QUOTE(agutis @ 2009 01 30, 13:50)
Kvieskit žiniaskalida-tuoj viskas susitvarkys,mano vaikiukas stipresnis ir tai turim nuolatinę slaugą ir sunkią negalią,ir tikrai jau niekam "netepiau"(kur čia pas mus tokie pinigai,kai viskas neįgaliukui atiduodama...)
nebezinau net ka ir bedaryti,nes atrodau kaip ieskanti kazko to kas mums nepriklauso,bet man nesuprantama,kad as metus gavau,o db nebepriklauso,nors vaikutis likes po metu lyginai tokios pat bukles.musu DISK ivertinimas yra be proto lb prastas,net keturiose srityse nesiekia 30 procentu,tai jie taip ir parae,kad jums priklauso sunki negalai,nes keturiose srityse toks vertinimas,bet norint gaut slauga atseit turi buti vaikas kateterizuojamas,zonduojamas....Tai man susidare toks vaizdas,kad visos mamos tepa eidamos per komisija,nu zodziu zymiai lengvesni vaikai gauna slauga,o kuriam priklauso tas negauna....Net neisivaizduoju i kokia televizija galima but kreiptis....Kazin ar apsims parodyti ....Mano kaimyne serga kepenu ciroze,tai jos sunus gauna slauga,nors moteriske ir vaiksto ir kalba ir gyvena net atskirai sunus,bet jie gauna,o cia vaikas visiskai priklausomas nuo manes,tai jam neduoda,nu as zodziu be zodziu esu....

[COLOR=purple][SIZE=7]