Įkraunama...
Įkraunama...

Bare Escentuals

nemanau kad reikia spec technikos BE pudrai schmoll.gif dengiant iprastai, visai gerai gaunasi
tavo problema gali buti kad per tamsi pudra. as turejau medium beige-atrodziau baisiai, o kai perejau prie light-geriau, o dabar fairly light-tai isvis gerai
Atsakyti
Sveikos, o kaip su BE rinkinukais ar labai mažai yra ten tos pudrytės ar ilgam jos užtenka? ar geriau iškarto pirkti ja atskirai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luni: 19 lapkričio 2008 - 18:55
QUOTE(Luni @ 2008 11 19, 19:55)
Sveikos, o kaip su BE rinkinukais ar labai mažai yra ten tos pudrytės ar ilgam jos užtenka? ar geriau iškarto pirkti ja atskirai?

man uzteko dviems menesiams smile.gif
Atsakyti
Labutis,
įdomu, kur perkat Bare Escentuals. Aš užsisakinėjau iš http://www.midwestskincare.com, kartu dar pabandžiau ir Skinceuticals kosmetiką. BE tikrai nenuvylė, bet Skinceuticals tapo tiesiog būtinybe! wub.gif

Ketinu vėl užsisakinėti ir ieškau kas prisidėtų, kad pasidalintume siuntimo išlaidas, nes anąkart viena suplojau apie 30 usd.
Man būtų patogiau, jei parašytumėt tiesiai laura.gineitiene@gmail.com
Atsakyti
Sveikos mielos supermoterys 4u.gif

na kodėl tokia puiki temelė apmirė, a? g.gif tikriausiai apie mineralinę šio gamintojo pudrą ir kitokį gėrį jau išdiskutuota mineralinės kosmetikos temose smile.gif
aš taip pat esu "Bare Escentuals" ir "Everyday minerals" gerbėja ir mylėtoja thumbup.gif
BE perku per ebay, o EM - iš oficialaus gamintojo tinklalapio užsisakau.

Rašau todėl, kad mane labai domina BE tušai akims. Pasisakymų šią tema nedaug aptikau... gal kuri naudojate? Kokie atsiliepimai? Jei tinka ir patinka, tai kurį būtent BE tušą patartumėte įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 04 18, 16:12)
Rašau todėl, kad mane labai domina BE tušai akims. Pasisakymų šią tema nedaug aptikau... gal kuri naudojate? Kokie atsiliepimai? Jei tinka ir patinka, tai kurį būtent BE tušą patartumėte įsigyti?

Mane tas pats klausimas domina. Ir dar lūpų blizgiai. Lauksiu atsiliepimų.
Atsakyti
Turiu BE "Buxom Babes" lūpų blizgius (dėžutėje keturios spalvos). Na, blizgiai kaip blizgiai... nieko ypatingo apie juos pasakyti negalėčiau... mastau.gif tiesa, jie turi šaldomąjį efektą, kas ne visoms gali patikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 18, 16:16)
Mane tas pats klausimas domina. Ir dar lūpų blizgiai. Lauksiu atsiliepimų.

Turiu ne viena 'buxom lips' linijos ju blizgi, dabar laukiu dar 4 spalvyciu atkeliaujant (o ir sunaudojus jau esu viena), tai man labai patinka. Spalvu pasirinkimas nerealus (o ir vienons tik slapiu lupu efekta duoda, kitos blizgios ir labai blizgios). wub.gif

QUOTE(Rainy day @ 2009 04 18, 16:34)
Turiu BE "Buxom Babes" lūpų blizgius (dėžutėje keturios spalvos). Na, blizgiai kaip blizgiai... nieko ypatingo apie juos pasakyti negalėčiau...  mastau.gif tiesa, jie turi šaldomąjį efektą, kas ne visoms gali patikti wink.gif

