Mano mergaite niekada negėrė pieno mišinių, nes pati maitinau beveik iki metu, nuo 5 mėnesių pradėjo valgyti košes jas darydavau su vandeniu, nes ji alergiška, o kai nutraukiau maitinimą bandžiau duoti mišinukų, bet nė į burną neėmė.
QUOTE(Lotosas @ 2005 04 21, 21:44)
Iki kiek laiko vaikui reikia duoti misini?
Manajam ka tik metukai suejo, iki tol maitinau pati, dabar nusprendziau nutraukti ir pradejau duoti misini. Ar ilgai ji duoti? Duodu ryte ir vakare.
Manajam ka tik metukai suejo, iki tol maitinau pati, dabar nusprendziau nutraukti ir pradejau duoti misini. Ar ilgai ji duoti? Duodu ryte ir vakare.
saviškį maitinau pati maitinau vos mėnesį. Tai nuo pat galima sakyti tik ir gėrė mišinį. O nuo metų pradėjau duoti pieną. Iš karto tai virindavau, bet neilgai. o po to tik pašildydavau
Mano mergina 3 metų ir 3 mėnesių, be mišinėlio užmigt šansų nėra. Bandžiau pakeist paprastu karvės pienu, bet ji ištiesė man savo gėrimą ir sako "šitas pienas blogas, kažkoks prarūgęs, padaryk man normalaus mišinėlio", taigi su vyru juokaujam, kad pirmoje klasėje visgi dar pirksim mišinėlį
Nestresuoju dėl nieko. Visi rėkė, kad nuo 'soskės" neatpras, bet kaip ir pati atsisakė, kai jai toks laikas atėjo, visi rėkė, kad prie puoduko nepratinu, bet irgi pati pradėjo ant to puodo vaikščiot, kai nuotaika tam atsirado, visi rėkia, kad nenormalu, jog toks vaikas dar mišinius naktimis geria, bet ateis laikas - nebegers...o jei gers, vadinasi jai taip geriau ir taip reikia

kol vaikas pats norės
maniškis va dabar jau savaitė kaip negeria išpradžių pradėdavo vis mažiau išgerti, po to vakare prieš miegą nebegėrė o dabar ir ryte jau nereikia. vadinasi nereikia jam mišinėlio jei dingo poreikis, valgo jau sūrelius, varkę, jogurtus tad manau kalcio tikrai pakankamai gauna, gal todėl ir neliko poreikio mišinėliui o gal ir šiaip. tad be jokio streso ir atsisveikinom

Mano mažiukui 1m1mėn ir jis taip pat dar skaniai geria mišinuką.Duodu vakare,per nakti ir ryte.O košytės verdu su karvės pienu
.

QUOTE(sigitulka @ 2005 11 17, 13:46)
Mano mažylė pati atsisakė metukų ir kelių savaičių. Manu vaikas pats žino kada, ko, ir kiek

Maniske misini gere beveik iki 2 metuku

Maniškei jau 1m. ir 3 mėn., bet ji vis dar noriai geria mišinėlį. Kažkada daviau paragauti karvės pieno, bet ji juo sužavėta neliko
, tai sekantį sykį net nebesiūliau. O ir paruošt man jį daug lengviau, nei virint pieną, paskui vėsint... Pediatrė sakė, galit mišinėlį gert iki 3 metų, tai ir nesijaudinu, kad pieno negeria. Užtat mažoji labai mėgsta kitus pieno produktus: jogurtą, varškytę...
Manau ateis laikas ir pati atsisakys mišinuko.

Mano dukrytė yra 1metų ir 3mėnesių,bet be mišinuko neišsiverstume.Geria anksti ryte ir einant miegoti,o jei mažai valgo dieną,tai ir dienosmetu atsigeria.
Maniškei 2 metukai ir 5 mėn. ir iki šiol gėrėm mišinuką. Bet kažkaip dingo iš prekybos tas mišinukas ir atsirado gera proga pradėti gerti karvės pieną, o jinai jo negeria visai
. Dabar geriam Actimel, nežinau, ką čia dar sugalvoti, nes mišinuko išgerdavo po buteliuka 200 ml ryte ir vakare... Jaučiu, kad vėl ieškosiu kito mišinukol... Nestle pienas kur yra vaikams nuo metų, jai irgi sake "negražus", suprask - neskanus...