Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

As pasidariau toki apytiksli bandomaji, ta prasme prie sukuosenos padaze, kad bendra vaizda matyciau. Tai supratau tik viena, melynumo akims priduodancios lyndzes vaizda ziauriai sugadina doh.gif

O pries tai visada galvodavau, nu negi taip nebesugebu pasidazyti, kad man taip negrazu tongue.gif doh.gif O visa esme pasirodo - spalvotose akyse!
Atsakyti
Nusprendziau kad melyno nedarysiu schmoll.gif negraziai jis atrodys,per vulgariai,be to jis graziau atrodo tik kai uzsimerkiu,o kai atsimerkus tai vaizdo nera unsure.gif bet tas rudas truputi per ryskus dienos sviesoj gal bus g.gif
klausimas nusimanancioms-man drauge pasake,kad jeigu man virsutinio voko neapves piestuku (ko visaziste ir nepadare),tai man seseliai nelaikys,greit nubegs..Kiek cia tiesos? g.gif dabar durnai jauciuosi,noriu antro bandomojo kazin ar visaziste sutiks,o jei sutiks kiek pinigeliu paims (kolkas neeme,nes ieina i bendra kaina) unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 25, 21:16)
Nusprendziau kad melyno nedarysiu  schmoll.gif negraziai jis atrodys,per vulgariai,be to jis graziau atrodo tik kai uzsimerkiu,o kai atsimerkus tai vaizdo nera  unsure.gif bet tas rudas truputi per ryskus dienos sviesoj gal bus  g.gif
klausimas nusimanancioms-man drauge pasake,kad jeigu man virsutinio voko neapves piestuku (ko visaziste ir nepadare),tai man seseliai nelaikys,greit nubegs..Kiek cia tiesos?  g.gif dabar durnai jauciuosi,noriu antro bandomojo kazin ar visaziste sutiks,o jei sutiks kiek pinigeliu paims (kolkas neeme,nes ieina i bendra kaina) unsure.gif

user posted image

user posted image

Nu as manau, kad tas rudais seseliais nebus per ryskus.. 4u.gif beto ant foto graziai atrodys! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 05 25, 20:26)
Nu as manau, kad tas rudais seseliais nebus per ryskus..  4u.gif  beto ant foto graziai atrodys!  4u.gif

Man irgi tas rudas liuks thumbup.gif Tikrai ne per ryskus.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 25, 19:16)
Nusprendziau kad melyno nedarysiu  schmoll.gif negraziai jis atrodys,per vulgariai,be to jis graziau atrodo tik kai uzsimerkiu,o kai atsimerkus tai vaizdo nera

na nežinau aišku, kaip atrodo gyvai, bet nuotraukose man tas mėlynas makiažas atrodo labai gražiai ir tikrai nevulgariai, o kaip tik taip gaiviai sakyčiau... blush2.gif
bet kaip visada - rinkis tai, kas gražu tau pačiai, ir su kuo jautiesi gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 25, 21:16)
Nusprendziau kad melyno nedarysiu  schmoll.gif negraziai jis atrodys,per vulgariai,be to jis graziau atrodo tik kai uzsimerkiu,o kai atsimerkus tai vaizdo nera  unsure.gif bet tas rudas truputi per ryskus dienos sviesoj gal bus  g.gif
klausimas nusimanancioms-man drauge pasake,kad jeigu man virsutinio voko neapves piestuku (ko visaziste ir nepadare),tai man seseliai nelaikys,greit nubegs..Kiek cia tiesos?  g.gif dabar durnai jauciuosi,noriu antro bandomojo kazin ar visaziste sutiks,o jei sutiks kiek pinigeliu paims (kolkas neeme,nes ieina i bendra kaina) unsure.gif

user posted image

user posted image

Man rudasis labai thumbup.gif Nemanau, kad bus per ryškus - nuotraukoms bus pats tas. Draugė savo vestuvėms prašė nelabai žymaus makiažo, paskui gailėjosi to, nes sakė ir "nuverkė" jo truputį bažnyčioj, ir šiaip paskui
tas makiažas kažkiek "sukrenta", tai pati sau nuotraukose atrodo kaip nepasidažiusi... g.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 25, 18:32)
As pasidariau toki apytiksli bandomaji, ta prasme prie sukuosenos padaze, kad bendra vaizda matyciau. Tai supratau tik viena, melynumo akims priduodancios lyndzes vaizda ziauriai sugadina  doh.gif

O pries tai visada galvodavau, nu negi taip nebesugebu pasidazyti, kad man taip negrazu  tongue.gif  doh.gif  O visa esme pasirodo - spalvotose akyse!

blink.gif blink.gif blink.gif

O aš norėjau kaip tik akis žydrinančius lęšius pirkti. Dabar žinosiu. Bet vis tiek keista.
Gal esmė suteiktoje nenatūralioje spalvoje. Kažkada turėjau žydrinančius lęšius, bet nieko blogo juose nepastebėjau, visad sakydavo, kad labai gražios akys.
Atsakyti
man rudas gražiau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 25, 22:35)
Man irgi tas rudas liuks  thumbup.gif  Tikrai ne per ryskus..  schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif rudas tikrai ne per ryskus mano nuomone, tik as dar piestuku apacia voko paprasyciau paryskinti
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 05 26, 11:38)
pritariu  drinks_cheers.gif  rudas tikrai ne per ryskus mano nuomone, tik as dar piestuku apacia voko paprasyciau paryskinti

aciu visoms uz patarimus labai labai wub.gif
gal ir ne per ryskus,tik nepripratus saves tokios matyt blush2.gif o piestuku kad apvestu butinai prasysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 05 26, 11:10)
aciu visoms uz patarimus labai labai  wub.gif
gal ir ne per ryskus,tik nepripratus saves tokios matyt  blush2.gif  o piestuku kad apvestu butinai prasysiu  ax.gif

Na kas del piestuko, taai jis butinas, ir visaziste turetu pariskinti piestuku blakstienu linija, tada akis atrodys didesnes, riskesnes ir tures savita uzbaigtuma. tai viena is vakarinio makiazo darymo taisykliu biggrin.gif tiesiog tai neturetu buti tokia stora ir didele linija schmoll.gif uzteks ir labai plonites kuria galima padaryt ir su tamsiais seseliais biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi tas rudas, super wub.gif
Atsakyti