Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(kolege @ 2008 06 24, 21:42)
As vartoju puse metu Jasmineli, pradejau gerti, nes ginekologe atrado negerumu, bei menesines buvo labai gausios. Taigi po keliu menesiu problemos isnyko. Man irgi ilgai teplioja,bet skaudziausia, kad atsirado galvos skausmai, pradeda skaudet pries kelias dienas prasidedant menesinem ir baigiasi keliom dienom pasibaigus jom. Skausmas veda is proto, nes galva skauda nesustojus apie 8 dienas  verysad.gif

Reikėtų kreiptis į gyditoja,nes gali būt,kad turi polinkį į migreną,bet jis pasireiškė pradėjus vartot kt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 06 20, 17:51)
Sveikutės. aš geriu yasminelle. prieš tai keleta metų nešiojau pleistrą. man visiškai jokių pašalinių poveikių nėra nuo hormon. kontracepcijos, išskyrus vieną - baigiu visiškai prarasti norą mylėtis  help.gif  verysad.gif be lubrikantų tai visai neapsienu.. kai nevartojau jokios hormoninės kontracepcijos- jaučiausi žymiai geriau, seksualesnė, karštesnė, nereikėjo jokio papildomo "sutepimo" ir etc... Mano vyras gumyčių netoleruoja visiškai, pats kartais jau net suirzta, kai aš "ir vėl" nenoriu...  verysad.gif vaikučio dar neplanuojame... jau taip pabodo - padėtis be išeities.. verysad.gif jaučiu jei taip ir toliau tęsis, tai visai gumine lėle pavirsiu. Nu negi skirtis db reiks dėl to???

g.gif man ir kartasi buna kad nenoriu sekso kokias 8 dienas, bet mb supranta mane ir istveria..uztat po tokiu iseiginiu nuo mylejimosi, jis manes dar labiau troksta..tai nieko keisto, kad toks poveikis kontraceptiku,..
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 06 25, 11:44)
Reikėtų kreiptis į gyditoja,nes gali būt,kad turi polinkį į migreną,bet jis pasireiškė pradėjus vartot kt 4u.gif

Aga teks zygiuot pas ginekologe doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Inner_me @ 2008 06 20, 17:51)
Sveikutės. aš geriu yasminelle. prieš tai keleta metų nešiojau pleistrą. man visiškai jokių pašalinių poveikių nėra nuo hormon. kontracepcijos, išskyrus vieną - baigiu visiškai prarasti norą mylėtis  help.gif  verysad.gif be lubrikantų tai visai neapsienu.. kai nevartojau jokios hormoninės kontracepcijos- jaučiausi žymiai geriau, seksualesnė, karštesnė, nereikėjo jokio papildomo "sutepimo" ir etc... Mano vyras gumyčių netoleruoja visiškai, pats kartais jau net suirzta, kai aš "ir vėl" nenoriu...  verysad.gif vaikučio dar neplanuojame... jau taip pabodo - padėtis be išeities.. verysad.gif jaučiu jei taip ir toliau tęsis, tai visai gumine lėle pavirsiu. Nu negi skirtis db reiks dėl to???

Man noras smileysex.gif niekur nedingo, bet lubrikantus kartais reikia panaudot, nes kazkaip sausa, kad ir noriu blush2.gif

Atsakyti
Paskaitau apie lubrikanus, kad naudojat, tai tuoj ir man ju prireiks.
Vienoms noras sumazejes, kitoms - sausa. Tfu tfu tfu...man kol kas viskas gerai! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 06 26, 02:23)
Paskaitau apie lubrikanus, kad naudojat, tai tuoj ir man ju prireiks.
Vienoms noras sumazejes, kitoms - sausa. Tfu tfu tfu...man kol kas viskas gerai!  ax.gif

O mes su vyru rubikantus jau seniai naudojam ir netodėl,kad sausa,bet paprasčiau ir maloniau ir meilės žaidimus galima pažaisti,o jai skubam ar aš pavargus nereikia laukti kol sudrėks.Yra toksai iš DIUREX 2 in 1-masažo gelis ir rubikantas,visai neblogas dalykėlis. 4u.gif
Atsakyti
Nu jo cia ir temute uzvedet hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 26, 14:33)
Nu jo cia ir temute uzvedet hihihi.gif

Nieko blogo tame nematau, juk ne mazi vaikai esam mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(astor @ 2008 06 26, 14:13)
O mes su vyru rubikantus jau seniai naudojam ir netodėl,kad sausa,bet paprasčiau ir maloniau ir meilės žaidimus galima pažaisti,o jai skubam ar aš pavargus nereikia laukti kol sudrėks.Yra toksai iš DIUREX 2 in 1-masažo gelis ir rubikantas,visai neblogas dalykėlis. 4u.gif

g.gif ...gal reiks pabandyti.
Atsakyti
Dar toks vienas klausimukas iskilo.
Begerdama pirma pakuote, tabletes gerdavau 18h, dabar jau eina i pabaiga mano septyniu dienu pertraukele ir reiks pradeti gerti vel.
Dabar sedziu ir galvoju ar butu blogai, jei as ta laika pakeisciau i 22h? Darbo grafikas toks ispuole, kad kada bedirbdama galiu ir uzmirsti isgerti unsure.gif
Ka patarsit, mergaites? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2008 06 26, 22:35)
Dar toks vienas klausimukas iskilo.
Begerdama pirma pakuote, tabletes gerdavau 18h, dabar jau eina i pabaiga mano septyniu dienu pertraukele ir reiks pradeti gerti vel.
Dabar sedziu ir galvoju ar butu blogai, jei as ta laika pakeisciau i 22h? Darbo grafikas toks ispuole, kad kada bedirbdama galiu ir uzmirsti isgerti  unsure.gif
Ka patarsit, mergaites?  ax.gif

Del to tai tikrai nera ko jaudintis irnesakyk.gif gali drasiai keisti laika!
Atsakyti
Pries metus vos tik isgirdau, kad atsirado naujos tabletes Yasminelle, is karto nusipirkau. NA ir spejau isgerti vos tris tabletes ir daugiau nebenaudojau. Pradejo pykinti, galva skaudeti ir beveik iskarto atsirado labai stipri pienlige!
GAl ka kamuoja sita liga? KAip kovojat?
Atsakyti
Man kaip tik pradejus gerti KT baigesi visi vargai su pienligem (pfu, pfu, pfu unsure.gif ), o pries tai kas menesi vargdavau... ax.gif
Atsakyti