Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(bucka @ 2008 11 23, 12:00)
mergaites, gal galit imesti nuorodele, kaip atrodo ta bespalve chna  bigsmile.gif

...o ir spalvyte labai super gavosi: tokia ryzai vysniava. bet man tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif dabar galesiu kiekviena savaitele tepliotis ta zalia mase  mirksiukas.gif

Tokie patys praktiškai pokučiai, tik merginos nuotrauka šiek tiek skiriasi, ir užrašyta, kad chna "bescvetnaja" smile.gif

Jei ryžai vyšniava - tai su basma dažei?
Aš vakar jau tradiciniu mišiniu dažiau: chna, amla, aliejus, kiaušas, medus - tai spalvytė tokia santūri, jau visai į kaštoninę neša smile.gif
Atsakyti
as kai daziau, tai dejau pakeli chna, pakeli basma, medaus, stiprios juodosios arbatos ir dar to aliejuko, kur jau anksciau nuorodele buvau imetusi mirksiukas.gif
Atsakyti
o jus dazot ant svariu plauku?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 11 24, 14:52)
o jus dazot ant svariu plauku?

Aš dažau ant švarių, drėgnų, tik rankšluosčiu nusausintų, nes po dažymo nebeplaunu, o tik išskalauju.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 11 24, 16:15)
Aš dažau ant švarių, drėgnų, tik rankšluosčiu nusausintų, nes po dažymo nebeplaunu, o tik išskalauju.

Aš kai gerai išskalauju žoles iš plaukų, dar su balzamu perplaunu, nes kitaip niekaip neiššukuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2008 11 24, 15:58)
Aš kai gerai išskalauju žoles iš plaukų, dar su balzamu perplaunu, nes kitaip niekaip neiššukuočiau ax.gif

Kol maišydavau tik chna su vandeniu - ir aš balzamą dėdavau, o dabar jau patys dažai gaunasi kaip balzamas, kai įmaišau aliejaus, medaus ir kiaušinį smile.gif
Atsakyti
as irgi tepiau ant dregnu plauku (is vakaro jie buvo isplauti).

Miaška, o tau gerai kiausinis issiskalauja? g.gif nesutraukia jo kai imusi i silta mase?
Atsakyti
O tai tik stiprinimui bespalve chna irgi ant dregnu svariu plaukuciu det? Ir poto tik su vandeniu nuplaut? Ar chna bespalve pries galvos plovima deti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2008 11 24, 17:31)
Miaška, o tau gerai kiausinis issiskalauja?  g.gif nesutraukia jo kai imusi i silta mase?

Įmušu ne į karštą masę, bet į šiek tiek praaušusią: pirma karštyje palaikau užplikytą chna, tada į ją įmaišau aliejaus, medaus, paskutinėje eilėje įmušu kiaušinį ir vėl padedu šiltai, bet ne karštai - kol išsiplaunu galvą smile.gif
Išsiskalauja be problemų.

QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 24, 19:23)
O tai tik stiprinimui bespalve chna irgi ant dregnu svariu plaukuciu det?  Ir poto tik su vandeniu nuplaut? Ar chna bespalve pries galvos plovima deti?  4u.gif  4u.gif

Su bespalve neturiu jokios patirties...
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 24, 21:23)
O tai tik stiprinimui bespalve chna irgi ant dregnu svariu plaukuciu det?  Ir poto tik su vandeniu nuplaut? Ar chna bespalve pries galvos plovima deti?  4u.gif  4u.gif

Taip, tik ant švarių plaukų, kad po to nebereiktų šampūnu plaut jau.
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2008 11 25, 13:13)
Taip, tik ant švarių plaukų, kad po to nebereiktų šampūnu plaut jau.

Aciu 4u.gif .o as ten normaliai neissianalizavus ,kelis kart dejau pries galvos plovima,ant sausu plauku doh.gif doh.gif lotuliukas.gif .

Siandien planuoju det kaip reik,nusipirkau dar alyvuogiu aliejaus,medaus gal yr dar,zodziu nusimato plaukams siandien thumbup.gif biggrin.gif ..O bespalve uzteks ir iki val laikyt,ane? 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad uzteks, instrukcija paskaitykit, pabandykit ir ant veido kaukyte 15 min., labai liuks
Atsakyti