Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(Ausre_ @ 2008 04 08, 16:35)

as jau irgi saviskiui daviau tyreles su zuvim paragaut  smile.gif ir nieko...sucepsejo apsilaizydamas  thumbup.gif jokiu negeru pasekmiu. seip ant indelio uzrasyta nuo 6 men. tai turbut galima... g.gif

rekomenduojama tai nuo 8 men ., bet mes pacios zinom kas vaikui geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
mielos mamos ar jau jus duodat danonki varškyte?aš duodu ir bijau pirkau del magnetuko bet kad ju ten kaip ir nera jau parduotuvei kazkas išrenka juos? g.gif na mums 7men ir 3 savaites jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra757: 11 balandžio 2008 - 15:52
As po truputi bandau duoti varskytes su vaisiais. Valgo noriai, tik daktare sake nepersistengti ir neskubeti, nes sunu anksciau nuo pieno bere, o ir kojytes lyg pabertos truputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2008 04 11, 17:06)
As po truputi bandau duoti varskytes su vaisiais. Valgo noriai, tik daktare sake nepersistengti ir neskubeti, nes sunu anksciau nuo pieno bere, o ir kojytes lyg pabertos truputi  g.gif

o tu dar maitini?aš tai maitinu bet kazkur skaiciau kad per anksti pradejus duoti karves piena gali buti vaikuciui negerai su viduriukais nors koks cia karves pienas iš parduotuves 2.5%.Nors ir košytes pvz.avizine reikia ruošt su pienu tai ka aš zinau gal jau nera ir taip blogai tas ne mamos pienas. g.gif
Atsakyti
Ne, as maitinau tik 3,5 menesius. Veliau valge soju misinuka (nes nuo kitokio bere), dabar paprasta misini geria.
Atsakyti
Mums 2 dantukai is karto kalasi thumbup.gif (Pirmieji musu dantukai). Buciau nepastebejusi, bet vaikis i ranka ikando blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 04 11, 17:22)
o tu dar maitini?aš tai maitinu bet kazkur skaiciau kad per anksti pradejus duoti karves piena gali buti vaikuciui negerai su viduriukais  nors koks cia karves pienas iš parduotuves 2.5%.Nors ir košytes pvz.avizine reikia ruošt su pienu tai ka aš zinau gal jau nera ir taip blogai tas ne mamos pienas. g.gif

daznai instrukcijoje kaip ruosti kose prie info alergiskiems vaikams parasyta, kad kose galima ruosti su vandeniu... o jei ir neparasyta - bet kuria be priedu grudine kose galima ruosti su vandeniu... as taip ir darau.. nes matinu MP ir pieno leliukui siaip uztenka, kad nepadaugint baltymo
Atsakyti
Stai ir mes jus pavijom 4u.gif
Sverem pries dvi savaites 9,9kg ir 68 cm .7 menesiu jau pats karteli atsisedo,laikomas uz kokio nors daikto atsistoja ir labai ilgai stovi thumbup.gif
Labai myli vaikucius,kai tik pamato iskarto pradeda klykti taip garsiai,kad visi aplinkiniai atsisuka lotuliukas.gif Dar labai myli katyte,jo geriausa drauge friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Paprastoji @ 2008 04 11, 19:07)
Stai ir mes jus pavijom 4u.gif
Sverem pries dvi savaites 9,9kg ir 68 cm .7 menesiu jau pats karteli atsisedo,laikomas uz kokio nors daikto atsistoja ir labai ilgai stovi thumbup.gif
Labai myli vaikucius,kai tik pamato iskarto pradeda klykti taip garsiai,kad visi aplinkiniai atsisuka lotuliukas.gif Dar labai myli katyte,jo geriausa drauge friends.gif

manajam taip pat labai vaikai patinka,jei pamato,tai isliptu is vezimo jei galetu,bet tik vyresni vaikai,o savo bendraamzius "skriaudzia".O su katinu noretu "draugauti",bet katinas su juo nelabai lotuliukas.gif ,kai pamato atskubant maziuka,tai bega,neleidzia net prisiartinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, pasisakem ir kitoj temelei, pasigirsime ir cia jei galima blush2.gif mums jau 7 men ir 10 dienos sveriam 8.200 o ugos 68cm. mazius labai vikrus ir su oziukais ropoja kuo puikiausei seka is paskos i visus kambarius pakviestas vardu atsisuka labai megsta zaisti su kamuoliukais. jei nusibosta ropineti stojasi laikydamasis uz stalo kojos ar sofos. turime tik 2 dantukus tikimes neuzkalnu sulaukti ir 3 nes labai jau seilejames
teisa isigijome tuoletinu puoduka ir kelis kartus jau sekmingai juo pasinaudojom ax.gif stai kaip mano kavalierius auga
Atsakyti
labas mamytės mums ir sukakojo 7 mėn. mano pana super didelė, sveria 9,900kg ir yra 76 cm ūgio Padykusi labai ir neklauso mamytės, rodo ožiukus aktyvi, ropot tingi, nors ropjo, bet prieš kelias dienas sutingo ir neberopoja, nors ir kaip raginu. Jau 4 diena valgom mėsytę, jai labai patinka Gerai sėdi, greit atsobosta žaisliukai, tai geriausaias draugas stalčius ir paprastas šaukštelis Atpažįsta tetę per skype kamerą ir kai kalbam, prašo, kad paiimtų tetukas ant rankyčių. Labai gražiai moka paprašyti valgyti ar gert ?sako tik mama ir šiaip kažka rėkauja, sunkokai su kalba, nes prisegtas liežuviukad, ir už kelių mėn, jį mano pupai pakirps, tai vat...
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 04 11, 16:50)
mielos mamos ar jau jus duodat danonki varškyte?aš duodu ir bijau pirkau del magnetuko bet kad ju ten kaip ir nera jau parduotuvei kazkas išrenka juos? g.gif na mums 7men ir 3 savaites jau.

galima,man jau nuo 7 nmen sesele leido duoti ir jogurta ir varskyte 4u.gif

QUOTE(Rhetta @ 2008 04 11, 18:14)
Mums 2 dantukai is karto kalasi  thumbup.gif (Pirmieji musu dantukai). Buciau nepastebejusi, bet vaikis i ranka ikando  blush2.gif  biggrin.gif

sveikinimai sulaukus pirmu dantuku thumbup.gif
Atsakyti