Sveikinu su dvynukem
, nuostabu,isivaizduoju kiek dziaugsmo....
QUOTE(Wedi @ 2008 05 08, 20:59)
aciu.
va mano grafikelis (na tik menuo cia aisku ne tas,nes rasiau i sasv.daugiau tik susivedziau i fertiliti i bet kuri men.) ir matos kiek to vyro nebuvo, neilgai ,savaite

va mano grafikelis (na tik menuo cia aisku ne tas,nes rasiau i sasv.daugiau tik susivedziau i fertiliti i bet kuri men.) ir matos kiek to vyro nebuvo, neilgai ,savaite

O dar yra tikimybė, kad jūsų mažiukės užkibo prieš tą savaitę
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 09, 13:17)
na kol kas visi dziaugsmai dar ligoninej, bet laukiu nesulaukiu kada grysim namo
QUOTE(Ugniukė @ 2008 05 09, 14:12)
O dar yra tikimybė, kad jūsų mažiukės užkibo prieš tą savaitę
Gautųsi 5-6 d. iki O. Kaip mūsų mamytės čia rašė, kad būtent pireš tiek dienų ir reiktų bandyti mergytę pagaut 
abejoju kazko
QUOTE(Wedi @ 2008 05 09, 21:57)
na kol kas visi dziaugsmai dar ligoninej, bet laukiu nesulaukiu kada grysim namo
abejoju kazko
netikiu kad tiek issilaiko ,o be to po to is kart i dusa ejau, nuo 14-17 cd kasdien ejau pas gine,gal jau butu isjaukus ten viska. kazkaip nemanau. nors ne esme, svarbu rezultatas 
abejoju kazko
Tai jau tikrai rezeltatas svarbiausias
Bet tikimybė labai nemaža, nes apsiplauti ten, kur jau nukeliavo spermiukai neįmanoma
Sėkmės jums augti ir greičiau grįžti į namučius
Nu tai jau tikrai tiesa,ką ten su vandenuku išplausi
,viskas vyksta kaip turi vykti,jei kzk nori ateiti į šį gyvenimą,paprastai nesustabdysi
.
As vistiek pasilieku prie nuomones, kad man uzkibo diena po oo
na nes durnai gal nuskambes bet tiesiog jutau ta intuityviai. nors vyras sake kad pavelavom greiciausiai kai ginekologe pasake kad ovuliacija ivykus, na bet.
ir galimos implantacijos metu kelios dienos po oo (berots 6DPO) jutau idomius skausmus pilve niekada tokiu potyriu nebuvo
ir galimos implantacijos metu kelios dienos po oo (berots 6DPO) jutau idomius skausmus pilve niekada tokiu potyriu nebuvo
QUOTE(Wedi @ 2008 05 11, 00:07)
As vistiek pasilieku prie nuomones, kad man uzkibo diena po oo
na nes durnai gal nuskambes bet tiesiog jutau ta intuityviai. nors vyras sake kad pavelavom greiciausiai kai ginekologe pasake kad ovuliacija ivykus, na bet.
Merginos, paaiškinkit man, kaip gines mato, kad O jau įvykusi?
Del tu keliu dienu iki O tai teisybe. Mes mylejomes 5 dienos iki O ir 4 po O. Turesim antra mergaite. Tai manau kad sekmingas kartas buvo tos 5 dienos iki O.
Nors mes dbr dar truputį palauksim,iki ketvirto planavimo
, bet viena kartą bandėm ir nesisaugojom 5 dienos iki O,bet spermiukai neišlaukė
....Manau dar nelaikas
.Bet kada vėl bandysime,tai būtinai prieš O,bet kap matau kitiem pasiseka ir po O,ir gaunasi būtent mergaitė
.
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 11, 12:31)
Nors mes dbr dar truputį palauksim,iki ketvirto planavimo
, bet viena kartą bandėm ir nesisaugojom 5 dienos iki O,bet spermiukai neišlaukė
....Manau dar nelaikas
.Bet kada vėl bandysime,tai būtinai prieš O,bet kap matau kitiem pasiseka ir po O,ir gaunasi būtent mergaitė
.
Tai va čia turbūt ir visa bėda, kad mūsų vyručių X tiek neišgyvena
Mes, kai planavom pirmąjį, pirmą mėnesį taip gavosi, kad paskutinis
Ir kas jums Ugniuke gavosi per O?