Įkraunama...
Įkraunama...

Širmos - pasigaminkime pačios !

QUOTE(Pukė @ 2005 05 16, 10:24)
tiems metaliniams rėmams suvirinti reiktų meistro gero  smile.gif

arba gero nagingo vyro ax.gif , bet reiks meistro man ishkoti unsure.gif, nors jei medini darysiu-tai pati susipjausiu ir pasigaminsiu- ben jau galesiu girtis, kad viska pati dariau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 16 gegužės 2005 - 11:15
QUOTE(Onora @ 2005 05 16, 12:14)
arba gero nagingo vyro ax.gif , bet reiks meistro man ishkoti  unsure.gif, nors jei medini darysiu-tai pati susipjausiu ir pasigaminsiu- ben jau galesiu girtis, kad viska pati dariau  wub.gif

oho blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 16, 11:14)
arba gero nagingo vyro ax.gif , bet reiks meistro man ishkoti  unsure.gif, nors jei medini darysiu-tai pati susipjausiu ir pasigaminsiu- ben jau galesiu girtis, kad viska pati dariau  wub.gif

Gal priimtumei instrumentus palaikyti? ax.gif
Labai jau norėtųsi pažiūrėti, kaip viską darysi - paskui pati nusibeždžioniausiu blush2.gif
4u.gif
Blogiausiu atveju, gal galėsi aprašyti "darbo eigą"?
Atsakyti
Nezinau, kad prisiruosiu, bet jau nusiziurejau medziagas, aisku medinei sirmai.
Senukuose pirksiu visas medziagas remui.
Ten parduoda tokias kaip grindjuostes, berods visinis kampas vadinas- tokie ilgi pagaliai, krespjuvis V formos 90 laipsniu kampas wink.gif Yra ivairaus medzio - azuolo brangiausiai, drebules turbus- pigiausiai, bet ir spalvos aisku skiriasi.
Tai vat tik reikes pjauti galus 45 laipsniu kampu ir suklijuoti kaip paveikslo remeli. Tokiu remu reikes 3- 4 su tokiais vyriukais sujungtu - o i vidu pretvareles galima daryti is juosteliu lango remui. o tada jau klijuoti medziaga ar popieriu.

Nu nezinau ar ka nors supratai- bet mano toks planas.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 15, 18:37)
Pavarciau ta zurnala Liza - tai ten tai sirmai pasigaminti reikia metalinio karkaso biggrin.gif kaip ji pagaminti nera prasyta - bet ir taip aisku, kad pati nevirinciau smile.gif
O del tos medziagos- tai kaip Irunia ir rase- tai naudojama organza, kuri dar yra apklijuojama popierinemis servetelemis - nu cia kad piesinys butu.

O kiek mazdaug kainuoja metras organzos?

Bijau sumeluot kainą. Bet ten yra aukštis užuolaidos dažniausiai 3 metrai. Ir tada jau metrą matuoja. Nuo kokybės ir salono priklauso. Bet Urmo bazėj mačiau kaina nuo kokių 12 litų. Atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 05 19, 17:07)
Bijau sumeluot kainą. Bet ten yra aukštis užuolaidos dažniausiai 3 metrai. Ir tada jau metrą matuoja. Nuo kokybės ir salono priklauso. Bet Urmo bazėj mačiau kaina nuo kokių 12 litų. Atrodo...  g.gif

nu tai labai nebrangu is tiesu, o poros metru- tai per akis uztektu. Bet vis dar nenueinu i uzuolaidu parduotuve ir neisikertu, kas tai per medziaga g.gif - gal tokia paprasta tanki bet persvieciama lygi dienine uzuolaida? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 19, 19:17)
nu tai labai nebrangu is tiesu, o poros metru- tai per akis uztektu. Bet vis dar nenueinu i uzuolaidu parduotuve ir neisikertu, kas tai per medziaga g.gif - gal tokia paprasta tanki bet persvieciama lygi dienine uzuolaida? g.gif

