Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

QUOTE(aganiux @ 2009 04 18, 00:28)
As po savaites jau tikrai buciau galejusi i darba eiti, aisku ne fizini...Del visa ko geriau 2 savaites nedarbinguma tureti,
O del speneliu prigijimo nieko nezinojau ir as, man net po operacijos niekas nieko nesake, tik del siulu atmetimo zinojau jau pries...Tikiuosi kad neteks to patirti  doh.gif

tai tau gal kitokia operacija dare,gal tu speneliu ir nepersodinejo i kita vieta ax.gif
O jei jau nieko blogo nenutiko,tai jau ir nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Man dare rakto skylutes pjuvi apie spenelius, ju visiskai ispjauti nereikejo kad perkeltu auksciau. O del siulu atmetimo, sake kad po pusmecio gali pradedeti organizmas atmesti jei netinka kazkas ten...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 04 19, 21:10)
Man dare rakto skylutes pjuvi apie spenelius, ju visiskai ispjauti nereikejo kad perkeltu auksciau. O del siulu atmetimo, sake kad po pusmecio gali pradedeti organizmas atmesti jei netinka kazkas ten...

del siulu man nieko neske,tik kaip ir anksciau rasiau,jie po metu dar islindo kuriu nebuvo istrauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 04 20, 11:48)
del siulu man nieko neske,tik kaip ir anksciau rasiau,jie po metu dar islindo kuriu nebuvo istrauke smile.gif

Eik tu sau, pas mane dabar, po 3 men, nieko nebesimato, jokiu siulu, nei palietus nebesijaucia kaip buvo anksciau. O jei prades atmesti, tada turi susidaryt tokie kaip guziukai mazi, jauciami palietus pjuvio vietose, va tada prase kreiptis ir jie isims tuos siulus...Keista kad nenaudoja kokiu nors tirpstanciu ar pan.
Atsakyti
Oi, mergytės, nebeapsisprendžiu... Kaunas ar Vilnius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 04 20, 18:49)
Oi, mergytės, nebeapsisprendžiu... Kaunas ar Vilnius unsure.gif

Po mano tokiu nuotykiu Vilniuj, tai as tikrai rinkciaus Kauna ir operuociausi pas T.A.
Labai daug geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ji, gaila kad paveluotai... rolleyes.gif Raso kad jis laikomas geriausias sitos srities atstovas Lietuvoje.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaNi: 20 balandžio 2009 - 18:12
QUOTE(LinaNi @ 2009 04 20, 17:12)
Po mano tokiu nuotykiu Vilniuj, tai as tikrai rinkciaus Kauna ir operuociausi pas T.A.
Labai daug geru atsiliepimu prisiskaiciau apie ji, gaila kad paveluotai... rolleyes.gif  Raso kad jis laikomas geriausias sitos srities atstovas Lietuvoje..  thumbup.gif
g.gif plem, bet man tada viskas nusitęs, nes pas R aš jau kaip ir buvu konsultacijoj rolleyes.gif Parašyk man į AŽ kas tas TA biggrin.gif Please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2009 04 20, 16:24)
Eik tu sau, pas mane dabar, po 3 men, nieko nebesimato, jokiu siulu, nei palietus nebesijaucia kaip buvo anksciau. O jei prades atmesti, tada turi susidaryt tokie kaip guziukai mazi, jauciami palietus pjuvio vietose, va tada prase kreiptis ir jie isims tuos siulus...Keista kad nenaudoja kokiu nors tirpstanciu ar pan.

Tirpstancius naudoja vidinem siulem,o paprastus isorinem..sako, kad taip grazesni randai formuojasi.
Papildyta:
QUOTE(Gadiga @ 2009 04 20, 18:39)
g.gif plem, bet man tada viskas nusitęs, nes pas R aš jau kaip ir buvu konsultacijoj rolleyes.gif Parašyk man į AŽ kas tas TA biggrin.gif Please 4u.gif

Kitoje temoje mes kalbam apie implantacija t.y didinima implantais ,o ne mazinima,tad realiai nezinom ,kai jam sekasi kito tipo operacijose.Bet kokiu atveju siulau pasikonsultuoti ir su juo.
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 04 20, 19:39)

Viska parasiau tau i AZ 4u.gif

QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 04 20, 21:33)

Kitoje temoje mes kalbam apie implantacija t.y didinima implantais ,o ne mazinima,tad realiai nezinom ,kai jam sekasi kito tipo operacijose.Bet kokiu atveju siulau pasikonsultuoti ir su juo.

Vienai is musu jis atliko gan sudetinga mazinimo operacija, ir lyg labai sekmingai tai turbut ir sioje srityje jam sekasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 04 20, 23:41)
Viska parasiau tau i AZ  4u.gif
Vienai is musu jis atliko gan sudetinga mazinimo operacija, ir lyg labai sekmingai tai turbut ir sioje srityje jam sekasi  g.gif

Tai as dariausi pas T.Aštrauska, niekuo negaliu skustis, ir tikrai ji galiu rekomenduoti. cia ju internetinis puslapis
http://www.plastinec...m/Pradinis.html
o kaip viskas sekesi sitoje temoje nuo 11 puslapio mano pasakojimai. smile.gif, nenoriu kartotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugiene: 21 balandžio 2009 - 07:06
QUOTE(gugiene @ 2009 04 21, 07:04)
Tai as dariausi pas T.Aštrauska, niekuo negaliu skustis, ir tikrai ji galiu rekomenduoti. cia ju internetinis puslapis
http://www.plastinec...m/Pradinis.html
o kaip viskas sekesi sitoje temoje nuo 11 puslapio mano pasakojimai. smile.gif, nenoriu kartotis

Dziaugiuosi ,kad ir cia jis pasiteisino bigsmile.gif Sekmes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mastife @ 2008 06 26, 21:10)
na as pati problemu neturiu su krutine, bet mano sese nesioja dideli dydi, o ji beveik visada apsipirkineja ""Lasenzoje". paciai teko matyt, kad ten gausu ivairiu dydziu cool.gif galit pabandyt, gal kas tiks, o ir toj parduotuvej daznai buna dideli ispardavimai smile.gif

mano tvirtas E dydis, as irgi tik Lasenzoj lietuvoj randu.
Atsakyti