Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 19, 16:11)
turiu tas taureles bet jas laikyti nepatogu ir stumdyti slysta is ranku .

O man iskilo klausimelis: gal kuri gali paaiskinti kaip reik masazuoti. zinau kad pilvo belekaip negalima, o man kai aiskino kai tures pirkau , bet kur tau parejau namo ir viskas isgaravo doh.gif

Radau - atrodo labai aiskiai viskas surasyta, kas galima, o ko ne ax.gif

http://www.masazonam...GES/Masazas.htm
Atsakyti
Jus man mielosios pasakykit kuria kryptim reik masazuoti??? verysad.gif Jau pora savaiciu masazuoju ir tik dabar i galva sove mintis gal kartais netaisyklyngai darau. unsure.gif O siaip esu labai patenkinta. ax.gif
Atsakyti
Girdejau is masazistes, kad labai skauda ten kur daugiausiai celiulito. Jeigu nelabai skauda, tai reiskias jo nera. Ar taip ? Niekados nieko nebandziau, bet matau celiulita ir vis pamastau ka daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***Ketrin*** @ 2009 01 23, 02:14)
Girdejau is masazistes, kad labai skauda  ten kur daugiausiai celiulito. Jeigu nelabai skauda, tai reiskias jo nera. Ar taip ? Niekados nieko nebandziau, bet matau celiulita ir vis pamastau ka daryti  unsure.gif

Na zinok gal ji ir teisi as kai pasazuoju man priekine dalis nelabai skauda(ten paziau ir matosi celiulito) na truputi bet kai pereinu prie uzpakaliuko ir zemiau tada jau sakes doh.gif skausmelis net nemoku pasakyti nu tikrai skauda o vienoje vietoje pas mene ant lesku sonuose yra tokia vos ne kaip guzai tai tas vietas dar labiau skauda gal ten koks susokes seliulitas i guza mano darbas sedimas tai gal del to g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 01 23, 10:21)
Na zinok gal ji ir teisi as kai pasazuoju man priekine dalis nelabai skauda(ten paziau ir matosi celiulito) na truputi bet kai pereinu prie uzpakaliuko ir zemiau tada jau sakes  doh.gif skausmelis net nemoku pasakyti nu tikrai skauda o vienoje vietoje pas mene ant lesku sonuose yra tokia vos ne kaip guzai tai tas vietas dar labiau skauda gal ten koks susokes seliulitas i guza mano darbas sedimas tai gal del to  g.gif

Sveikos, prisijungsiu ir as prie jusu smile.gif
Turiu ta celliules jau ilgokai, tik tiek, kad retai kada su juo uzsiemu. Seip tai man geras daiktas, nes tikrai celiulitas gydomas butent masazo pagalba efektyviausiai! O del skausmo, tai tikrai pastebejau, kad buna vietu, kai visai nieko, o kitur - baisu kaip skauda. Arba, kai masazuoji jau kelinta karta, toje vbietoje ir skausmas mazesnis, tai gal celiulitas issiskaido smile.gif As taip pat padariau isvada, kad del celiulito kiekio skausmas buna smile.gif

Buvau uzsiemus rimtai tom procedurelem, kol nenuejau pas tikra masaziste. Ji man pasake, kad mano oda silpna, kai kur persimato venos. sake, kad vakuuminis masazas gali pridaryti blogybiu, istraukti jas i pavirsiu. nuo tada bijau naudot celliuless. Be to, sake, kad pacioms geriau nesidaryti, turi kas nors kitas masazuoti, nes atceit netaisyklinga poza ir pan. Bet gal ji del konkurencijos taip kalbejo smile.gif?
Bet man jis geras daiktas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 01 21, 18:45)
kai dariausi toki masaziuka grozio centre, tai masaziste sake, kad negalima daugiau nei 3 kartus per savaite, o geriausia 2 kartus.
beje, celiuless uzsakytas pries menesi ir dar jokiu ziniu is top shop...  g.gif

aj tai kad tos masazhistes skirtingai shneka - girdejus esu ir apie 3 k/sav ir apie pirmus 10 kartu kas dien, o po to tris kartus per savaite....
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2009 01 13, 14:43)
As jau metai laiko kaip turiu si aparaciuka ir esu juo labai patenkinta. Brudo ant mano koju nesimato thumbup.gif ... o dabar jau reciau, bet kai tik randu laiko, profilaktiskai masazuojuos. Tikrai nesigailiu kad ji pirkau.
O va nesuprantu tokio dalyko  g.gif ...kaip galima visikai nerasti laiko sau  doh.gif ...jei yra noro, visada atsiranda ir laiko  mirksiukas.gif ...
Sekmes jums mergaites naikinant ta BRUDA... 4u.gif

Per kiek laiko isnaikinai, ir kiek dareisi tas proceduras per savaite, kiek minutem? Dziugu, kad yra vat tokiu irodymu, jog padejo kazkam smile.gif
jau siandien ketinu skirti tam laiko!!!
Atsakyti
sveikos, isigijau ir as vakar ta cellules. dauguna cia kalbate apie celiulito naikinima ant slaunu ir sedmenu, bet gal yra tokiu, kurios masazuojate pilva, kaip sekasi, ar jauciasi rezultatai.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Nusipirkau ir as siandien sita prietaisa, bandysiu naudot smile.gif skausmo nebijau, tai ziuresim kas cia gausis smile.gif bandysiu ir pilva gerai pamasazuot nes toks ne koks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2009 01 21, 19:51)
Radau - atrodo labai aiskiai viskas surasyta, kas galima, o ko ne  ax.gif

http://www.masazonam...GES/Masazas.htm

Aciu aciu, labai naudinga informacija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Visa savaite kas vakara darau masaza su celluless ir labai patenkinta biggrin.gif Tikrai padeda!!! Aisku as dar ir sportuoju ir maista pasireguliuoju tai efektas tikrai matosi. Darau ir pilvui. Viso slaunim,uodegai ir pilvui uztrunku apie 30-40min. Masazupjant naudoju eterini alieju liekninanti,ir po vakumo dar su rankiniu masazuokliu pamasazuoju iki kol prausta,kad geriau aliejus isisgertu. Rezultatai puikus!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxxx32 @ 2009 01 24, 11:03)
Visa savaite kas vakara darau masaza su celluless ir labai patenkinta biggrin.gif  Tikrai padeda!!! Aisku as dar ir sportuoju ir maista pasireguliuoju tai efektas tikrai matosi. Darau ir pilvui. Viso slaunim,uodegai ir pilvui uztrunku apie 30-40min. Masazupjant naudoju eterini alieju liekninanti,ir po vakumo dar su rankiniu masazuokliu pamasazuoju iki kol prausta,kad geriau aliejus isisgertu. Rezultatai puikus!!!!! thumbup.gif

O nuo celiuless neparausta tau odyte? Man tai raudona raudona buna, gal per stipriai as darau?
Atsakyti