Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(JuzTea @ 2008 04 05, 20:47)
aciuks.gif Labai ačiū. Bet aš vėl klausimas. Karštas dušas naudojamas, kaip gėlę pamaloninti ir tuo pačiu palieti ar kai tam yra reikalas? unsure.gif 4u.gif

nu aš tai suprantu kaip reanimaciją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 05, 22:02)
nu aš tai suprantu kaip reanimaciją  unsure.gif

Šis žodis net nupurto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 05, 21:02)
nu aš tai suprantu kaip reanimaciją  unsure.gif

Reanimacija yra visai kas kita.
O karsta dusa galima daryt ir sveikiems augalams. Maniskiams tai visai patinka. Svarbu pasirupint kad jie pradziutu iki sugrazinant ant palangiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Aš tai ir supratau, kad karštą dušą galim ir sveikom gėlėm daryt. Jau dariau savo gėlytei. Maniškė tikrai pumpurus viršūnėj leidžia. Vadinas dar visai nieko jai pas mane augti. biggrin.gif
Atsakyti
Sujungiau temeles, nes vakar nesusipratimas gavos su pavadinimu doh.gif
Atsakyti
Aš nesakau kad negalima karšto dušo, tik sakau kad aš jį naudojau kaip reanimaciją smile.gif
nes kaip jį galima, ar ne - aš nežinau. Kažkaip neeksperimentuoju su gėlėm smile.gif Nes mano praktikoje tai taip - kuo labiau tupinėju aplink gėlę, tuo greičiau ji numiršta. tai dabar tupinėju tik tiek, kiek reikia. Vanduo, trąšos, persodinimas.
O tos orchidėjos man dabar kaip tai bobai paršelis biggrin.gif neturėjau bėdos tai įsigyjau. doh.gif

QUOTE(Aga @ 2008 04 05, 21:26)
Sujungiau temeles, nes vakar nesusipratimas gavos su pavadinimu doh.gif

Nu kiek galima tyčiotis iš žmonių ir vaikyti po visą foruma cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milabra: 05 balandžio 2008 - 20:37
Paskutinis klausimas ir nesikabinėsiu biggrin.gif Ar galiu daryti rytoj karšta duša, nors šiandien liejau su trąšom? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 04 05, 21:39)
Paskutinis klausimas ir nesikabinėsiu biggrin.gif Ar galiu daryti rytoj karšta duša, nors šiandien liejau su trąšom? unsure.gif

As nerekomenduociau. Geriau pries kita laistyma. Juk nera kur skubet? mirksiukas.gif
As saviskiams darau taip:
Kiekviena laistyma pradedu nuo duso. Ispradziu lieju drungnu vandeniu, paskui po truputi didinu temperatura. labai karsto zinoma nedarau. Tada vel siek tiek sumazinu temperatura. O pabaigai pastatau kokiom 20min i vandeni su trasom. Tada nuvarvinu, palieku vonioje pradziut ir grazinu ant palangiu. ax.gif
Atsakyti
Labutis, va kur tema aš jos šiandien kažkaip neradau blush2.gif , jau nuo ryto norėjau su jumis pasikonsultuoti, nežinau kas mano gražuolei na ant jos laplių atsirado kažkokios tai dėmelės pagal paveikslėlį šitam psl. http://shop.passiflo.../articles_id/59 panašu į Повреждения листьев с омертвлением тканей, bet taškiukai tokie pavieniai....ne visai tokie kaip čia schmoll.gif , atrodytų jai kažkas nepatinka, bet, meta žiedelius(taip ir turėtų būti, nes jau laikas), o ir vėl leidžia panašu kad naują žiedyną ant savo koto (nustebino čia mane wub.gif ), žodžiu jai dar skaitote, noriu paklausti kas čia mano gėlytei yra? g.gif prieš kokį mėnesį, gal daugiau gavo dozę chemijos, buvo tokie vabaliukai atsiradę, manau kad nuo drėgmės, gal nuo jos čia(chemijos)?O jei aš karštą dušą pabandyčiau g.gif ?Bet baisu kažkaip, o jei pakenksiu... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazooji: 05 balandžio 2008 - 21:10
Angelic, pažiūrėjau tavo kolekciją ax.gif Pasakyk tu man, kiek gi tu jų iš viso turi? unsure.gif
ir kur gavai Vanda? Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 05, 22:17)
Angelic, pažiūrėjau tavo kolekciją  ax.gif Pasakyk tu man, kiek gi tu jų iš viso turi?  unsure.gif
ir kur gavai Vanda? Lietuvoje?

Vanda pirkau Kaune. O kiek viso turiu net nezinau, nes i albuma ne viskas sudeta. O dar turiu daug maziuku, kuriuos dar i kolekcija neskaiciuoju, nes nezinia ar isgyvens.
Na bet kokiu atveju net pagal Lietuvos augintoju mastus dar nedaug turiu, bet kol kas nesiruosiu sustot blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 04 05, 23:13)
Vanda pirkau Kaune. O kiek viso turiu net nezinau, nes i albuma ne viskas sudeta. O dar turiu daug maziuku, kuriuos dar i kolekcija neskaiciuoju, nes nezinia ar isgyvens.
Na bet kokiu atveju net pagal Lietuvos augintoju mastus dar nedaug turiu, bet kol kas nesiruosiu sustot  blush2.gif  biggrin.gif

Šaunuolė thumbup.gif Ir kurtu jas sutalpini? biggrin.gif pas mane dar tik 5 vazonėliai, o jau pradėjau galvoti apie specialų stalą biggrin.gif
Vandos ir aš noriu ax.gif gal išduosi grybingas vietas? blush2.gif
Atsakyti