Nenuomuokit limuzinu is " mano limuzinas ", aferistu kompanija, jusu limuzina pernuomuoja dar karta o jums pasako kad ar sugedo ar dar kazkas. faktai patikrinti
QUOTE(<Ana> @ 2011 01 22, 12:41)
Patarkit, prasau, kas zino is savo ar pazistamu patirties. Kur galima nuomotis limuzina Vilniuje, is kokiu imoniu? Svarbiausia tinkamas aptarnavimas ir tvarkingas limuzinas. Aciu
siaip limolux neblogi, nokardas.lt
tik jokiu budu ne is manolimuzinai
sveikos merginos,gal kas turite patirties su limuzinais COLOLO? buciau labai dekinga uz informacija 
Papildyta:
ir dar apie MAXLIMO limuzinai? ar jie patikimi?

Papildyta:

QUOTE(murkis777 @ 2011 04 18, 10:24)
sveikos merginos,gal kas turite patirties su limuzinais COLOLO? buciau labai dekinga uz informacija 
Papildyta:

Papildyta:

Savo vestuvėms ir dar porai gimtadienių nuomavome iš COLOLOLIMUZINAI, tai tikrai nebuvome nei vieną kartą nusivylę... Labai puikūs automobiliai, ir aptarnavimas puikus, paslaugūs ir mandagūs vairuotojai, jokių nesusipratimų nebuvo...

QUOTE(raimonda.jon @ 2011 04 18, 08:34)
Savo vestuvėms ir dar porai gimtadienių nuomavome iš COLOLOLIMUZINAI, tai tikrai nebuvome nei vieną kartą nusivylę... Labai puikūs automobiliai, ir aptarnavimas puikus, paslaugūs ir mandagūs vairuotojai, jokių nesusipratimų nebuvo...

oi aciu tau,jau smagiau ir ramiau,kai isgirsti geru atsiliepimu

QUOTE(rimvydele @ 2011 04 10, 19:06)
Na man asmeniškai tie limuzinai jau atgyvena, net gėda būtų važiuoti su juo. Jau nieko nebenustebinsi su limuzinu. Reikia kažko įdomiau

QUOTE(kaubojey @ 2011 04 30, 16:24)
Na man asmeniškai tie limuzinai jau atgyvena, net gėda būtų važiuoti su juo. Jau nieko nebenustebinsi su limuzinu. Reikia kažko įdomiau
.

O man visai negeda bus vaziuoti limuzinu, tikrai solidziau atrodo nei koks busiukas

QUOTE(kaubojey @ 2011 04 30, 16:24)
.

mano nuomone limuzinai kaip tik patogu tiems kas nori vaziuoti su visu pulku,tikrai zymiai graziau nei su kokiu mikriuku,na aisku kaip kam kas labiau patinka...

Papildyta:
QUOTE(raimonda.jon @ 2011 04 18, 09:34)

mes taip pat nuomojames is cololo tikimes gero rezultato