Įkraunama...
Įkraunama...

"Metų laikai" ( privatus ), Bendoriai

QUOTE(patikima_mama @ 2010 04 14, 10:28)
Noriu pasiteirauti mamyčių, kurios leidžia vaikus į šį darželį. Kokia dabar situacija su lopšelinukų grupe? Kokio amžiaus vaikas pats mažiausias?
Beje, noriu pasitikslinti dėl higienos. Kai aš buvau apsižiūrėti nuvažiavusi, man įstrigo, kad vaikų WC tik keli rankšluosčiai, o vaikų nemažai  g.gif.

siaip kiekvienas vaikas turi savo ranksluostuka tualete ir baseine
Atsakyti
QUOTE(patikima_mama @ 2010 04 14, 09:28)
Noriu pasiteirauti mamyčių, kurios leidžia vaikus į šį darželį. Kokia dabar situacija su lopšelinukų grupe? Kokio amžiaus vaikas pats mažiausias?
Beje, noriu pasitikslinti dėl higienos. Kai aš buvau apsižiūrėti nuvažiavusi, man įstrigo, kad vaikų WC tik keli rankšluosčiai, o vaikų nemažai  g.gif.

lopselinuku grupe turi ranksluostukus grupeje 4u.gif kiekvienas vaikas turi savo 4u.gif taip ir tuoletuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 04 25, 11:33)
lopselinuku grupe turi ranksluostukus grupeje  4u.gif kiekvienas vaikas turi savo  4u.gif taip ir tuoletuose  smile.gif

Ačiū už ats. Tai dabar pakabinti rankšluostukai kiekvienam vaikui vaikų WC? Mano žiniomis, tai aukšte tik 2 WC. Reikės nuvažiuoti kada nors pasižiūrėti kokia dabar situacija su tuo darželiu... Šiaip aplinka thumbup.gif ir auklytės mielos, bet va mane šokiravo higienos trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(patikima_mama @ 2010 04 25, 15:44)
Ačiū už ats. Tai dabar pakabinti rankšluostukai kiekvienam vaikui vaikų WC? Mano žiniomis, tai aukšte tik 2 WC. Reikės nuvažiuoti kada nors pasižiūrėti kokia dabar situacija su tuo darželiu... Šiaip aplinka  thumbup.gif ir auklytės mielos, bet va mane šokiravo higienos trūkumas.

na nzn visada turejo kiekvienas vaikas savo ranksluosti g.gif 2 aukste isviso 4WC,2 kolidoriuje,1 salia sporto sales ir dar 1 vienoje grupeje irengtas smile.gif gal tiesiog kai buvote papuolet ant ranksluosciu keitimo momento smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Madmozela* @ 2010 04 25, 18:07)
na nzn visada turejo kiekvienas vaikas savo ranksluosti  g.gif 2 aukste isviso 4WC,2 kolidoriuje,1 salia sporto sales ir dar 1 vienoje grupeje irengtas  smile.gif gal tiesiog kai buvote papuolet ant ranksluosciu keitimo momento  smile.gif

Ir visuose WC yra tie rankšluostukai??? g.gif O kur jie kabo??? Ten net vietos nebuvo rankšluosčiams pakabinti... Na gal dabar jau kitaip viskas! Bent jau norėčiau tuo tikėti. Tikrai nuvyksiu kurią dieną artimiausiu metu ir pažiūrėsiu smile.gif.
Atsakyti
Ar patenkinti vaikai siame darzelyje? Ar geros auklytes? Kokio dydzio lopselinuku grupes?
Atsakyti
Sveika, mano mergyte lanko maziausiuju grupe, tai pas juos apie trylika vaiku. Kitos kiek maciau mazesnes. Aukletojos manau tikrai geros, mano mergyte jas labai myli ir labai dziaugesi ten budama t.y. niekada nebuna liudna, visada sypsosi, juokiasi ir t.t.

QUOTE(mildusiukas @ 2010 04 26, 18:36)
Ar patenkinti vaikai siame darzelyje? Ar geros auklytes? Kokio dydzio lopselinuku grupes?

Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 04 24, 21:39)
man ir labai pasidare idomu sis darzelis!Mes zadam apie rudeni gristi gyventi i Lietuva ir nesinori vesti i valstybini darzeli,man nuo jo blogi prisiminimai liko ir su vaikais ten pakankamai neuzsiema!
O galit papasakot smulkiau apie sita darzeli,yra kiek supratau autobusiukas kuris surenka vaikus?Kaip ten aukletojos?Papasakokoit viska busiu labai dekinga

Labai, grazus darzelis, puikios pedagoges, nuostabios salygos vaikams veikti - lankiausi jame prisiminimai labai grazus, taciau tikro, naturalaus jaukumo pritruko. Labai gaila kad del savo nesmagios patirties taip galvojate apie visus valstybinius darzelius, pazystu nuostabiu pedagogu ir is valstybiniu darzeliu kuriuose uzaugo mano vaikai - zemai lenkiu jiems galva. Rinkdamiesi darzeli pasirinkite ir pedagoga kuris atitiktu jusu norus, poreikius, pabendraukite ir uzduokite jums rupimus klausimus - juk jis aukles jusu atzalas, svarbiausia jo vidus, poziuris i vaika bei patirtis... Sekmes visiems
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif ruosiuosi savo dukryte vesti i si darzeli ...tai noreciau informacijos kokie jusu atsiliepimai apie si drzeli .mano dukra eis i "eziuku" grupe gal yra cia mamyciu vedanciu vaiku i sia grupe ir man galetu placiau papasakoti apie sios grupes veikla uzsiemimus ir aukletojas . buciau labai dekinga .iki .geros dienos visoms .ir lauksiu komentaru 4u.gif
Atsakyti
SAULYTESMAMA, Veskit drasiai. Abidvi aukletojos man patinka mirksiukas.gif Jos mielos, malonios ir siltos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_Uoga: 04 gegužės 2010 - 13:25
QUOTE(patikima_mama @ 2010 04 25, 21:29)
Ir visuose WC yra tie rankšluostukai???  g.gif O kur jie kabo??? Ten net vietos nebuvo rankšluosčiams pakabinti... Na gal dabar jau kitaip viskas! Bent jau norėčiau tuo tikėti. Tikrai nuvyksiu kurią dieną artimiausiu metu ir pažiūrėsiu  smile.gif.

O kodėl netinka vienkartiniai rankšluosčiai, kurių ten visada yra? Šalia mažiausiųjų grupės esančiame WC yra du klozetai, kriauklė, dušo kabina. Kiek teko su vaiku ten būti, visada švaru, tvarkinga, yra visų priemonių, t.y. muilo, popieriaus, popierinių rankšluosčių. Net mintis nebuvo kilusi apie higienos stoką.
Atsakyti
Laba diena.

help.gif

Esu VIKO maitinimo verslo organizavimo III kurso studentė. Šiuo metu rašau diplominį darbą maitinimo organizavimo ikimokyklinėse ugdymo įstaigose tema. Anketa skirta ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančioms šeimoms. Pateikdama šią anketą norėčiau sužinoti Jūsų požiūrį į vaiko mitybos svarbą, kylančias problemas. Ši anketa yra anoniminė, atsakymai turės reikšmės statistinių duomenų analizei.

Internetinė anketos nuoroda (tarp raidžių m ir a nereikia tarpo)

http://www.m anoapklausa.lt/apklausa/220887587/

Dėkoju už sugaištą laiką ir supratimą.
Pagarbiai
Elena 4u.gif
Atsakyti