Crassula ,su gimtadieniu!
QUOTE(Crassula @ 2008 04 08, 08:20)
Kaktusines sarasus tvarko ryzas... cia tai jau aisku.
O Dacor- pas tave koks sanpauliju kiekis??
Ar tik prie vazono uzrasus rasot??
Pas mane trečias variantas. Priklijuoju ant vazono pavadinimą, toli gražu ne ant kiekvieno. Kolekcijos sutvarkymas (kaip ir daug ko gyvenime

Netvarka pas mane.
As tai turiu sarasiuka kompe su visokiais kodiniais savais atsirinkimo metodais kur kuris kaktusas skaitos

Sveikutės
, norėčiau prisijungti prie jūsų
mano kaktusų kolekcija kolkas nėra didelė, bet šie augaliukai lb patinka, todėl tikiuosi ją išplėsti
nuo dabartinių 6 iki kokių 66, o gal ir dar daugiau..

Laba dienelė
Crassula - su praėjusiu gimtadieniu
(gail neturiu foto su žydinčiu gražuoliu kaktusiuku
)
Norėjau pasigirti naujomis dovanomis iš pažįstamos
dar pavadinimų neišsiaiškinau

čia viena tai mammilaria gracilis, o kitos dar niešryškinau

Crassula - su praėjusiu gimtadieniu

Norėjau pasigirti naujomis dovanomis iš pažįstamos

čia viena tai mammilaria gracilis, o kitos dar niešryškinau

sveikos as irgi noreciau pasidalinti mintimis, as rasau pavadinimus ant juosteliu iskarpitu is nereikalingu zaliuziu
ir ikisu i vazona ir dar turiu kompe spec.programele kur galima ikelti nuotraukas uzrasyti pavadinimus, seima kuriai priklauso, prieziuros klausimus ir viska kas susija su augalais

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 08, 13:06)
sveikos as irgi noreciau pasidalinti mintimis, as rasau pavadinimus ant juosteliu iskarpitu is nereikalingu zaliuziu
ir ikisu i vazona ir dar turiu kompe spec.programele kur galima ikelti nuotraukas uzrasyti pavadinimus, seima kuriai priklauso, prieziuros klausimus ir viska kas susija su augalais

ogo, kokia čia programėlė? gal galėtum pasidalinti?

QUOTE(musone @ 2008 04 08, 12:10)
galiu

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 08, 13:15)
galiu
tik ji rusu kalba, siunciausi is kazkokio saito bet dabar neprisimenu, tai galiu i maila atsiusti

Tiktų ir rusų kalba

AČIŪ