Įkraunama...
Įkraunama...

O kaip gi sumažinti tą nelemtą didžiulę krūtinę?

Sveikos, merginos 4u.gif

Turėjau ir aš minčių apie operaciją..
pasiskaičiau, sužinojau, kad negimdžiusiom nerekomenduojama, nes gali pieno latakus pažeist, ir gali būt, kad negalėsit maitint krūtim..
ir dar - kai krūtinė didelė, svorio centras būna prieky, tada su stuburu negerai daros, tokiu atveju gydytojas turi duot siuntimą, ir net kažkokia nuolaida taikoma operacijai, ar nemokamai.. žinokit nepamenu tiksliai, tai nemeluosiu.. Bet kažką tokio tikrai buvau išknisus..

O aš.. pas mane visad D doh.gif apimtis buvo 98 doh.gif
bet, mitybos keitimas, sportas - jau 89 likę smile.gif bet man vis dar vaidenas, kad inai didelė, ir gąsdinu pažadėtinį sakydama, kad noriu 85cm, ne daugiau lotuliukas.gif

Suprantu jus visas.. Vyrai seilę taško, o bobos tik kandžias replikas lauidžioja.. O tas vyrų dėmesys asmeniškai manęs niekad nedžiugino schmoll.gif
Eini gatve, pasižiūri į kokią su B dydžiu praeinančia.. Atsidūsti.. Ir toliau su savo D eini..
Laikykitės, panos friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 05 14, 10:27)
Sveikos, merginos  4u.gif

Suprantu jus visas.. Vyrai seilę taško, o bobos tik kandžias replikas lauidžioja.. O tas vyrų dėmesys asmeniškai manęs niekad nedžiugino  schmoll.gif
Eini gatve, pasižiūri į kokią su B dydžiu praeinančia.. Atsidūsti.. Ir toliau su savo D eini..

skaudžiausia, kad būtent moterys paniekinamai žiūri... Juk aš nekalta, kad mano papai kaip pas karvę, specialiai neprašiau, ir taip beprotiškai nepatogu, o dar čia... verysad.gif
Na, bet taip jau yra..., laikykimės, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 05 14, 22:21)
skaudžiausia, kad būtent moterys paniekinamai žiūri... Juk aš nekalta, kad mano papai kaip pas karvę, specialiai neprašiau, ir taip beprotiškai nepatogu, o dar čia...  verysad.gif

va va.. užtai, kad mes to neprašėm... kartais kai pažiūri - lyg į durnę, atseit, kam aš tokius papus pasiėmiau doh.gif lotuliukas.gif beprotiška, bet man kartais taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 05 14, 10:27)
Sveikos, merginos  4u.gif

Turėjau ir aš minčių apie operaciją..
pasiskaičiau, sužinojau, kad negimdžiusiom nerekomenduojama, nes gali pieno latakus pažeist, ir gali būt, kad negalėsit maitint krūtim..
ir dar - kai krūtinė didelė, svorio centras būna prieky, tada su stuburu negerai daros, tokiu atveju gydytojas turi duot siuntimą, ir net kažkokia nuolaida taikoma operacijai, ar nemokamai.. žinokit nepamenu tiksliai, tai nemeluosiu.. Bet kažką tokio tikrai buvau išknisus..

O aš.. pas mane visad D  doh.gif apimtis buvo 98  doh.gif
bet, mitybos keitimas, sportas - jau 89 likę  smile.gif bet man vis dar vaidenas, kad inai didelė, ir gąsdinu pažadėtinį sakydama, kad noriu 85cm, ne daugiau  lotuliukas.gif

Suprantu jus visas.. Vyrai seilę taško, o bobos tik kandžias replikas lauidžioja.. O tas vyrų dėmesys asmeniškai manęs niekad nedžiugino  schmoll.gif

as kai buvau pas savo semos gydytoja,del krutu didinimo,tai ji man sake kad yra siuntusi kelias moteriske krutu mazinimui,bet vienai labai negijo,liko randai,o kita sake neturejo tiek virsvorio tai graziai viskas sugijo ir uz operacija reikejo tik dalinai susimoketi
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2008 05 15, 12:12)
as kai buvau pas savo semos gydytoja,del krutu didinimo,tai ji man sake kad yra siuntusi kelias moteriske krutu mazinimui,bet vienai labai negijo,liko randai,o kita sake neturejo tiek virsvorio tai graziai viskas sugijo ir uz operacija reikejo tik dalinai susimoketi

va va, sakau, kad kažką girdėjau tokio.. g.gif
Ale manęs jau nebesiųs su mano 89 lotuliukas.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as i jusu gretas, ugis 168 cm, krutine 75D doh.gif ziema tai ziema, jos nelabai matosi bet vasara tai ne kas mega_shok.gif pati esu smulkute tai svorio kaip jau ir nera kur mesti, sportuoju daug bet kaip tie papai nemazeja taip jie nemazeja doh.gif atrodo kaip balionai biggrin.gif vien karta viena paradveje parduotuvej mete komentara, tipo nereikia isideti tokiu silikonu tai rasit ir liemeneliu tinkamu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (aisku pati buvo be krutines) biggrin.gif mielai as jai tuos silikonus buciau padovanojusi biggrin.gif bet gerai kad turejau paauglystej broli vyresni kuris neleido kuprintis ir vis sakydavo kad savo turtais turiu didziuosis nes moterys visada pavydes o vyrai visada seile varvins thumbup.gif visada ir vaikstau papukus atkisusi nes savo trukumus reikia paversti privalumais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 05 16, 14:38)
bet gerai kad turejau paauglystej broli vyresni kuris neleido kuprintis ir vis sakydavo kad savo turtais turiu didziuosis nes moterys visada pavydes o vyrai visada seile varvins  thumbup.gif

