QUOTE(viskas_bus_gerai_

@ 2008 04 18, 15:08)
Geras pastebejimas.
Zindymo kursuose sake, kad tie tepalai ne velnio nepadeda... Geriausia MP padrekint ir leist nudziuti. Ziuresiu kaip praktikoj pasiteisins.
Pienas nei velnio nepadeda. Patikėk manim. Man buvo iki kraujo- tai vyras bėgte bėgo į vaistinę... Vien tik germastan tepalas niekad nepadės- reikia maitint pradėt normaliai ir aš pvz panaudojau šiek tiek antspenius
O šiaip- mažiau klausykit kas ką sako ir pačios galvokite.
PVZ man kursuose griežtai vos ne uždraudė vartoti visokius ten espumzanus ir kitus nuo pilvuko pūttino... o ko tik nepatarė- atsirūgt, šilti kompresiukai ant pilvuko, nešiojimas ant pilvuko- bet tai nei velnio nepadeda. kiekviena mama pasakys. Man užteko 3 nemiegotų naktų- o vėliau padėjo tas išpeiktas espumzanas. Taip ir germastan- palaukit- nugrauš (o nugrauš tikrai- negimė vaikas mokėdamas valgyti) tada pasikankinsite- surietusios kojas gal kaip man jums pradės byrėti ašaros ir tada pulsite kaip ir aš prie jo...Nors jis irgi nestebuklingas- Yra kompresai kurie veiksmingesni- skausmas apnmalžta iš karto, bet kai vaikas valgo vėl žvėriškas kankina.
O šiaip- padeda tikrai. Man pvz neseniai mažoji su aštriais nagučiais įgnybo (jai metukai ir 2 mėnesiukai) atsirado šašliukas kurį ji nučiulpė- skausmas didelis- pasitepiau- greičiau užgijo.