Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

QUOTE(jolitag @ 2008 05 17, 16:55)
Nepykit,kad kisu savo nosi...Noriu tik pasakyt,kad jus taip nepergyventumet del to,kad mergyciu neturit..As turiu dvi tingines...Atsiprasau,bet berniukas 4 metu tvarkingesnis uz mergaites 18 ir 12.......O kas liecia visus meilumus,tai bent jau maniskes tai nepasizymi tuom..Laukiu,kol berniukai uzaugs......Gal kas bus kitaip....Nezinau,bet bent jau man tai galetu visi 4 but vyrukai...Berniukai labiau prie mamos.Maniskiu tevas neaugino,paliko dar mazas,nesirupino...O dabar verziasi jos pas teva,nes pinigu duoda...taip kad jei vaikus galima taip lengvai nupirkt,ka as zinau..Tuolabiau,kad nebemazos jau......

Taip, berniukai, kol maži, labiau prie mamos smile.gif Paauglystėj turbūt vienodai nelabai reikia mamos, nors aišku nuo vaiko priklauso smile.gif
Bet, kai sūnus ves ir turės savo žmoną, bus jau kitaip. Labai pasikeičia vyrai, kai veda. Ir mama dažniausia jau nebūna svarbi... aišku, pasitaiko visko, bet pagrinde nuo žmonos priklauso, kaip rodo daugelio pavyzdžiai, nelabai vyrai, turintys šeimas, linksta į mamas sad.gif
O dukra, kai išteka, susilaukia vaikučių, dažniausiai labai pradeda vertinti mamą, ir pasiguost, ir pagalbos, ir pakalbėt, ir vaikučius padėt augint... ir šiaip juk mama su sūnum nešneka apie daugelį dalykų apie kuriuos gali pašnekėt su dukra... va dėl to...

O merginos jūsų paauglės, kai ištekės, oi kaip mamos prireiks vėl smile.gif
Žinau, nes pati tokia buvau, paauglystėj mamos per daugiausiai nereikėjo, o dabar wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniukė: 19 gegužės 2008 - 18:01
QUOTE(Manija69 @ 2008 05 18, 11:29)
Aš irgi esu girdėjusi,kad berniukai labiau mamyčių vaikai thumbup.gif ,aš irgi turiu tris mylimus sūnelius,kuriems aš labai reikalinga,dieną ir naktį.Bet širdelėje vistiek noriu ir laukiu dukrelės....Tikiuosu ją tikrai turėt mirksiukas.gif .

Sita tikrai galiu patvirtint. Maniske tik atsibunda, pirmas zodis "tetis". Jau taip ji myli. Manes gali nebut kai tetis yra, nors jis grieztesnis nei as. O kiek pazistamu berniuku yra, tai mamyciukai tokie.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 05 16, 19:28)
wub.gif  wub.gif  būsi pagerbta tarp vyrų

tai jau tikrai biggrin.gif

QUOTE(MALUMA @ 2008 05 17, 08:03)
as tau duosiu ivaikinta  wacko.gif reik savos  blush2.gif  pamatysi bus  blush2.gif  tik reik savo cikla super zinot  blush2.gif

as akropolyje netycia pamaciau didele neigalia mergaite, tai zinok man dabar dar labiau norisi sveiko vaiko, ir visai nesvarbu, kad bus berniukas wub.gif
as jau isivaizduoju kaip isdidziai vaiksciosiu su 3 savo bernais, juk nekiekviena ju tiek daug turi tongue.gif o mergyte jei dar bus noro is kur nors gausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 05 20, 08:55)
as akropolyje netycia pamaciau didele neigalia mergaite, tai zinok man dabar dar labiau norisi sveiko vaiko, ir visai nesvarbu, kad bus berniukas wub.gif
as jau isivaizduoju kaip isdidziai vaiksciosiu su 3 savo bernais, juk nekiekviena ju tiek daug turi tongue.gif o mergyte jei dar bus noro is kur nors gausim biggrin.gif

Smagu kad šitaip galvoji smile.gif juk svarbiausia kad būtų sveikas aš irgi labai laiminga turėdama net keturis sūnelius dabar kai pasižiūriu į savo vaikus o ypač į mažiausią tai nieko gyvu nekeisčiau į mergytę blush2.gif tikiu kad dar flirt.gif nebuvo laikas ateiti ir ji dar ateis ir bus visų broliukų lepūnėlė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2008 05 19, 19:34)
Taip, berniukai, kol maži, labiau prie mamos smile.gif Paauglystėj turbūt vienodai nelabai reikia mamos, nors aišku nuo vaiko priklauso smile.gif
Bet, kai sūnus ves ir turės savo žmoną, bus jau kitaip. Labai pasikeičia vyrai, kai veda. Ir mama dažniausia jau nebūna svarbi... aišku, pasitaiko visko, bet pagrinde nuo žmonos priklauso, kaip rodo daugelio pavyzdžiai, nelabai vyrai, turintys šeimas, linksta į mamas  sad.gif
O dukra, kai išteka, susilaukia vaikučių, dažniausiai labai pradeda vertinti mamą, ir pasiguost, ir pagalbos, ir pakalbėt, ir vaikučius padėt augint... ir šiaip juk mama su sūnum nešneka apie daugelį dalykų apie kuriuos gali pašnekėt su dukra... va dėl to...