Tai gal spalvos nera labai patinkancios? AS turejau megini, tai spalva man tamsoka buvo, tai irgi kazkaip buvo eilinis blizgis. Bet kai dabar issirinkau patinkancias, tai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 04 18, 16:12)
Sveikos mielos supermoterys  4u.gif

na jau anksciau sioj temoj minejau, kad parsisiunciau si tusa, iki siol nesupratau kaip su juo normaliai pasidazyt blink.gif stovi nenaudojams doh.gif o gal as kazka ne taip perskaiciau aprasyme?? g.gif gal cia ne tusas ?? unsure.gif hihihi.gif noreciau ir as pameginti koki kita ju tusa, bet kazko po sito nedristu, kad ir kitas taip "gerai" teps doh.gif
Big Tease
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 18:13)
Turiu ne viena 'buxom lips' linijos ju blizgi, dabar laukiu dar 4 spalvyciu atkeliaujant (o ir sunaudojus jau esu viena), tai man labai patinka. Spalvu pasirinkimas nerealus (o ir vienons tik slapiu lupu efekta duoda, kitos blizgios ir labai blizgios).  wub.gif

O kiek atitinka spalvos realybėj su pavaizduotomis nuotraukytėse? Tamsesnės ar šviesesnės? Ir kaip užsakinėjat? Per tarpininkes iš Sephoros?
Atsakyti
Dėl blizgių, tai spalvytės atitinka spalvas, nurodytas oficialiame gamintojo tinklalapyje tongue.gif o spalvos ryškumas ir intensyvumas priklauso nuo to, kiek sluoksnių blizgio ant lūpų tepsime blush2.gif
jokių neigiamų atsiliepimų apie blizgius pasakyti negaliu, o tas šaldantis poveikis man taip pat labai patinka, tiesiog kartais pagalvoju, kad kaina šiek tiek kandžiojasi blush2.gif kokybiškai veido pudrai pinigėlių negaila bigsmile.gif bet blizgiui... blush2.gif

perku visuomet per UK ebay, pasižiūriu į atsiliepimus apie pardavėją, susirandu, jei įmanoma, mažesnę kainą ir imu biggrin.gif

Vassara, taip, mačiau Jūsų atsiliepimą apie BE tušą, bet kažkaip nedrįstu susidaryti nuomonės iš vieno atsiliepimo... be to, BE tušiukų taip pat yra įvairių g.gif kadangi esu labai patenkinta šio gamintojo pudrytėmis, skaistalais ir akių šešėliais, tai pagalvojau, gal akių tušai taip pat nuostabūs wub.gif Kaip tik šiuo metu noriu įsigyti naują tušą akims, nes mano Lancome Hypnose jau paseno, morališkai atsibodo ir nepasiskirsto jis man lygiai ant blakstienų, vis jas sulipina... todėl ieškau tušo, kuris gražiai po vieną blakstieną dažytų, gali ir neilginti ir nestorinti blakstienų, to man netrūksta bigsmile.gif ale va, kad nereikėtų po to su blakstienų šukomis jų nuolatos šukuoti ir atskirinėti jas sulipusias verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 18 balandžio 2009 - 19:19
QUOTE(Rainy day @ 2009 04 18, 20:13)
Vassara, taip, mačiau Jūsų atsiliepimą apie BE tušą, bet kažkaip nedrįstu susidaryti nuomonės iš vieno atsiliepimo... be to, BE tušiukų taip pat yra įvairių  g.gif kadangi esu labai patenkinta šio gamintojo pudrytėmis, skaistalais ir akių šešėliais, tai pagalvojau, gal akių tušai taip pat nuostabūs  wub.gif Kaip tik šiuo metu noriu įsigyti naują tušą akims, nes mano Lancome Hypnose jau paseno, morališkai atsibodo ir nepasiskirsto jis man lygiai ant blakstienų, vis jas sulipina... todėl ieškau tušo, kuris gražiai po vieną blakstieną dažytų, gali ir neilginti ir nestorinti blakstienų, to man netrūksta  bigsmile.gif ale va, kad nereikėtų po to su blakstienų šukomis jų nuolatos šukuoti ir atskirinėti jas sulipusias  verysad.gif

drinks_cheers.gif man taip pat labai patinka ju pudryte, seseliai ir blizgis wub.gif ir apie tusa taip pat galvojau, kol jo neparsisiunciau hihihi.gif na bet laukiam kitu atsiliepimu, gal kuri isbande kitoki tusa, kuris labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti