Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kada duoti pieno mišinį?

Mano mergaite niekada negėrė pieno mišinių, nes pati maitinau beveik iki metu, nuo 5 mėnesių pradėjo valgyti košes jas darydavau su vandeniu, nes ji alergiška, o kai nutraukiau maitinimą bandžiau duoti mišinukų, bet nė į burną neėmė.
Atsakyti
QUOTE(Lotosas @ 2005 04 21, 21:44)
Iki kiek laiko vaikui reikia duoti misini?
Manajam ka tik metukai suejo, iki tol maitinau pati, dabar nusprendziau nutraukti ir pradejau duoti misini. Ar ilgai ji duoti? Duodu ryte  ir vakare.

saviškį maitinau pati maitinau vos mėnesį. Tai nuo pat galima sakyti tik ir gėrė mišinį. O nuo metų pradėjau duoti pieną. Iš karto tai virindavau, bet neilgai. o po to tik pašildydavau
Atsakyti
Mano mergina 3 metų ir 3 mėnesių, be mišinėlio užmigt šansų nėra. Bandžiau pakeist paprastu karvės pienu, bet ji ištiesė man savo gėrimą ir sako "šitas pienas blogas, kažkoks prarūgęs, padaryk man normalaus mišinėlio", taigi su vyru juokaujam, kad pirmoje klasėje visgi dar pirksim mišinėlį biggrin.gif Nestresuoju dėl nieko. Visi rėkė, kad nuo 'soskės" neatpras, bet kaip ir pati atsisakė, kai jai toks laikas atėjo, visi rėkė, kad prie puoduko nepratinu, bet irgi pati pradėjo ant to puodo vaikščiot, kai nuotaika tam atsirado, visi rėkia, kad nenormalu, jog toks vaikas dar mišinius naktimis geria, bet ateis laikas - nebegers...o jei gers, vadinasi jai taip geriau ir taip reikia biggrin.gif
Atsakyti
kol vaikas pats norės biggrin.gif maniškis va dabar jau savaitė kaip negeria išpradžių pradėdavo vis mažiau išgerti, po to vakare prieš miegą nebegėrė o dabar ir ryte jau nereikia. vadinasi nereikia jam mišinėlio jei dingo poreikis, valgo jau sūrelius, varkę, jogurtus tad manau kalcio tikrai pakankamai gauna, gal todėl ir neliko poreikio mišinėliui o gal ir šiaip. tad be jokio streso ir atsisveikinom 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiukui 1m1mėn ir jis taip pat dar skaniai geria mišinuką.Duodu vakare,per nakti ir ryte.O košytės verdu su karvės pienu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(sigitulka @ 2005 11 17, 13:46)
drinks_cheers.gif jei geria, tai tegu geria. Negi dabar imsi ir atimsi doh.gif

Mano mažylė pati atsisakė metukų ir kelių savaičių. Manu vaikas pats žino kada, ko, ir kiek smile.gif
Atsakyti
Maniske misini gere beveik iki 2 metuku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugniuke: 28 gruodžio 2005 - 16:33
O mes negeriam misinuko nuo 10men 4u.gif nuo 6 menesiu gerem tik karta per nakti 5-6val.pakeiciau i MIAU gerima tai taip dabar ji ir geriam 4u.gif mes su misinukais draugavom nuo 2savaiciu,tai manau uztat nuo 6menesiu jau diena nenorejo visai jo,kai prasidejo primaitynimas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mamos pieną baigė gerti 10mėn ,mišinį nustojome gerti 12mėn. ir iš kart pradėjome gerti karvės pieną thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 29 gruodžio 2005 - 12:30
Maniškei jau 1m. ir 3 mėn., bet ji vis dar noriai geria mišinėlį. Kažkada daviau paragauti karvės pieno, bet ji juo sužavėta neliko schmoll.gif, tai sekantį sykį net nebesiūliau. O ir paruošt man jį daug lengviau, nei virint pieną, paskui vėsint... Pediatrė sakė, galit mišinėlį gert iki 3 metų, tai ir nesijaudinu, kad pieno negeria. Užtat mažoji labai mėgsta kitus pieno produktus: jogurtą, varškytę... thumbup.gif Manau ateis laikas ir pati atsisakys mišinuko.
Atsakyti
Mano dukrytė yra 1metų ir 3mėnesių,bet be mišinuko neišsiverstume.Geria anksti ryte ir einant miegoti,o jei mažai valgo dieną,tai ir dienosmetu atsigeria.
Atsakyti
Maniškei 2 metukai ir 5 mėn. ir iki šiol gėrėm mišinuką. Bet kažkaip dingo iš prekybos tas mišinukas ir atsirado gera proga pradėti gerti karvės pieną, o jinai jo negeria visai g.gif . Dabar geriam Actimel, nežinau, ką čia dar sugalvoti, nes mišinuko išgerdavo po buteliuka 200 ml ryte ir vakare... Jaučiu, kad vėl ieškosiu kito mišinukol... Nestle pienas kur yra vaikams nuo metų, jai irgi sake "negražus", suprask - neskanus...
Atsakyti