Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Sitie jusu grooziai uzgoze mano klausima wub.gif doh.gif .dar karta klausiu:
as dabar sugalvojau,kad man reiktu visgi pabandyti sendinimo efekta ir noriu is senasnaujas.lt nusipirkti sendinimo priemone.kokia pasiulytumete?kuri geriausia norint isgauti normalius suskilinejimus kurie graziai atrodytu ant dezuciu,vazonu ir t.t.mestelkite nuorodele jei nesunku.aciu.
Atsakyti
Mardze,lekste man labai patiko.Super!
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2008 04 07, 19:22)
Sitie jusu grooziai uzgoze mano klausima  wub.gif  doh.gif .dar karta klausiu:
as dabar sugalvojau,kad man reiktu visgi pabandyti sendinimo efekta ir noriu is senasnaujas.lt nusipirkti sendinimo priemone.kokia pasiulytumete?kuri geriausia norint isgauti normalius suskilinejimus kurie graziai atrodytu ant dezuciu,vazonu ir t.t.mestelkite nuorodele jei nesunku.aciu. 

Man asmeniskai graziausi atrodo skilinejimai padaryti su sendinimo priemonė Crackle Sottile...deja pati jo dar irgi neturiu... verysad.gif vis pinigeliu gaila... Bet kaip supratau su situo sendinimu reik naudot aliejinius dazus... g.gif ar kazka maisau? blush2.gif
Atsakyti
quote=Kristinakristina,2008 04 07, 20:45]Man asmeniskai graziausi atrodo skilinejimai padaryti su sendinimo priemonė Crackle Sottile...deja pati jo dar irgi neturiu...  verysad.gif  vis pinigeliu gaila... Bet kaip supratau su situo sendinimu reik naudot aliejinius dazus... g.gif ar kazka maisau?  blush2.gif
[/quote]
sitas ? blush2.gif

sendinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolyt*: 07 balandžio 2008 - 18:58
QUOTE(karolyt* @ 2008 04 07, 19:22)
Sitie jusu grooziai uzgoze mano klausima  wub.gif  doh.gif .dar karta klausiu:

Reikia but siek tiek atidesnei ir dometis tuo kas domina, o ne laukt kol kas ant lekstutes pateiks atsakyma ir dar greitai. Jei nieks neatsako i tavo klausima vadinas nieks to nebenori daryti, nes apie tai sneketa ir prisneketa tongue.gif

P.S. cia as be jokio piktumo, draugiskas patarimas 4u.gif

Atkreipk demesi i mano parasa, ten tikrai rasi info apie sendinimus, ir su kuo juos daryt
Atsakyti
Rodausi savo vazoneli... nieko ypatinga, paprastutis, nespalvingas, bet butent tokio ir reikejo prie kambario interjero... rolleyes.gif
Jusu teismui..

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kartais paprastume ir yra grozis thumbup.gif
Grazu ir prie interjero dera, o svarbiausia savo rankom pagaminta rolleyes.gif
Atsakyti
kristinakristina, labai labai patiko tavo vazonas... nu labai labai....
Atsakyti
KristinaKristina>>nu super! thumbup.gif
viskas labai grazu ir dera. wub.gif
saunuole! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolyt*: 07 balandžio 2008 - 20:43
Kristinakristina, vazonėlis atrodo kaip glazūruotas, atlikimas nepriekaištingas, prie interjero pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Ojei wub.gif wub.gif wub.gif ACIU merginos 4u.gif taip gera sirdy ir iskart noras kita darbeli daryt atbego... bigsmile.gif
Atsakyti
vazonas tai... wub.gif man tai superinis...as irgi tokio noriu... 4u.gif
Atsakyti