Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Crassula ,su gimtadieniu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dacor: 07 balandžio 2008 - 21:26
Aciu aciu mergaites uz gimtadieni!!!!!

As vis galvoju, o kaip jus savo kolecijas tvarkot- ta prasme pavadinimus kai kaupiat? sudarinejt sarasus??

Kaktusines sarasus tvarko ryzas... cia tai jau aisku.
O Dacor- pas tave koks sanpauliju kiekis??
Ar tik prie vazono uzrasus rasot??
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 04 08, 08:20)

Kaktusines sarasus tvarko ryzas... cia tai jau aisku.
O Dacor- pas tave koks sanpauliju kiekis??
Ar tik prie vazono uzrasus rasot??

Pas mane trečias variantas. Priklijuoju ant vazono pavadinimą, toli gražu ne ant kiekvieno. Kolekcijos sutvarkymas (kaip ir daug ko gyvenime blush2.gif doh.gif ) - perspektyviniuose planuose smile.gif
Atsakyti
hihihi.gif Tikrai. aš bandžiau numeruot vazonikus ir rašytis į knygą, bandžiau ant vazonėlių rašytis pavadinimus, bet paskui tai persodinau, tai nusilaupė tie užrašymai ir baigės sąrašai.
Netvarka pas mane.
Atsakyti
As tai turiu sarasiuka kompe su visokiais kodiniais savais atsirinkimo metodais kur kuris kaktusas skaitos doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , norėčiau prisijungti prie jūsųwink.gif mano kaktusų kolekcija kolkas nėra didelė, bet šie augaliukai lb patinka, todėl tikiuosi ją išplėsti smile.gif nuo dabartinių 6 iki kokių 66, o gal ir dar daugiau..
Atsakyti
Laba dienelė biggrin.gif

Crassula - su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif (gail neturiu foto su žydinčiu gražuoliu kaktusiuku verysad.gif )

Norėjau pasigirti naujomis dovanomis iš pažįstamos ax.gif dar pavadinimų neišsiaiškinau blush2.gif
user posted image
čia viena tai mammilaria gracilis, o kitos dar niešryškinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos as irgi noreciau pasidalinti mintimis, as rasau pavadinimus ant juosteliu iskarpitu is nereikalingu zaliuziu smile.gif ir ikisu i vazona ir dar turiu kompe spec.programele kur galima ikelti nuotraukas uzrasyti pavadinimus, seima kuriai priklauso, prieziuros klausimus ir viska kas susija su augalais
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 08, 13:06)
sveikos as irgi noreciau pasidalinti mintimis, as rasau pavadinimus ant juosteliu iskarpitu is nereikalingu zaliuziu smile.gif ir ikisu i vazona ir dar turiu kompe spec.programele kur galima ikelti nuotraukas uzrasyti pavadinimus, seima kuriai priklauso, prieziuros klausimus ir viska kas susija su augalais

ogo, kokia čia programėlė? gal galėtum pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 08, 12:10)
ogo, kokia čia programėlė?  gal galėtum pasidalinti? blush2.gif

galiu smile.gif tik ji rusu kalba, siunciausi is kazkokio saito bet dabar neprisimenu, tai galiu i maila atsiusti
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 08, 13:15)
galiu smile.gif tik ji rusu kalba, siunciausi is kazkokio saito bet dabar neprisimenu, tai galiu i maila atsiusti

Tiktų ir rusų kalba bigsmile.gif gal gali atsiųsti skaischioji@yahoo.com
Atsakyti
AČIŪ thumbup.gif notworthy.gif
Atsakyti