QUOTE(pukučiai @ 2009 01 23, 10:21)
Na zinok gal ji ir teisi as kai pasazuoju man priekine dalis nelabai skauda(ten paziau ir matosi celiulito) na truputi bet kai pereinu prie uzpakaliuko ir zemiau tada jau sakes

skausmelis net nemoku pasakyti nu tikrai skauda o vienoje vietoje pas mene ant lesku sonuose yra tokia vos ne kaip guzai tai tas vietas dar labiau skauda gal ten koks susokes seliulitas i guza mano darbas sedimas tai gal del to
Sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu

Turiu ta celliules jau ilgokai, tik tiek, kad retai kada su juo uzsiemu. Seip tai man geras daiktas, nes tikrai celiulitas gydomas butent masazo pagalba efektyviausiai! O del skausmo, tai tikrai pastebejau, kad buna vietu, kai visai nieko, o kitur - baisu kaip skauda. Arba, kai masazuoji jau kelinta karta, toje vbietoje ir skausmas mazesnis, tai gal celiulitas issiskaido

As taip pat padariau isvada, kad del celiulito kiekio skausmas buna
Buvau uzsiemus rimtai tom procedurelem, kol nenuejau pas tikra masaziste. Ji man pasake, kad mano oda silpna, kai kur persimato venos. sake, kad vakuuminis masazas gali pridaryti blogybiu, istraukti jas i pavirsiu. nuo tada bijau naudot celliuless. Be to, sake, kad pacioms geriau nesidaryti, turi kas nors kitas masazuoti, nes atceit netaisyklinga poza ir pan. Bet gal ji del konkurencijos taip kalbejo

?
Bet man jis geras daiktas!