Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

mano sūneliui beveik 13 mėn. Nuo 10 mėn. gėrėm Aptamil mišinuką, Visai neseniai nupirkau mišinį virš metų. Gerti gėrė, bet gerokai palaisvino vidurius. Teko sugrįšti prie Aptamil3 ir 1+ įvedinėti po truputuką. Dabar jau pripratom. Tačiau paprasto karvės pieno kategoriškai atsisako gerti doh.gif ką gi teks valgyti mišinuką dar ilgai smile.gif
Atsakyti
o maniske misinuka geria laaabai noriai bigsmile.gif net 4 kartus per diena. o nuo karves pieno viduriuoja huh.gif tai net neisivaizduoju, kada mes atsisakysim misinuko.... doh.gif
Atsakyti
Pati atsisakė 1,4m amžiaus, nors prieš tai geriausiai gėrė ryte ir vakare.
Atsakyti
Mes nuo 1m 3men geriam Aptamil pienuka. Nors dabar isgeria tik po 100lt ryte. Manau pats vaikutis parodys kada jau misinuko/pienuko nebenores mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2009 05 03, 15:23)
o maniske misinuka geria laaabai noriai  bigsmile.gif  net 4 kartus per diena. o nuo karves pieno viduriuoja  huh.gif  tai net neisivaizduoju, kada mes atsisakysim misinuko....  doh.gif

Kiek kartu duociau, tiek ir valgytu doh.gif kieto maisto is vis nenori, bet mes dabar 2k. geriam misini, o 2k. karves piena biggrin.gif
Atsakyti
o mano dukryte irgi naturaliai atsisako misinuko, jai greitai 2 m. ir galvoju jau nebepirkti, nes vistiek ispilu i kriaukle doh.gif varske, jogura valgo, bet karves pieno kaip ir misinio negeria
Atsakyti
Mano merginai 1,6 m., ir ji iki šiol mielai geria Semper dukart per dieną - prieš pietų miegą ir vakare.
Dar nė karto nebuvo taip, kad jo atsisakytų, vadinasi, jai patinka, tad ir gersime jį tiek, kiek norėsis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphi: 08 gegužės 2009 - 17:23
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 05 07, 20:31)
Kiek kartu duociau, tiek ir valgytu  doh.gif kieto maisto is vis nenori, bet mes dabar 2k. geriam misini, o 2k. karves piena  biggrin.gif

maniske tai valgo ir kitoki maista, o misinukas jai kaip gerimas smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinas isvis jokio negeria, schmoll.gif keik bandziau niekas netiko. As ji MP beveik iki metu ismaitinau, tai jis nenori tu misiniu,as ir nekisu, mes siaip kefyra geriam, jogurtus valgom, manau gauna kalcio pakankamai rolleyes.gif
Atsakyti
o kaip suprasti ar gauna kalcio uztektinai? ar butina daryti kalcio tyrima, as gal cia neitema? ax.gif
matau, kad dukryte misinuka atsisako visiskai, kefyro negeria, pieno taip pat, tik valgom grudeta varske, jogurta, ar to pakanka kalcio normai gauti, ar reikia valgyti kasdien pieno produktus?
O misinuka paskutiniu metu gerem Semper Bifidus, bet jis viduriukams nelabai pagelbejo, gal del to,kad permazai isgerdavo, rytais vos 60 ml ir vakarais panasiai.
Atsakyti
mes nustojom gerti sulauke 2 metuku ax.gif tiesiog pati ji atpratinau, o ne pats atsisake
Atsakyti
Gere iki 1m ir 2 men
Atsakyti