QUOTE(booonbon @ 2012 11 28, 19:06)
http://static.guim.c...make-up-006.jpg
pirkau sia, norejau paklaust koki sepetuka naudojat jai? kol kas pirma karta mineraline bandau, tai nezinau su kokiu tepti, turiu kazkoki, bet siurkstus labai. jau bandziau - siaip patiko, tik jauciu labai nedaug uzsitepiau, bet apskritai - naturaliai, graziai atrodo.
papasakokit kas kaip dazoteS? netepat kokiu kremu pries tai ar kazka?
šepetukas yra labai svarbus dalykas, naudojant mineralinę pudrą. Gali būti pati geriausia, bet jei šepetėlis prastas, tai nieko gero nebus.
Aš pati naudoju everyday minerals flat top brush. Jis švelnus, nesišeria, tankus. Na toks, kokio ir reikia. Dar turiu vieną iš ecotools, bet dar stovi naujas. Jis manau irgi tinkamas, daug kas giria. Jų ir pas mus LT yra, Douglas.
Papildyta:
QUOTE(Eveta @ 2012 12 22, 22:47)
Sveikos, turiu klausima... Naudoju BE, turiu ir BE sepetelius. Tas maziausias, kuris skirtas maskavimui man pasidare kazkoks lipnus, nebesausas. Ir matau kad pudra taip pat nebesitepa.. Kaip jus priziurit sepetelius? Reikia juos plauti ar kazkas pan? dekui
šepetėlius patartina plauti, ypač jei yra problemnė oda. Aš tai darau retai, nes vienas šepetukas tapo šiurkštus nuo dažno plovimo. O plauti su šampūnu galima, dar kondicionieriaus galima uždėt. Man niekas lipnu nepasidaro. Gal jūs dar pakartotinai ant pasiriebalavusio veido dar pudruojat?