Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Andren @ 2008 04 08, 22:44)
Sveikos ir as prisijungiu prie jusu, turiu keleta kaktuseliu mirksiukas.gif , tik nelabai supratu kuri su kuriuo galima susodinti blush2.gif , as tik pradedancioji kaktusiene 4u.gif  4u.gif

Na, jei suprastum skirtumus tarp ju- tai nekiltu abejoniu ka su kuo sodinti.
Kad atsakyt i tavo klausima- tai reiktu zinoti kokie tavo kaktuseliai.
Taciau- dazniausiai nors jie ir skirtingi - auginame panasiai- tie patys zemiu misiniai, ta pati palange... Tik, aisku, cia ne apie ripsalius, sliumberberbergeras. Nors as viena ripsali su mamil. auginu.
Atsakyti
vel as! kazkam siunciau programa taip pat grazino maila ax.gif ir nesuprantu ar tai mano pastas kvailiuoja arba jus klaidingai paraset nes as copy paste dariau tongue.gif

grazino maila (augexx@.......)
Atsakyti
smile.gif Labas rytas, aš dar neturiu savo kaktusiukų albumo, bet kai pasidarysiu, butinai parodysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 09, 08:16)
Mergynos, kazkam siunciau programa bet grazino maila atgal, cia tikriausiai man irgi atrodo kad tai arba mammillaria, arba dar yra kaktusas labai panasus i mammillaria - Dolichothele, reikia arciau spigliukus paziureti

nu va ir aš pasimečiau - nes ieškodama tarp rebutiu tai nelabai radau panašios g.gif
O kas tas antrasis didelis kaktusas? vis neaptikau panašaus g.gif
Tiesa, tas su klaustuku kaktusas turi spyglius "kabliukus"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 09 balandžio 2008 - 09:15
QUOTE(sonela @ 2008 04 09, 09:57)
smile.gif Labas rytas, aš dar neturiu savo kaktusiukų albumo, bet kai pasidarysiu, butinai parodysiu wink.gif

Labutis, patarkit kaip tą albumą pasidaryti, gal kur anksčiau buvo rašyta? norėčiau ir aš saviškius parodyti, kad ne veltui savo trigrašį kartais įkišu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 04 09, 10:05)
Labutis, patarkit kaip tą albumą pasidaryti, gal kur anksčiau buvo rašyta? norėčiau ir aš saviškius parodyti, kad ne veltui savo trigrašį kartais įkišu lotuliukas.gif

Na, čia pas merginas yra gražiu albumu (fotki.com), aš ir panašiai žadu, nufotografuoti ir parodyti wink.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz pagalba 4u.gif Zinot kokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 04 09, 09:01)
nu va ir aš pasimečiau - nes ieškodama tarp rebutiu tai nelabai radau panašios g.gif

jei su kabliukais tai bus tikrai mammillaria biggrin.gif

GERA NAUJIENA! radau is kur parsisiunciau programa :
http://homeflowers.ru/content/view/122 siuskites i sveikata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 09 balandžio 2008 - 12:39
QUOTE(musone @ 2008 04 09, 10:01)

Apie mami gali paskaityti cia http://www.mammillarias.net/gallery/
Atsakyti
Na pagaliau programele thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes...

skaiciau jusu temeles, suzinojau daug naudingos info, kurios niekada nezinojau rolleyes.gif

labai stebiuosi kaip jus zinot visus pavadinimus... blush2.gif

As turiu tik 3 kaktusiukus blush2.gif bet tikiuosi turesiu daugiau blush2.gif

tuoj perkelsiu foto ir pasirodysiu blush2.gif

dar norejau del programos paklausti... atsisiunciau,bet raso kad tik 45 d galios, kad kodu reikia, o as rusiskai nesuprantu verysad.gif jei kas galit padet-parasykit..
Papildyta:
Va, cia as gavau taip dovanu, bet jie buvo 6, na teta darbe surinko is visu kabinetu, bet trys neprigijo verysad.gif situos vakar persodinau, tikiuosi bus ok viskas...:

user posted image

Jei zinot pavadinimus, tai parasykit,bciau dekinga, cia is arciau :

1. user posted image

2. user posted image

3.user posted image
Atsakyti
1. Aloe variegata
2. echinopsis
3. nepazistu smile.gif gal irgi kazkoks aloe ax.gif

o del programos tai labai idomu, as kiek turiu tai niekad nerase kad reikia kodu, g.gif netgi saite parasyta kad sita programa dalinama nemokamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 09 balandžio 2008 - 13:58