Neįsikerti sakai tongue.gif
Organza panaši į paprastą kaspiną. Nu buvo tokie senais laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 05 19, 20:56)
Neįsikerti sakai tongue.gif
Organza panaši į paprastą kaspiną. Nu buvo tokie senais laikais  biggrin.gif

nu tai taip ir bus, kaip kad manau smile.gif Bet tai ja sunku itempti butu sad.gif
Atsakyti
wow, kokia diskusija cia isisiubavo ....atsiprasau, kad taip ilgam uztilau,-persikrauciau gyventi kita shali, buvau be interneto kuri laika ax.gif
O Kaune patikrinkit parduotuve prie pilies ziedo, antrame "iki" parduotuves aukste. Bent jau apie kaledas ten buvo tikrai labai daug ivairiu rusiu popieriu ir popieriu-medziagu.
Beje, jau patikrinau dvi vokietijos rankdarbiu parduotuves.....rojus...nagai niezhti....
ypac patiko popieriai-nepopieriai ir specialios plastmases lempu gaubtams daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 19, 14:14)
Nezinau, kad prisiruosiu, bet jau nusiziurejau medziagas, aisku medinei sirmai.
Senukuose pirksiu visas medziagas remui.
Ten parduoda tokias kaip grindjuostes, berods visinis kampas vadinas- tokie ilgi pagaliai, krespjuvis V formos 90 laipsniu kampas wink.gif Yra ivairaus medzio - azuolo brangiausiai, drebules turbus- pigiausiai, bet ir spalvos aisku skiriasi.
Tai vat tik reikes pjauti galus 45 laipsniu kampu  ir suklijuoti kaip paveikslo remeli. Tokiu remu reikes 3- 4 su tokiais vyriukais sujungtu - o i vidu pretvareles galima daryti is juosteliu lango remui. o tada jau klijuoti medziaga ar popieriu.

Nu nezinau ar ka nors supratai- bet mano toks planas.

Tai tokie gausis tarsi dideli rėmai? Be kojų?
O iš vidinės pusės liks "išprofiliuota"? Ar tokia širma bus pakankamai tvirta. Ant skersinukų aš norėčiau ne popierių klijuoti, bet medžiagą (vis dėlto blush2.gif ) tempti, ar tos pertvarėlės iš juostelių bus pakankamai tvirtos?
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 05 20, 09:58)
Tai tokie gausis tarsi dideli rėmai? Be kojų?
O iš vidinės pusės liks "išprofiliuota"? Ar tokia širma bus pakankamai tvirta. Ant skersinukų aš norėčiau ne popierių klijuoti, bet medžiagą (vis dėlto blush2.gif ) tempti, ar tos pertvarėlės iš juostelių bus pakankamai tvirtos?

nu taip- be koju. O is vidines puses pas mane nesimatys, nes as prie lango vietoj uzuolaidos statysiu nakciai, o ta isprofiliavima galima ir paslepti kazkaip. O as kai labiau linkusi prie popieriaus- tai del itempimo nesuku sau galvos. Tiesiog rinksiuosi paprasciausia ir pigiausia buda, nes gal dar visai nereikalinga ta sirma pasirodys man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 05 15, 17:37)
Pavarciau ta zurnala Liza - tai ten tai sirmai pasigaminti reikia metalinio karkaso biggrin.gif kaip ji pagaminti nera prasyta - bet ir taip aisku, kad pati nevirinciau smile.gif
O del tos medziagos- tai kaip Irunia ir rase- tai naudojama organza, kuri dar yra apklijuojama popierinemis servetelemis - nu cia kad piesinys butu.

O kiek mazdaug kainuoja metras organzos?

rekomenduoju parduotuve audiniu imperija- prie kalvariju turgaus, pasukti gatvele uz baznycios, priesais pat kalvariju turgu. maciau ir organzos, ir visokiu uzuolaidiniu medziagu zymiai pigiau nei uzuolaidu parduotuvese.yra visokiu atraizu, is kuriu uzuolaidu nepasiusi, bet tokiems dalykams tiks. ir siaip ten daug vosokiu fainu ir nebrangiu medziagyciu pilna..smile.gif
Atsakyti