O as ruosiuosi pirkti jau antra Too Faced Lash Injection pakuote, labai susidraugavau su tusu, ir blakstienos ismokus tuo dideliu sepetuku pasidazyti atrodo fantastiskai

QUOTE(Loryte @ 2008 05 28, 00:03)
paskaiciau ir taip uzsimaniau Bourjois tuso. paskutini karta kai ejau pirkti tuso, butent ir ketinau issirinkti kanors is Bourjois, bet Kosmadoj mane ikalbejo pabandyt PUPA diva's lashes. tai ir nusipirkau ta pupa. nieko toks, bet kazka jis keisto daro su blakstienytem, ne tokios kokiu noriu.
O ką jis keisto daro?

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 28, 23:14)
o man maxfactor masterpiece max nieko ypatingo. Tiesiog naturalios blakstienos. jeigu norite lelisku, ispudingu blakstienu - jis tokiu nepadarys. Tam efektui labai tinka PUPA Diva's lashes. Man jis vos ne toks kaip ir Diorshow, kuris nepatiko, o sita pirksiu ir antra. Kaina su nuolaida isejo - 33 Lt 

Jau beveik susigundžiau

Mėgstu įspūdingas, lėliškas blakstienas

mano blakstienos su dr.Hauschka Volume tusu

Palomina, grazu

Sveikos,as visa laik pirkdavau loreal firmos tusus,bet dabar noriu kazko kito.man reik kad butu tusas slapias,ir blaksienas padarytu dideles,dideles,kaip kazkas minejo mekstu dideles leliskas blakstienas
Ydomu gal kas galetu patarti koki pabandyti

Palomina
patiko,kad naturaliai atrodo,be storo sluoksnio

QUOTE(^^liutuke @ 2008 06 01, 11:56)
aciu

QUOTE(addicted @ 2008 06 01, 13:39)
aciu

QUOTE(jadzka @ 2008 06 01, 16:31)
MB parvežė DiorShow Unlimited. Na ką galiu pasakyt
: neblogas, dažo kaip ir gerai, nesulipdo labai, tikrai puikiai ilgina. Bet va vis tiek Lancome Hypnoze geresnis, daug lengviau su juo pasidažyt.

O man Dior Unlimited geresnis

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 01, 17:22)
O man Dior Unlimited geresnis
Po pertraukos isigyjau Hypnose ir nepatiko
Tai vel isigyjau Dior Unlimitd 

Nu va, mažu dar susidraugausiu ir aš su tuo Dioru

Gal dar aišku blakstienos skirtingos, mano tai pakankamai tankios ir ilgos ir taip, taigi man reikia,kad nesulipdytų ir aišku, biški storintų ir ilgintų... Dar HR LAsh Queen labai jau masina....
QUOTE(DREGA @ 2008 06 01, 17:46)
o as tai radau savo tusa. venioniskai pigus ir nepaprastai mielas
dabar esu blakstieninga
C:\Users\gerda\Pictures\volumetric_deepblack.jpg
tikuosi ir jums patiks
kainavo 11lt su centais

C:\Users\gerda\Pictures\volumetric_deepblack.jpg
tikuosi ir jums patiks

asiprasau nezinojau kaip ikelti ta paveiksleli