Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėnuo

QUOTE(villmucka @ 2008 04 20, 17:26)
na maniskis tai niekada lovytej nevaikscios nes lovyte turi tik 3 krastines , tai reikia daboti kad nestotu nes isvirs is lovos blush2.gif

Maniskis ryte pabunda, atsistoja ir snekina mane i lovytes virbus isikibes. Nebijot,kad sunus ryte kol miegat gali uzsimanyti pasivaikscioti? g.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mus irgi tik trys sieneles lovytes,bet todel,kad pati nuemiau,maziuko lovyte pristumiau prie savo,tai dabar vaikiukas kaip ir savo lovoj miega,bet man naktim nereikia keltis ir lovos. biggrin.gif tikrai labai patogu,negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai dziugu, kad ta pacia diena gimusi jusu durkyte :)
Gal kada susitiks netycia :ax:
Laikykites, kas serga. Visgi turi praeiti ir praeis :4u:
Mes turim 4 dantukus ir valgom viska su apetitu, taciau paskutiniu metu atpylineti pradejo, idomu kodel :hm
Atsakyti
QUOTE(Rhetta @ 2008 04 20, 17:34)
Maniskis ryte pabunda, atsistoja ir snekina mane i lovytes virbus isikibes. Nebijot,kad sunus ryte kol miegat gali uzsimanyti pasivaikscioti?  g.gif  smile.gif

na nelabai jis sugalvos nes labai jautriai miegu visada jauciu ko nepasakyciau apie MB , o jei sugalvoja vartytis tai ateina pas mane i lova thumbup.gif . miegam kaip ir visi trys , kaip sakau kaip parseliai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(SSandrute @ 2008 04 21, 21:12)
Pas mus irgi tik trys sieneles lovytes,bet todel,kad pati nuemiau,maziuko lovyte pristumiau prie savo,tai dabar vaikiukas kaip ir savo lovoj miega,bet man naktim nereikia keltis ir lovos. biggrin.gif  tikrai labai patogu,negaliu atsidziaugti  thumbup.gif

tu negali atsidziaugti o as tai tik problema bandziau isspresti nes kitaip netilptu lovyte per siauras kambarys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(akutes @ 2008 04 23, 11:22)
Mes turim 4 dantukus ir valgom viska su apetitu, taciau paskutiniu metu atpylineti pradejo, idomu kodel g.gif

mano mergaite labai atpylinedavo tai buvo israse tokiu karciu vaistu kurie nieko negelbejo tai maisteli reguliuodavau ,norma ir viskas , nes kai tik persivalgo ir atpila , o apetitu nesiskusdavo g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, praeita penktadieni buvom pas daktarus tai sveriam 10 kg 300 g, o ugis 74 cm, jau turim 2 dantukus, o siaip tai sedet pasedim ir vienos tik va sliaus tai tik atgal pavyksta. bigsmile.gif
Atsakyti
Sweiki,

o mes sveriam 7kg 800g nes labao nenoriai valgom tas koses, isskyrus manu kruopelytes verysad.gif na bet kaip nors prisipratinsim dar ax.gif smile.gif labai jau prie mamos "virtuves" pripratus lotuliukas.gif
o siaip taip pat daug burbuliuojam, labai viskuo domimes, sedim jau tvirtai 4u.gif tik va sliauziot tai visai nenori, o kai pastatai ant grindu - oho, atrakcija kokia lotuliukas.gif tik deda koja po kojos ir keliauja thumbup.gif tik va ilgai nulaikyt negaliu nes stubura paskausta smile.gif
ir vakar susilaukem pirmojo dantuko thumbup.gif drinks_cheers.gif
kankinames... nes jau ir salia stiebiasi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(DonaK @ 2008 04 18, 23:07)
Sveikute,
nesiseka jums. Nesiseka ir mums. verysad.gif  Musu maziukais siaubingai susirgo. Prasidejo viskas nuo slogytes. Pakilo temperatura(~38) ir laikesi beveik savaite. Pradejo koseti, negana to dar ir akytes siaubingai puliuot pradejo. Dar dabar siaubingai atrodo. Atsikelia po miego, tai prasimerkti negali, kol nenuplaunu verysad.gif cray.gif  Is pradziu ir mums buvo israse antibiotiku, bet nelabai sekesi gerti, vis isvemdavo. Tai paskui pakeite vaistus, geriam "Umcalor". Jau savaite laiko sergam. Tikiuosi per savaitgali pradesim sveikti, nes jau baisu darosi.
O siaip tai vaikiukas labai judrus, nenustygta vietoje, net sirgdamas.  smile.gif  Dar gerai nesedi, bet ropoja visur. Labai nori stotis, nors pats dar neasistoja. Su vyru juokaujam, kad greiciau atsistos, negu atsises.

sveikute,
na tikuosi jus jau pasveike,nuosirdziai to linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o mes vis dar sergam,niekaip nepraeina kosuliukas ir laikosi 37.0 temperatura.As labai jau nervuotis pradejau,mane daktere ramina,kad cia nieko blogo,padarem kraujo tyrima nuo elergijos,pasirodo,truputi kaip ir rodo nedidele,israse Lorapedino ar kazkas panasaus,tai ziuresim kaip bus toliau. g.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveiki mums jau ir siandiena suejo 7 men.Visai nebesedime ant zemes tik kur tik galima kabinames ir stovime doh.gif doh.gif doh.gif , visai negaliu palikti nes kai atsistoja buna kad pamirsta laikytis ir bumtttt verysad.gif verysad.gif .Lovyteje tai bando po truputi vaikscioti smile.gif .
Atsakyti
sveiki visi,gal kas susidure su toki dalyku:mano mazyles pedos labai karstos buna,kai ji miega negaliu nei kojinyciu,nei sliauztinuku apmaut,nei apklot kaldryte-kojytes visad turi but nuklotos(pedos )ji visad nuspiria,ar tai normalu ?doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andren @ 2008 04 24, 21:56)
Sveiki mums jau ir siandiena suejo 7 men.Visai nebesedime ant zemes tik kur tik galima kabinames ir stovime doh.gif  doh.gif  doh.gif , visai negaliu palikti nes kai atsistoja buna kad pamirsta laikytis ir bumtttt verysad.gif  verysad.gif .Lovyteje tai bando po truputi vaikscioti smile.gif .

Mes jau turime 4dantukus thumbup.gif thumbup.gif , tai kai supyksta kanda, ujjj biggrin.gif
Atsakyti
Uz poros dieneliu dukrytei jau 7 menesiukai biggrin.gif Turi du dantukus, pries savaite pradejo ropoti, tai dabar kaip voriukas po visus kambarius sesei is paskos ropineja lotuliukas.gif Labai nori stotis ir eiti, bet dar kojytes nelaiko. Valgom rytais kruopu kosytes, per pietus - darzoviene, jau pradesim ir su mesa ragauti smile.gif dar pageria truputi sulciu, vaisiu tyreles megsta, sausainio duodu pakramtyti ar barankyciu pagriauzti smile.gif
Atsakyti
Stai jau ir mes kraustomes i kitus namucius smile.gif
Atsakyti