tai tau gerai biggrin.gif mano brolis žvengdavo iš mano papų lotuliukas.gif
O kai paaugo, einam į šokius, ir girdžiu "nu varau, papus gerus matau" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir brolis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikras vyras biggrin.gif
jeigu ne brolis tai tikrai buciau i kupra susimetus, jis man visada vosdavo kupron ir sakydavo neisprotek, nezalok saves ir savo sveikatos thumbup.gif dabar susede zvengiam, kad mano papai grazus nes paauglystej niekam neleido tampyti (zinot kaip berniukai megdavo uz papu patampyti mokykloj) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 05 16, 14:53)
dabar susede zvengiam, kad mano papai grazus nes paauglystej niekam neleido tampyti (zinot kaip berniukai megdavo uz papu patampyti mokykloj) biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 05 16, 14:38)
jungiuosi ir as i jusu gretas, ugis 168 cm, krutine 75D doh.gif ziema tai ziema, jos nelabai matosi bet vasara tai ne kas mega_shok.gif pati esu smulkute tai svorio kaip jau ir nera kur mesti, sportuoju daug bet kaip tie papai nemazeja taip jie nemazeja doh.gif atrodo kaip balionai biggrin.gif vien karta viena paradveje parduotuvej mete komentara, tipo nereikia isideti tokiu silikonu tai rasit ir liemeneliu tinkamu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (aisku pati buvo be krutines) biggrin.gif mielai as jai tuos silikonus buciau padovanojusi biggrin.gif bet gerai kad turejau paauglystej broli vyresni kuris neleido kuprintis ir vis sakydavo kad savo turtais turiu didziuosis nes moterys visada pavydes o vyrai visada seile varvins  thumbup.gif visada ir vaikstau papukus atkisusi nes savo trukumus reikia paversti privalumais thumbup.gif

Sveika, pas mane lygiai tas pats 1 prie 1 biggrin.gif Ūgis 168 cm, o krūtinės dydis irgi 75D. Nu ką, visko būna ir užsikompleksuoju, ir ne. Mokykloj tai atkreipdavo dėmesį, bet kažkaip išgyvenau be nervinimosi irnesakyk.gif Nu dėl tų papų didelių tai nesulysi gi į žemę, gyventi tai reik biggrin.gif Ir tikra tiesa, mažakrūtės man pavyduliauja, o vyrai irgi seiles pavarvina biggrin.gif Aš nesikūprinu, stuburo gaila ir susikūprinusiai vaikščioti išties negražu, tiesiog susidraugavau su savo krūtine, paverčiau ją privalumu ir tiek. Tik nežinau kas bus po to, kai pagimdysiu, jergau tik nesinori turėti H dydžio. schmoll.gif
O su prakaitavimu kovoju paprastai - kasvakariniai apsiprausimai ir taprkrūčio ir pokrūčio apibarstymas vaikiška pudra arba pataisų milteliais, liuks - odytė švelni, jokių pašutimų, paraudimų nėra. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Prisipažįstu, man 16metų, bet krūtinė tai visai ne kaip 16-metės. blush2.gif 75D, kai ūgis 167cm.Norėčiau paklausti Jūsų, kaip pas Jus paauglystėje buvo,nes labaai jau nesinori,kad dar augtų. g.gif schmoll.gif Vien dėl sveikatoos problemų,ir aplamai diskomforto. Juk operacijos niekas man nedarys. schmoll.gif Vis dar turiu šiokią tokią viltį, kad jau nebeaugs,nebedidės.... schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2008 05 17, 12:46)
Sveika, pas mane lygiai tas pats 1 prie 1  biggrin.gif Ūgis 168 cm, o krūtinės dydis irgi 75D. Nu ką, visko būna ir užsikompleksuoju, ir ne. Mokykloj tai atkreipdavo dėmesį, bet kažkaip išgyvenau be nervinimosi  irnesakyk.gif Nu dėl tų papų didelių tai nesulysi gi į žemę, gyventi tai reik  biggrin.gif Ir tikra tiesa, mažakrūtės man pavyduliauja, o vyrai irgi seiles pavarvina  biggrin.gif Aš nesikūprinu, stuburo gaila ir susikūprinusiai vaikščioti išties negražu, tiesiog susidraugavau su savo krūtine, paverčiau ją privalumu ir tiek. Tik nežinau kas bus po to, kai pagimdysiu, jergau tik nesinori turėti H dydžio.  schmoll.gif
O su prakaitavimu kovoju paprastai - kasvakariniai apsiprausimai ir taprkrūčio ir pokrūčio apibarstymas vaikiška pudra arba pataisų milteliais, liuks  - odytė švelni, jokių pašutimų, paraudimų nėra.  smile.gif

Mano irgi 168 cm ir 75D... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet domina kitas klausimas - o kur gauni pataisų miltukų? Keliose vaistinėse klausiau, neturėjo... g.gif
Atsakyti