O mes taip pat uzsisakeme limuzina dzipa Escalade 20 vietu,8val ir mokesim tik 2000lt.Vat kaip pigiai ir smagiai.

QUOTE(Dai'na @ 2008 08 30, 18:00)
Mes tai patys mokejome uz viska.Kazkokia nesamone poroms susimesti ant transporto
...kad ir toms atskiroms masinoms.Cia manau jaunuju pareiga viskuo pasirupinti.

Visiškai pritariu

sveikos, norejau pasikonsultuoti, paskaiciau kad visom teko susidurti su limuzinu nuoma, tai galvoju pasikonsultuosiu gal zinot kiek mazdaug daba ne sezono metu kainuoja limuzinas valandai?planuoju organizuoti mergvakari, tai uztektu porai valandu, o miestas-marijampole, tai manau neturetu buti labai brangu, pati esu is kauno, cia manau brangiau.

QUOTE(lmikalauskaite @ 2009 02 09, 23:58)
sveikos, norejau pasikonsultuoti, paskaiciau kad visom teko susidurti su limuzinu nuoma, tai galvoju pasikonsultuosiu gal zinot kiek mazdaug daba ne sezono metu kainuoja limuzinas valandai?planuoju organizuoti mergvakari, tai uztektu porai valandu, o miestas-marijampole, tai manau neturetu buti labai brangu, pati esu is kauno, cia manau brangiau.

Sveikute,
Jeigu pats paprasčiausias 8-10 vietų tai manau 100Lt/val. Bet jeigu TIK valandai reikės tai gali ir daug daugiau kainuoti

QUOTE(&edita @ 2009 01 24, 12:22)
Ar jums uzteks tu 4 val? Mes galvojom 6-8 imti..
Taip pat norim ko nors panasaus, bet ir kainele bus
Gal turi ju int puslapiuka 

www.limuzinunuoma.lt
20 vietu 2500litu visai dienai.vaziuoji kiek nori
QUOTE(Astra @ 2009 03 02, 20:12)
www.cololo.lt
QUOTE(krugile @ 2009 03 10, 01:48)
Mes irgi apie limuzina galvojam ir idomu pasidare, nejau ju nuomu kainos nekrito, kaip aplink krize ??
as daugumai limuzinu skambinejau apie gruodzio menesi, dabar neseniai ta pati padariau.isvada : per ta laika tik keliose firmelese gal kainos ir sumazejo. MB vis laukia iki paskutines minutes, sako tikrai turi nupigti, jau vien kuras pinga

QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 03 10, 16:42)
as daugumai limuzinu skambinejau apie gruodzio menesi, dabar neseniai ta pati padariau.isvada : per ta laika tik keliose firmelese gal kainos ir sumazejo. MB vis laukia iki paskutines minutes, sako tikrai turi nupigti, jau vien kuras pinga 

zinokit bent jau kaune, tai kokia kaina jie sako, tai galima nudereti vos ne per puse, jei ilgesniam laikui imi.. nes labai jiems klientu truksta, tai stengias is paskutiniu, kad tik ikalbint nuomuotis..

o siaip is savo praktikos nesiulyciau sakytis juozo limuzinu (www.juozolimuzinai.lt arba www.juozolimo.lt). Masinos pas ji naujos, grazios, patogios ir visa kita, bet jau pats juozas...na jei kam patinka kai vairuotojas nezino savo vietos, ir kisasi i vestuviu eiga, iki tokio lygio, kad lenda i nuotraukas, aiskina jauniesiems ka daryti ir net fotografa mokina fotografuoti, tai ka as zinau..Tipo, "as buvau amerikoj, maciau kaip ten vestuves daro, tai viska zinau"..
man nepatiko

QUOTE(niurzga123 @ 2009 03 10, 17:12)
zinokit bent jau kaune, tai kokia kaina jie sako, tai galima nudereti vos ne per puse, jei ilgesniam laikui imi.. nes labai jiems klientu truksta, tai stengias is paskutiniu, kad tik ikalbint nuomuotis..
o siaip is savo praktikos nesiulyciau sakytis juozo limuzinu (www.juozolimuzinai.lt arba www.juozolimo.lt). Masinos pas ji naujos, grazios, patogios ir visa kita, bet jau pats juozas...na jei kam patinka kai vairuotojas nezino savo vietos, ir kisasi i vestuviu eiga, iki tokio lygio, kad lenda i nuotraukas, aiskina jauniesiems ka daryti ir net fotografa mokina fotografuoti, tai ka as zinau..Tipo, "as buvau amerikoj, maciau kaip ten vestuves daro, tai viska zinau"..
man nepatiko

man nepatiko

Gal zinot tiksliai, kokios firmos kainas neleide ir butu galima gaut ju kontaktus ?
Aciu

p.s. nes mes irgi dar kazko laukiam..

QUOTE(krugile @ 2009 03 10, 18:29)
Gal zinot tiksliai, kokios firmos kainas neleide ir butu galima gaut ju kontaktus ?
Aciu
Aciu

dabar tiksliai nepasakysiu, nes vyras skambino, paklausiu..
QUOTE(niurzga123 @ 2009 03 10, 20:12)
dabar tiksliai nepasakysiu, nes vyras skambino, paklausiu..
Labai lauksiu informacijos is Jusu