Dėl blizgių, tai spalvytės atitinka spalvas, nurodytas oficialiame gamintojo tinklalapyje

o spalvos ryškumas ir intensyvumas priklauso nuo to, kiek sluoksnių blizgio ant lūpų tepsime
jokių neigiamų atsiliepimų apie blizgius pasakyti negaliu, o tas šaldantis poveikis man taip pat labai patinka, tiesiog kartais pagalvoju, kad kaina šiek tiek kandžiojasi

kokybiškai veido pudrai pinigėlių negaila

bet blizgiui...
perku visuomet per UK ebay, pasižiūriu į atsiliepimus apie pardavėją, susirandu, jei įmanoma, mažesnę kainą ir imu
Vassara, taip, mačiau Jūsų atsiliepimą apie BE tušą, bet kažkaip nedrįstu susidaryti nuomonės iš vieno atsiliepimo... be to, BE tušiukų taip pat yra įvairių

kadangi esu labai patenkinta šio gamintojo pudrytėmis, skaistalais ir akių šešėliais, tai pagalvojau, gal akių tušai taip pat nuostabūs

Kaip tik šiuo metu noriu įsigyti naują tušą akims, nes mano Lancome Hypnose jau paseno, morališkai atsibodo ir nepasiskirsto jis man lygiai ant blakstienų, vis jas sulipina... todėl ieškau tušo, kuris gražiai po vieną blakstieną dažytų, gali ir neilginti ir nestorinti blakstienų, to man netrūksta

ale va, kad nereikėtų po to su blakstienų šukomis jų nuolatos šukuoti ir atskirinėti jas sulipusias