O gal kas nori parduoti?
O vat as niekaip nesusiruosiau nupirkti
O gal kas nori parduoti?
O gal kas nori parduoti?
Merginos, kurios turit Celluless, jus man pasakykit, koki garsa tas aparatas turi skleisti? man cia daug klausimu kilo... Be to, man niekas nieko neskauda, kaip kazkas kad sake. Itraukt itraukia, bet jokio jausmo. Gal man per celiulita jautrumo neber
Lauksiu ats
Susigundziau ir as, bet galvoju gal pirma salone pabandyt, kad bent isivaizduot ta jausma?
Koki patartumet salona Vilniuje kas bande? O kiek kainuoja seansas? Jauciu aparaciukas labiau apsimoka
Na pas mane kazkaip burzgia, irgi susimasciau koki garsa jis turetu skleisti
Man tai su stipriausiu lygiu neina pavarineti po kuna tai su tuo lygiu nesimasazuoju, o su silpnesniu tai neskauda
Visai patinka su situo aparaciuku masazuotis ir po masazo taip fainiai jauciuosi
Kur dingo tos kur seniau naudoja? Ar yra poveikis?
QUOTE(*Laume* @ 2008 08 28, 19:41)
Merginos, kurios turit Celluless, jus man pasakykit, koki garsa tas aparatas turi skleisti? man cia daug klausimu kilo... Be to, man niekas nieko neskauda, kaip kazkas kad sake. Itraukt itraukia, bet jokio jausmo. Gal man per celiulita jautrumo neber
Lauksiu ats 
Kaip tik celiulito pazeistose vietose labiau skauda
Burzgia. Itraukia normaliai. Skauda, bet reguoliuojama, kai ipranti (bent jau as reguliuojuosi su tuo melinu apvaliu mygtuku virs pacios taures kur)
Ant to auksciausio lygio tai tikrai gerai itraukia, jei ilgiau palaikius tikriausiai ir melyniu butu...
o jus kaip masazuojates? pagal instrukcija ar turit savu metodu?
Kad itraukia, tai as akivaizdziai matau, nepripratus as prie to aparato, tai puse lasiniu sulenda kartais i kauseli
As del burzgimo: ar garsiai, ar tolygiai, ar su tarpais, ar dar kaip nors... O tai as cia visko prisigalvosiu. kai nezinai, kaip turi but, tai daug itarimu
QUOTE(*Laume* @ 2008 08 29, 15:23)
Kad itraukia, tai as akivaizdziai matau, nepripratus as prie to aparato, tai puse lasiniu sulenda kartais i kauseli
As del burzgimo: ar garsiai, ar tolygiai, ar su tarpais, ar dar kaip nors... O tai as cia visko prisigalvosiu. kai nezinai, kaip turi but, tai daug itarimu 
Pas mane tai garsokai sakyciau, netolygiai burzgia, taip banguojanciai, su tarpais ar kaip cia apibudinus
QUOTE(jolituxxx @ 2008 08 29, 15:30)
Pas mane tai garsokai sakyciau, netolygiai burzgia, taip banguojanciai, su tarpais ar kaip cia apibudinus
o kaip turi buti as nezinau irgi, bet kol dar garantija tai per daug nepergyvenu 
mano irgi ka tik isigytas
QUOTE(*Laume* @ 2008 08 29, 16:00)
mano irgi ka tik isigytas
dekui, nuraminai - manasis irgi burzgiai garsokai ir netolygiai 
Prasom