QUOTE(overloaded @ 2008 04 21, 08:45)
Sveikos,
gal kas buvote pas kosmetologe Vita Kristianos salone Gedimino pr.?
Buvau dukartus, pirmakart pavale, sake, kad uzdegimo tikrai nera, lyg eme ir taisytis mano odele, bet vel isbere po kokios savaites.
Antrakart nuejau, labai Vita buvo nustebusi, kad as vel su spuogiukais, vale ziauriai skausmingai, tai ir nedavale iki galo ir liepe prispirkt kremu su antibiotikais is vaistines. Sake, kad cia greiciausiai uzdegimas. O nuo tu jos rekomenduotu priemoniu veidas ziauriai isausejo ir vistiek ant smakro spuogas isdygo.

Ir meginuku jokiu nedave is tu Kristianos priemoniu, kurias rekomendavo, sake, kad neturi.
Dabar galvoju, ar cia mechaninis veido valymas tik man toks skausmingas iki asaru, ar reikia kitos kosmetologes ieskoti?
as lankausi pas Vita.man ji labai patinka, kaip zmogus ir kaip kosmetologe, waikstau pas ja seniai, kai ji dar dirbo ne kristianoj, valo labai gerai, viska isvalo, skauda aisku, ypac nosi, net sukaistu visa, nesaldu, kartais labai gerai spaudosi, kartais skauda lb, pvz pries menesines sakes buna, prisiliest neimanoma..zodziu, kas man nepatinka, kad kristianoj: brangu - 150lt, ir kosmetika naudojama 'carita' atrodo ar kaip, esme ta, kad ji anti-aging'ui labiau ir t.t, jaunam veidukui ir dar problematiskam nelabai..tai va, del to norisi pas kita pabandyt