Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(Arfeja @ 2008 05 20, 20:43)

super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 20, 18:43)

Man tas paskutinis tiktu visai. Svarbu kad akys ryskios butu ax.gif
Atsakyti
As makiaza svarstau darytis Eslaudoje, bet ten nei Gabija, nei Zvinta nebedaro, kazkokia nauja yra, jauciu reikes surizikuot ir pabandyt blush2.gif
Atsakyti
PRIES ir PO

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Niu va, gal jau gana tongue.gif
Papildyta:
Tiesa, mano akytes per vestuves bus tokios daugiau i melsvuma ax.gif Na, as jau ilga laika nesioju paryskinancias lyndzes. Esu juodaplauke, tai dabar suku galva, koks cia makiazas tiktu g.gif suknele tai nera super balta, tokia daugiau i sampano. Ruda seseliu spalva prie melynu akiu kazkaip schmoll.gif
Kokiu nors melsvu atspalviu irgi nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Gerai jums juodbruvoms, o kai esi blondine be veido.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 05 22, 21:11)
Gerai jums juodbruvoms, o kai esi blondine be veido....  verysad.gif

Viskam yra iseitis, tikrai surasi console.gif
Atsakyti
Deja, ta pati natalija cia...

QUOTE(Samira @ 2008 05 21, 21:01)
Skyrelyje "atsargiai mane apgavo" rašė apie kažkokią visažistę Nataliją, kuri bandomąjį padarė, o paskui vestuvių dieną neatėjo ir telefoną išjungus buvo ar nekėlė ragelio. Įdomu, ar čia ne ta pati?
O dėl klaidų, tai svarbu, kad makiažą gerai darytų. Turėjau superinę kirpėją, kuri net lietuviškai nekalbėjo nė žodžio, bet nuo to jos profesionalumas nenukentėjo ir klientų nesumažėjo.

Man tai pagrindinis košmaras kas trečią naktį, kad vestuvių dieną neateina niekas manęs gražinti.  doh.gif . Jau paranoja prasideda.

Atsakyti
merginos o gal zinot ar gerai daro sukuosenas ir makiaza silainiu maximoj, toj kirpykloj, berods KEUNE ar kazkaip vadinas ten blush2.gif as siaip buvau apsikirpt tenai pora kartu pas ineta tai visai patiko kaip mane apkirpo.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 21, 00:36)
As penktadieni (05.23) bandomaji darausi pas Rykute smile.gif.

O gal galėtimėt man į AŽ parašyti jos koordinates? ax.gif
Atsakyti
dariausi ir as vakar bandomaji 4u.gif ir man niekas aiskiau neliko nes per vkara kokius 10 kartu nuomone pakeiciau kuris man labiau tinka bigsmile.gif doh.gif doh.gif doh.gif esu tamsaus (geltono tongue.gif ) gymio,plaukai ilgi tamsiai rudi,banguoti,zalios akys..kai ejau daryt norejau laabai naturalas.Visaziste primygtinai sake blankaus nesidaryt,nes nuotraukose tas ryskus makiazas ne taip ryskiai matosi,be to susigeria ir po visos dienos nebeatrodys graziai.Tai man viena aki nudaze naturaliais rudais bronziniais atspalviais, bet taip ryskiau,o kita melsvai.As siaip visad akis melsvai dazau.Bet ar ne per vulgaru bus?? g.gif
ikeliu jsuu teismui PS MELYNAS YRA NEISBAIGTAS,nes pries tai ten buvo kitas makiazas,bet kaip pabandymui uzdejo,zodziu krastas bus tamsesnis (isorinis) kaip ir rudu kad,gal tada ta melyna ne tokia ryski matysis g.gif

mama nors megeja naturaliu spalvu siulo ta melsva,nes gyvesne atrodau (pati esu pastebejus kad su pilkais ir rusvais atspalviais kartais labai pavargus atrodau unsure.gif )

Laukiu patarimu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
cia kaip pagerus lotuliukas.gif

user posted image be blico
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 23 gegužės 2008 - 10:26
man gražiau bronziniai (rudi) šešėliai.. ax.gif
Atsakyti
man irgi rudi labiau prie sirdies ax.gif

nors jei pas tave bus melsvi akcentai, tarkim puokste, ar dar kokiu detaliu, gal ir zydri graziai bus rolleyes.gif
Atsakyti