O merginos jūsų paauglės, kai ištekės, oi kaip mamos prireiks vėl smile.gif
Žinau, nes pati tokia buvau, paauglystėj mamos per daugiausiai nereikėjo, o dabar wub.gif

na net nezinau..mano vyras tai tikrai ne mamyciukas,bet po poros dienu nebuves pas savo mama jau sako,kad reikia nulekt,jau pasiilgau...Ir nematau cia nieko blogo....Svarbiausia,kad seimoj nebutu taip,kad mano mama tai skaniau daro,graziau mezga....ir t.t.o kad mama myli,tai as tik dziaugiuosi..sako,paziurek i vyra,kaip su savo mama elgiasi,tavim...Tik dabar auginkim savo berniukus ir labai nelepinkim...Kad marcios nekeiktu lotuliukas.gif
O del savo dukru tai net nezinau..gal paauglyste,gal man kersyja,kad ju teva palikau..Girtuoklis buvo.museika,bet joms gi tevas...
Atsakyti
QUOTE(jolitag @ 2008 05 20, 11:55)
na net nezinau..mano vyras tai tikrai ne mamyciukas,bet po poros dienu nebuves pas savo mama jau sako,kad reikia nulekt,jau pasiilgau...Ir nematau cia nieko blogo....Svarbiausia,kad seimoj nebutu taip,kad mano mama tai skaniau daro,graziau mezga....ir t.t.o kad mama myli,tai as tik dziaugiuosi..sako,paziurek i vyra,kaip su savo mama elgiasi,tavim...Tik dabar auginkim savo berniukus ir labai nelepinkim...Kad marcios nekeiktu lotuliukas.gif
O del savo dukru tai net nezinau..gal paauglyste,gal man kersyja,kad ju teva palikau..Girtuoklis buvo.museika,bet joms gi tevas...

TU JOLITAG SAUNUOLIUKE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif MUMS VISOMS NUOTAIKA PAKELI thumbup.gif IR MERGYCIU NE TAIP NORISI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 05 20, 12:41)
TU JOLITAG SAUNUOLIUKE  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  MUMS VISOMS NUOTAIKA PAKELI  thumbup.gif  IR MERGYCIU NE TAIP NORISI  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip supratau nieko man nepaskaiciuos verysad.gif tiek to,eisiu kitos temos ieskoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(odits @ 2008 05 20, 13:27)
kaip supratau nieko man nepaskaiciuos  verysad.gif tiek to,eisiu kitos temos ieskoti  verysad.gif

TAIGI RASIAU KAD SKAICIAVIMAI MARAZMAI VIENI [NIU NESAMONES doh.gif GI JAU MAN PRISKAICIAVO mirksiukas.gif IR KA TU IR NOKI TOKIO REZULTATO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 05 20, 13:22)
TAIGI RASIAU KAD SKAICIAVIMAI MARAZMAI VIENI [NIU NESAMONES  doh.gif  GI JAU MAN PRISKAICIAVO  mirksiukas.gif  IR KA TU IR NOKI TOKIO REZULTATO  lotuliukas.gif
prisiziurejau lenteliu ivairiausiu doh.gif pagal vienas mergyte,pagal kitas berniukas doh.gif viena kur procentus rodo,kuriam daugiau sansu,tai man tik 37m. 80% duoda mergytei blink.gif blink.gif ilgokai laukti g.gif
tiek to rolleyes.gif manau surizikuosim dar karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odits @ 2008 05 20, 16:38)
prisiziurejau lenteliu ivairiausiu  doh.gif  pagal vienas mergyte,pagal kitas berniukas  doh.gif  viena kur procentus  rodo,kuriam daugiau sansu,tai man tik 37m. 80% duoda mergytei  blink.gif  blink.gif ilgokai laukti  g.gif
tiek to  rolleyes.gif  manau surizikuosim dar karta  biggrin.gif

NIU KA SEKMES blush2.gif DAR TEMA SENA PASKATYK TEN AISKIAI ISDESTYTA KAS PO KO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(odits @ 2008 05 20, 14:27)
kaip supratau nieko man nepaskaiciuos  verysad.gif tiek to,eisiu kitos temos ieskoti  verysad.gif

As galiu paskaiciuot 4u.gif Idomumo delei.Man tai tiko..Ir dar man rtiko pagal kazkokia rusiska skaiciuote,kur parodo procentais.
Atsakyti