Įkraunama...
Įkraunama...

valgiai prie degtinės

Turim vieną firminį, prie kurio jokių kitų užkandžių nebereikia:

Ant prancūziško batono riekučių tepame natūralaus sviesto, dedame sūdytos (galima ir rūkytos, bet skaniau sūdyta prie arielkėlės) lašišos ploną griežinėlį ir (būtinai) citrinos gabalėlį. Na tiesiog jau taip tinka taip tinka, kad geresnio užkandžio nebežinau. Dar mes mėgstame Nikolašką, tikras arielkėlės gurmanas turėtų žinoti, kas tai yra cool.gif
Į sveikatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2006 02 23, 19:27)
Turim vieną firminį, prie kurio jokių kitų užkandžių nebereikia:

Ant prancūziško batono riekučių tepame natūralaus sviesto, dedame sūdytos (galima ir rūkytos, bet skaniau sūdyta prie arielkėlės) lašišos ploną griežinėlį ir (būtinai) citrinos gabalėlį. Na tiesiog jau taip tinka taip tinka, kad geresnio užkandžio nebežinau. Dar mes mėgstame Nikolašką, tikras arielkėlės gurmanas turėtų žinoti, kas tai yra cool.gif
Į sveikatą drinks_cheers.gif

O kas gi per žveris-Nikolaška? Gal būt galima sužinoti?
Atsakyti
nu ir man idomu pasidare kas cia do daiktas?
Atsakyti
o mes kartais surengime "rusishka" vakareli su degtinaite. tik ji turi buti klaikiai atsaldyta, o prie jos "uzkandai":
reik ishkepti mazu (vieno kasnio) mieliniu blyneliu ir pasiruosti "padaza". Padazui reikia 40% grietines (turi buti labai tirsta), i ja reik pripjaustyti smulkiai svoguniuko ir ideti ikru, laisvai gali buti sintetiniai. Padazas turi buti labai tirstas, taigi, pavyzdziui, as - negailiu ikru ir svoguno.
O procesas turi vykti stai taip: imi blyneli i ranka, ant jo dedi sauksteli padazo, griebi taurele saltos degtines, maktelni ja ir uzkandi blyneliu. Pabandykit - superinis dalykas! Kol kas niekas nenusivyle!!! thumbup.gif
Atsakyti
Nikolaska, jei neklystu yra citrina padengta kava ir cukrumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nikaa @ 2006 08 22, 12:10)
Nikolaska, jei neklystu yra citrina padengta kava ir cukrumi  4u.gif


100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2006 08 22, 20:20)


O tai kaip ji vartojama nelabai supratau??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2005 04 25, 21:06)
Lasiniu, svoguno, ir rauginto rugstaus agurko biggrin.gif , o jei sito nera namuose, tada silkes uodega  puostyt, irgi gerai thumbup.gif

labai butu skanu suri sutarkuoti plonais siaudeliais, supjaustyti poro balta dali irgi plonai, prideti raudonu ikru( galima ir dirbtiniu smile.gif ), majonezo, jei reikia skonio, galima vegetos. Viska ismaisyt ir uztept ant batono riekeliu. Na, o jeigu turit kur uzsilikusios lasisos, suraitykit rozytes ir uzdekit ant virsaus.Pasaka. Ir skanu, ir grazu.
Atsakyti
TIK JOKIU GRYBU PRIE DEGTINES ,NES TAIP GALIMA LABAI SMARKIAI APSINUODYTI!!! GRYBAI + DEGTINE SUDARO KAZKOKI ZMOGAUS ORGANIZME NUODA VOT ATSARGIAI.

P.S. KALBA ISMINTIS IR PATYRIMAS
blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2006 11 03, 16:37)
O tai kaip ji vartojama nelabai supratau??? blush2.gif

aiškinu: cool.gif :
1. įsipili stikliuką degtinės ir pasidedi dešinėje pusėje (jei dešiniarankė)
2. į kairę rankytę imi citrinos griežinėlį, pabarstai jį cukrumi ir kava- vienas 'takelis' cukriuko, kitas- kavutės.
3. imi stikliuką, geri iki dugno (čia jau būtinai biggrin.gif ) ir greit meti paruoštą citriną į burnytę ir kramtai kramtai....
aišku? ar dar smulkiau paaiškint ? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 23 lapkričio 2006 - 22:09
QUOTE(brashke77 @ 2006 11 23, 23:11)
aiškinu: cool.gif :
1. įsipili stikliuką degtinės ir pasidedi dešinėje pusėje (jei dešiniarankė)
2. į kairę rankytę imi citrinos griežinėlį, pabarstai jį cukrumi ir kava- vienas 'takelis' cukriuko, kitas- kavutės.
3. imi stikliuką, geri iki dugno (čia jau būtinai  biggrin.gif ) ir greit meti paruoštą citriną į burnytę ir kramtai kramtai....
aišku? ar dar smulkiau paaiškint ?  bigsmile.gif

liux biggrin.gif reiks pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2006 11 23, 23:11)
aiškinu: cool.gif :
1. įsipili stikliuką degtinės ir pasidedi dešinėje pusėje (jei dešiniarankė)
2. į kairę rankytę imi citrinos griežinėlį, pabarstai jį cukrumi ir kava- vienas 'takelis' cukriuko, kitas- kavutės.
3. imi stikliuką, geri iki dugno (čia jau būtinai  biggrin.gif ) ir greit meti paruoštą citriną į burnytę ir kramtai kramtai....
aišku? ar dar smulkiau paaiškint ?  bigsmile.gif


Man tai siaubingai visas šis reikalas sugadina degtinėlės skonį doh.gif
Skaniausias yra tas variantas su mieliniais pyragėliais ir tirštu padažu su ikrais mirksiukas.gif
Atsakyti