Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

Mums gydytoja taip ir sake, kad dabar toks metas, kai tai saule , tai vejas ir suserga taip musu angeliukai ax.gif
Atsakyti
vat vat ir mes i lauka niekaip nenutaikom - kaip rengtis jei silta, bet vejas baisinis?
Tai ir puldineju - kai gusis apkloju, kai saule nukloju tokiu plonu pleduku... nesamones...

o mamytes ar valot pirmaji dantuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 01, 20:55)
Maniskis turi kazkokia nepaaiskinama nuojauta.Sip zaidzia vienas, vat jei virtuvej sukuos ar tvarkaus, bet tik prisedu prie kompo nors jis nemato iskart zyrsti pradeda doh.gif  doh.gif  doh.gif
Lelka gerai, kad priminei, kad ir mums ne uz kalnu 8 men blush2.gif

Tai kad per savo vargelius gal ir varda savo pamirsim lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 01 birželio 2008 - 19:48
Valom valom biggrin.gif Nusipirkau sepeteli silikonini kur ant pirsto maunasi, tai ir valomes.Truputi pirstuka pakandzioja, bet labai patinka biggrin.gif Bandziau ir su marliuku, bet labai priesinos doh.gif Mano drauge stomotologe patare vengti dantu pastu, kad ir skirtu kudikiams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2008 06 01, 21:35)
Mums gydytoja taip ir sake, kad dabar toks metas, kai tai saule , tai vejas ir suserga taip musu angeliukai ax.gif

O mane dar gydytoja perspejo kad saugot abu vaikus nuo saules,nes labai daug pas ja buvo pacientu kurie istyne,kam veidas,kam nosis doh.gif ,nuo saules verysad.gif
Atsakyti
CODE
[quote=Babaužienė,2008 06 01, 20:49]
Valom valom :D Nusipirkau sepeteli silikonini kur ant pirsto maunasi, tai ir valomes.Truputi pirstuka pakandzioja, bet labai patinka :D Bandziau ir su marliuku, bet labai priesinos :oh Mano drauge stomotologe patare vengti dantu pastu, kad ir skirtu kudikiams :rolleyes:
[right][snapback]17571232[/snapback][/right]
[/quote]
o mes dantuku,kad ir neturim dar,bet ta sepetuka silikonini uzmaunu ant pirsto ir dantenas pamasazuoju,tai kaifuoja mergicka:lotuliukas:
Atsakyti
Čia aš mamytės mirksiukas.gif Mes šiandien pagaliau išejom į lauką thumbup.gif Jaučiamis geriau,temperaturos nėra clap.gif Bet išbertas siaubingai,visas nuo veiduko iki koju. Bet tikrai,kokiu šiais laikais virusu ir infekciju nebuna. doh.gif Mano mama gyvenime nežinojo,kad tokie virusiai yra.Mes sirgom tik vejarupiais ir visokiais URS.Keičiasi laikai ,keičiasi ir susirgimai g.gif
Mielosios mamulkos, ritoi mano mažiukui sukanka 8 mėnėsiukai tai keliausim į aštunta mėnėsį ir lauksim kitų mamyčiu mirksiukas.gif Išeinam be dantukų ir su išberimais , mokam gerai stovėti su palaikymu, žingsniojam su mamos pagalba, gerai valgom,mokam valgyti su šaukšteliu,patinka begioti vaikštukose,gugojam,sakom MAMA ,bet sėdeti savarankiškai dar neišmokome,bet vežimelyje sėdim labai gerai thumbup.gif
Ikiukas ir iki susitikimo mielosios oro_buckis.gif
Atsakyti
labas supermamytes, esu naujoke ax.gif bet gal priimsit i savo tarpa biggrin.gif . dukrytei rytoj septyni menesiai, sedi kuo puikiausiai, vartosi tik nuo nugaros ant pilvo, atvirksciai dar neiseina niekaip.bando kelti uzpakaliuka ir ropoti, bet dar sunkiai gaunasi, tik vat dantuku nesulaukiam niekaip, o seiles ir kramtymai vis intensyveja smile.gif
Atsakyti
sveika istojus ziogike 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 01, 21:21)
Čia aš mamytės mirksiukas.gif Mes šiandien pagaliau išejom į lauką thumbup.gif Jaučiamis geriau,temperaturos nėra clap.gif Bet išbertas siaubingai,visas nuo veiduko iki koju. Bet tikrai,kokiu šiais laikais virusu ir infekciju nebuna. doh.gif Mano mama gyvenime nežinojo,kad tokie virusiai yra.Mes sirgom tik vejarupiais ir visokiais URS.Keičiasi laikai ,keičiasi ir susirgimai g.gif
Mielosios mamulkos, ritoi mano mažiukui sukanka 8 mėnėsiukai tai keliausim į aštunta mėnėsį ir lauksim kitų mamyčiu  mirksiukas.gif Išeinam be dantukų ir su išberimais , mokam gerai stovėti su palaikymu, žingsniojam su mamos pagalba, gerai valgom,mokam valgyti su šaukšteliu,patinka begioti vaikštukose,gugojam,sakom MAMA ,bet sėdeti savarankiškai dar neišmokome,bet vežimelyje sėdim labai gerai thumbup.gif
Ikiukas ir iki susitikimo mielosios oro_buckis.gif

aisku liudna kad iseinat bet kartu ir dziaugiuosi kad jus jau dideli ir nebe taip jau blogai jums!!! iki ir nesirkit!!! oro_buckis.gif
Atsakyti
labas visoms mamytems, na mano kleckiukas tai lauke labai nori but, bet geriausiai patinka sedet ant zoles, va tada visas patenkintas, laimingas kaip svarelis bigsmile.gif tik va, praeita diena sedejom ant zolytes ir apkramte rankytes skruzdes. maziukas ramiai reagavo,. o as issigandau, staigiai is drabuziu isrengiau ir po dusu bandziau, deja... paskutini kart tetis maude, tai matyt vaika isgasdino, nes dabar labai bijo duso doh.gif tai va, tai teko kriauklej apiprasust ir su spiritu patepiau, nes labai dydeles raudonos demes issoko. bet po to praejo.
tai va toks musu savaitgalis.
o kaip kitos mamulkos laikosi? 4u.gif
Atsakyti
o mes visą savaitgalį ligoninėj praleidom verysad.gif Pravėmė visą naktį iš penktadienio į šeštadienį, tai iš ryto nuvarėm į ligoninę, o ten iš karto lašalinę... Šiandien va gavom atsakymą, kad Roto virusą kažkur susižvejojom unsure.gif , niu bet kadangi vaikas jau nuo vakar nevemia, neviduriuoja, ir šiaip gyvas, tai namučių išleido ...
va toks nevykęs savaitgalis schmoll.gif
Sėkmės visoms, besikraustančioms į 8 mėn. Mes dar pabūsim truputuką čia ir paskui jus lėksim 4u.gif
Atsakyti