Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(Cerecita @ 2008 04 08, 19:26)
o kiek vienkartines kainuoja?  ax.gif

vienkartiniu priklijavimas ieina i makiazo kaina, nu aisku +- kokiu 10-20lt. cia tas pats kaip ir akmenuku , ir ivairiu blizguciu priklijavimas prie akiu. priklauso viskas kiek ir ko tu noresi. smile.gif

o tarp kitko, - ar nemastos nieko apie tuos akmenukus -tipo svarovskiukai ant veido ? mano vizaziste man pasiule - bet as dar niekur nemaciau kaip tai gyvai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 04 08, 20:21)
vienkartiniu priklijavimas ieina i makiazo kaina, nu aisku +- kokiu 10-20lt. cia tas pats kaip ir akmenuku , ir ivairiu blizguciu priklijavimas prie akiu. priklauso viskas kiek ir ko tu noresi. smile.gif

o tarp kitko, - ar nemastos nieko apie tuos akmenukus -tipo svarovskiukai ant veido ? mano vizaziste man pasiule - bet as dar niekur nemaciau kaip tai gyvai atrodo wink.gif

fotografai nerekomenduoja klijuotis jokiu akuciu schmoll.gif

as pati buvau per vestuves prisiklijavusi, prie makijazo dar +15 lt kainavo thumbup.gif pravaiksciojau su jomis 4 savaites tongue.gif
Atsakyti
Is Kauno mirksiukas.gif o tu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fejyte @ 2008 04 08, 17:42)
Sveikos, paneles  smile.gif , buvo man kosmetologe priauginusi blakstienas vienam vakarui, tai zinokit super  thumbup.gif ! Ir savo vestuviu diena butinai vel prisiauginsiu. Kosmetologe jau turiu, atvaziuos i namus, kaip gerai  clap.gif , bet niekaip nerandu kirpejos, nes ta, pas kuria nuolat lankausi isvyksta...  unsure.gif ... Gal galite pasidalinti patirtimi ir ka nors rekomenduoti.... ???  4u.gif

user posted image

user posted image

Galbut priklijavusi ax.gif Nes lyg ir neaugina vienam vakarui
Atsakyti
Ieskau geros visaziste klaipedoje. Busiu labai dekinga,jei kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergytes thumbup.gif Jau apsisprendziau, klijuosiu blakstienas bigsmile.gif Bet kodel taip pigiai tik +15 lt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2008 04 09, 13:50)
Aciu mergytes  thumbup.gif  Jau apsisprendziau, klijuosiu blakstienas  bigsmile.gif Bet kodel taip pigiai tik +15 lt ? g.gif

kad as kretingoje dariausi, tai su visu makijazu gavosi 50 thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(fejyte @ 2008 04 08, 21:27)
Is Kauno  mirksiukas.gif  o tu?  biggrin.gif

oi, bliamba, kaip gaila, aš iš Vilniaus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 04 09, 15:27)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 04 08, 20:26)
o kiek vienkartines kainuoja?  ax.gif

ten kur aš klijuoiuos, tai sakė make up 40lt+5lt blakstienos.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2008 04 08, 22:16)
fotografai nerekomenduoja klijuotis jokiu akuciu schmoll.gif

kaži kodėl? g.gif aš taip norėčiau kokį vieną akmenuką prie akytės... blush2.gif man tai taip žavinga... tongue.gif tik aišku ne visas kūnas kai nusagsto... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 04 09, 15:59)
ten kur aš klijuoiuos, tai sakė make up 40lt+5lt blakstienos..  mirksiukas.gif
Papildyta:
kaži kodėl?  g.gif aš taip norėčiau kokį vieną akmenuką prie akytės...  blush2.gif man tai taip žavinga...  tongue.gif tik aišku ne visas kūnas kai nusagsto...  doh.gif

Manau, todel, kad akmenukai atspindi sviesa ir gali matytis nuotraukose tik kaip juodi taskai (pvz., dabar madinga i dantukus svarovskius statytis, bet daznai nuotraukose jie atrodo kaip didziules karieso skyles) g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2008 04 09, 15:27)

Kokia grazi nuotaka wub.gif
Atsakyti