ 2008 04 14, 15:07)
fainiausia jame tai avys:))
norėčiau kokią gražią avelę išsiuvinėti  wub.gif

jeigu siuvinėt tik viršutinę paveikslo dalį, irgi labai gražiai gautųsi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 14, 16:12)
jeigu siuvinėt tik viršutinę paveikslo dalį, irgi labai gražiai gautųsi. wub.gif

aj nea, tingėčiau, noriu vienos atskiros avytės smile.gif

Atsakyti
Baigiau metrika,visgi ardziau ir siuvau is naujo backstitch su 1 gija.

user posted image

Dar vienas darbelis,sorry uz kokybe,su telefu fotkinta... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 15:50)

Aš tai šiandien labai kritiška pabūsiu (akmenis galima mėtyti, vis tiek nedamesit lotuliukas.gif )

Pirmam darbelyje man labai data ir laikas susimalę į vieną krūvą. Kažkaip norėtųsi didesnių tarpų.

O apie antrą tai nelabai ką turiu pasakyt... Nei kompozicija, nei rėminimas man nepatinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 14 balandžio 2008 - 16:53
ačiū klajokle ir seksimeske 4u.gif . Man labai svarbus jūsų dėmesys smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 04 14, 15:21)
aj nea, tingėčiau, noriu vienos atskiros avytės smile.gif

vienos avytes schemu yra dafiga tongue.gif

Man pats lauko paveikslas tai nelabai, durnas toks biggrin.gif Bet jei nepabaigsiu, tai metysis, puse issiuvus gaila ismesti. Tai pabaigsiu, ireminsiu, ir gal kas labai nores, tai atiduosiu, nesimaisys po akim nebaigtas darbas. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 16:50)

Darbelis tikrai labai grazus, bet del datos ir laiko pritarsiu zuikiniauskienei, ir man noretusi kad butu biskuti didesni tarpeliai mirksiukas.gif victory.gif
Atsakyti
Klajokle, man irgi atrodo labai sumalti skaičiai, gal pataisyk mirksiukas.gif ir dar - metrike manau reiktų ir gimimo svorio bei ūgio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 04 14, 15:17)
Darbelis tikrai labai grazus, bet del datos ir laiko pritarsiu zuikiniauskienei, ir man noretusi kad butu biskuti didesni tarpeliai mirksiukas.gif  victory.gif

Na tam,kas ji turi viskas patiko biggrin.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2008 04 14, 16:11)
Klajokle, man irgi atrodo labai sumalti skaičiai, gal pataisyk mirksiukas.gif ir dar - metrike manau reiktų ir gimimo svorio bei ūgio mirksiukas.gif

negaliu pataisyt,jau issinese "uzsakove".lb skubejo pasiimti,tai nespejau svori ir ugi irasyt(neprisimine savo vaiko nei svorio,nei ugio blink.gif )
Papildyta:
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 14, 14:52)

O apie antrą tai nelabai ką turiu pasakyt... Nei kompozicija, nei rėminimas man nepatinka.

Reminu pati,ner pinigu nest i reminimu centrus.Beto pas mane draugai neisrankus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 19:18)

Reminu pati,ner pinigu nest i reminimu centrus.Beto pas mane draugai neisrankus biggrin.gif

Vadinasi, gavusi analogišką darbelį labai apsidžiaugtum, nes esi neišranki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 20:18)
Na tam,kas ji turi viskas patiko  biggrin.gif

Svarbu kad patiko kam skirtas buvo ir paciai thumbup.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eMAr @ 2008 04 14, 20:19)
Vadinasi, gavusi analogišką darbelį labai apsidžiaugtum, nes esi neišranki?  g.gif

Vistiek nezadi dovanot, tai kam klaust biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 04 14, 20:18)

Aš irgi rėminu pati, bet paderinu, kad rėmo dydis tiktų prie darbelio proporcijų. Tavo darbelis dailus, bet tikrai kreivai įrėmintas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 14 balandžio 2008 - 20:36