Įkraunama...
Įkraunama...

Palmės

Sveikutės 4u.gif

Jungiuosi prie palmių augintojų smile.gif Parsivežiau savo palmytę iš Italijos,net nenumanau, kokia jos rūšis galėtų būti g.gif Apie auginimą ir mažai ką nutuokiu, tai auginu kaip išeina- su visokiom mažytėm avarijom mes gyvenam kartu jau treti metai biggrin.gif Pačios palmytės nufotkint dabar negaliu, bet galiu parodyt jos "mamytę" biggrin.gif

user posted image

Nelabai kokybiška nuotraukytė, bet kitokios neturiu ax.gif
Tik mano palmytė kokio pusmetrio dydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaveriukste @ 2009 10 22, 22:30)
Sveikutes, as pries 3 metus isigijau palme, bet tarp jusu nuotraukyciu nieko panasaus neradau. Kai pirkau ji buvo kazkur 1 metro aukscio, dabar jau netoli 2 metru  rolleyes.gif  Ikelsiu savaja, gal pasirodys kad ji visai net ne palme  biggrin.gif

http://public.fotki....cf2385-jpg.html

Sakyčiau čia dracena, o ne palmė mirksiukas.gif

QUOTE(Ka_kava @ 2009 11 10, 15:44)
Sveikutės  4u.gif

Jungiuosi prie palmių augintojų smile.gif  Parsivežiau savo palmytę iš Italijos,net nenumanau, kokia jos rūšis galėtų būti g.gif  Apie auginimą ir mažai ką nutuokiu, tai auginu kaip išeina- su visokiom mažytėm avarijom mes gyvenam kartu jau treti metai biggrin.gif  Pačios palmytės nufotkint dabar negaliu, bet galiu parodyt jos "mamytę"  biggrin.gif

user posted image

Galiu ir suklysti, bet čia ne palmė o juka g.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 11 10, 15:57)
Galiu ir suklysti, bet čia ne palmė o juka  g.gif

Man panašu į tai, kad esi teisi g.gif Dabar googlinu ir ieškau atsakymo biggrin.gif
Atsakyti
Atsiveziau is uk toki augala Phoenix Canariensis, maciau yra bauhofe pirkti. Gal kas auginate namuose ir galetumete papasakoti kaip sekasi auginti. Pas mane pradejo ruduoti lapu galiukai ax.gif

user posted image
Atsakyti
as nusipirkau vasingtonija,tai vienur paskaiciau kad isauga labai laaabai dideles ir laaabaaai greitai biggrin.gif o kitur,kad i metus po viena lapa,tai esu pasimetus,kaip is tikruju? biggrin.gif laikau prie rytinio lango ant grindu,gal nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2010 03 17, 21:05)
as nusipirkau vasingtonija,tai vienur paskaiciau kad isauga labai laaabai dideles ir laaabaaai greitai  biggrin.gif  o kitur,kad i metus po viena lapa,tai esu pasimetus,kaip is tikruju? biggrin.gif  laikau prie rytinio lango ant grindu,gal nieko blush2.gif

Aš vašingtoniją praeitą žiemą sudaiginau iš sėklos. Dabar tik pirmąjį tikrąjį lapą pradėjo leisti. Hm.. Nežinau, kaip čia su tuo greitumu, gal tik maniškė tokia mieganti...
Atsakyti
sveikos merginos,

turiu toki keistoka klausima - gal kas turi didele palme namuose ar darbe ir nebutu gaila uz simbolini atlygi atiduoti pora palmes lapu? Ruosiu vakareli tropine tema ir reikia lapu patiekti maistui:) Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 16 liepos 2010 - 13:21
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 25, 16:41)
Jau parsivežiau šitą grožį namo  wub.gif
user posted image
Tik reikės tinkamą vietą surasti tarp visų kitų grožių biggrin.gif

Gal galit parašyti šios palmės pavadinimą. Aš irgi ja įsigijau, ir nebuvo parašyta. Noriu surasti bent minimalios informacijos apie priežiūra, bet jei pavadinimo nežinau labai sunku. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingucci @ 2010 10 26, 09:40)
Gal galit parašyti šios palmės pavadinimą. Aš irgi ja įsigijau, ir nebuvo parašyta. Noriu surasti bent minimalios informacijos apie priežiūra, bet jei pavadinimo nežinau labai sunku. wink.gif

Cia atrodo kokoso palme, nes apacioj dar riesutas matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 10 26, 11:44)
Cia atrodo kokoso palme, nes apacioj dar riesutas matyt  biggrin.gif

O tiksliau smile.gif????
Atsakyti
laba

sakykit,kada persodint palme?
nusipirkom jau nemaza,datuline,bet ji mazam vazone durpese
reik butinai ja persodint,ar gerai tai daryti dabar?ar laukt pavasario

aciu
Atsakyti