Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužių konstravimas, siuvimo iškarpos

QUOTE(zzitukass @ 2011 05 31, 19:01)
ir IKI būna.

Tik manau, kad neranda, nes itariu,kad parduotuves ar spaudos kioskai ju uzsako tik po kelis vienetus, nes nelabai jis perkamas, todel, jei pataikysi i menesio pabaiga, gali ir nerasti tu zurnalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LauGėlė @ 2011 05 31, 19:15)
Tik manau, kad neranda, nes itariu,kad parduotuves ar spaudos kioskai ju uzsako tik po kelis vienetus, nes nelabai jis  perkamas, todel, jei pataikysi i menesio pabaiga, gali ir nerasti tu zurnalu smile.gif

Turbūt taip ir nutiko, nes apėjau ne vieną centrą ir kioską, bet niekur neradau. Gal reikia sulaukti mėnesio pirmos savaitės pabaigos ar pan. O tie žurnalai būna rusų ar vokiečių kalba?
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 01, 10:52)
Turbūt taip ir nutiko, nes apėjau ne vieną centrą ir kioską, bet niekur neradau. Gal reikia sulaukti mėnesio pirmos savaitės pabaigos ar pan. O tie žurnalai būna rusų ar vokiečių kalba?

rusu kalba:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 05 31, 13:03)
O Burda žurnalų Lietuvoje yra kur nors nusipirkti, ar ne?  g.gif Nes aš bandžiau paieškoti, tai kol kas neradau. Gal ne ten ieškau  unsure.gif

Perku beveik kas mėnesį - R Kioske. Bet reikia taikyti dažniausiai mėnesio pradžioje. Į mėnesio vidurį/pabaigą - ne visuomet būna likę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 04 05, 10:19)

QUOTE(Gidli @ 2011 05 09, 11:25)
gal turit jau kas 2011/03 Burda, bet kad su viskuom, ir kita - kaip manuot gausis tokia suknele is lino? ta balta?

buvo anksciau ideta nuoroda i parsisiuntima wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasumi: 03 birželio 2011 - 14:14
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 03, 15:12)
buvo anksciau ideta nuoroda i parsisiuntima wink.gif

Bet, parsisiuntusios internetu žurnalą, ką jūs darote su visomis tomis gabalais nuskenuotomis iškarpomis? Ar apskritai įmanoma jomis pasinaudoti? Ar jūs tik pavyzdžius modelių paimate, o iškarpas pasidarote pačios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 06 03, 16:19)
Bet, parsisiuntusios internetu žurnalą, ką jūs darote su visomis tomis gabalais nuskenuotomis iškarpomis? Ar apskritai įmanoma jomis pasinaudoti? Ar jūs tik pavyzdžius modelių paimate, o iškarpas pasidarote pačios?  g.gif

atsispauzdini ant A4 - susiklijuoji ir vuolia .... daraisi iskarpas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia Fabijoniškėse ar aplinkiniuose rajonuose siuvančios forumietės pagalbos. Prašau atsiliepti až.
Atsakyti
Sveikos, siuvėjėlės. Gerų dalykų čia pas jus radau, tad noriu ir aš šiuo bei tuo pasidalinti.
http://rutracker.org...orum.php?f=2037

Čia rasit gausybę įvairiausių siuvimo žurnalų, tik reikia prisiregistruot. Viską galimą parsisiūst su torrent programomis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2011 05 30, 17:03)
Aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif  o jus pati konstruojate?

jei sau siuvu, tai nekonstruoju. Burda ar kt. pan. zurnalais naudoju. O jei kam kitam siuvu, tai jau konstruoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2011 06 28, 22:12)
jei sau siuvu, tai nekonstruoju. Burda ar kt. pan. zurnalais naudoju. O jei kam kitam siuvu, tai jau konstruoju  smile.gif

O gal galima paklausti ar jus konstruojate pagal formules, ar tik nusibraizote bazini pagrinda ir modeliuojate is akies smile.gif nu cia kvailai nuskambejo is akies blush2.gif bet musu destytoja iskart ant medziagos braizydavo, pasiziuri kokie zmogaus ismatavimai, ir tik bruks brukst kelis kartus ir jau yra. O mes tai ten skaiciuojam viska,dalinam ,dauginam sudedam, visokie laisvumai ir pan, tai ilgokai uztrukdovo pakol viska nusibraizydavom, o dar kai ismatavimai individualus , o ne standartiniai tai kartais ir galai nesueidavo, nu vnz nesamone gaudavosi. O dabar kai isidarbinau i siuvykla, kurioje siuvame individualius uzsakymus, vasara daugiausia uniformas moksleiviams, tai mes imame iskarpa is burdos toki dydi, kuris labiausiai atitinka zmogaus dydi, pasiuvame primatavimui ir tada jau siuvame su pataisymais. thumbup.gif bet labiausiai tai mane traukia siuti kudikiams drabuzelius ir daugkatines sauskelnes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar konstruoju pagal formules, bet kai esi igudes, tas ilgai neuztrunka, o modeliuoju is akies ir modeliavimui naudoju Burdos pilkus puslapius, kaip spargalke biggrin.gif . Siaip konstravimo gero ir greito metodo dar ieskau. Nepatinka dabartinis, kuri naudoju schmoll.gif .
Su Burda esu nusvilus, kai siuvau, pagal individualu uzsakyma, tai nuo to karto, kitam zmogui tik specialiai jam konstruoju, o sau tai pagal Burda, nes jau zinau kur gali buti Burdos neatitikimai mano figurai biggrin.gif . Pas mane uzsakymu nera daug, nes tai jau man nebe pagrindine veikla smile.gif .
Atsakyti