Įkraunama...
Įkraunama...

Turim du ar tris berniukus,norėtume ir mergytės :)

as is kazkur buvau istraukus, kad norint mergaites reik daznai myletis, berniuko-retai. bet daug mamyciu pasisake, kad mergaite gimsta is senos spermos ir mano drauge sake, ji baigus med mokslus, kad mergiates gimsta po ilgo susilaikymo-senu spermiuku.
o dabar radau:
Patarimai moterims, trokštančioms berniuko:
* Prieš lytinį aktą apsiplaukite silpnu šarminiu tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens), nes šarminė terpė sulėtina X spermatozoidų judėjimą.
* Kuo ilgiau nesantykiaukite, nes nesantykiaujant didėja vyro spermos kiekis, o kuo daugiau spermos, tuo daugiau vyriškų spermatozoidų.
* Santykiaukite per ovuliaciją.
* Pasistenkite kartu patirti orgazmą.

Patarimai moterims, trokštančioms mergaitės:
* Prieš lytinį aktą apsiplaukite silpnu rūgšties tirpalu (šaukštelis acto stiklinei vandens), nes rūgštinė terpė sulėtins Y spermatozoidų judėjimą.
* Santykiaukite kuo dažniau, nes mažas spermos kiekis palankesnis užsimegzti mergaitėms.
* Venkite orgazmo.
Užsienio literatūroje teigiama, kad laikantis šių patarimų laukia 80-90 procentų sėkmės.

ir as manau, kad reik daznai myletis del mergytes... kuom tiket? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 04 10, 18:21)
Atsiprasau, as cia turbut ne i tema. Jus turbut visus budus planuoti berniukus/mergaites jau zinot. Mano akys uzkliuvo uz kinietisko kalendoriaus: http://pregnancyandb...der-chart-9.htm
Siaip as netikiu tokiais dalykais, bet sutapimas ar ne, mano artimuju/draugu vaikiukai visi be isimties patvirtino si kalendoriu.

Dabar man gal ne tiek aktualu, nes as laukiuosi pirmo vaikelio (berniuko), bet jau galvoju apie antraji... Nesinori apsikvailinti ir planuot pagal koki nesamoninga kalendoriu. Gal kas tikrino sita kinietiska ir gali man irodyti, kad planuoti pagal ji butu visiska nesamone  unsure.gif

pirmas sutapo, bet man jis visose lenteles sutampa, o vat antrasis visur mergyte parasyta, o turiu seneli.. taip, kad maziau tiket reik sitom lentelem...
Atsakyti
Perskaičiau ir aš varlytės istoriją. Turiu pasakyt, kad niekad taip aklai netroškau mergaitės unsure.gif Ne, nu norėjau kažkiek, įdomu gi būtų... MB bais norėjo... ax.gif Nu iš dvynių bent vienos tikėjaus biggrin.gif Ale tuosyk pagalvojau, jei dvyniai vienodi, tai geriau du berniukai, nei dvi mergaitės... Va tokia, visa berniukiška aš cool.gif

O su tais testais, spėlionėm, prognozėm, man niekas netiko lotuliukas.gif Nu kur jau ten... irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2008 04 10, 19:55)
TIKRAI NESAMONE  schmoll.gif
ZINOT MERGYTES TAIP FAINAI CIA PAPLEPEJAU SIANDIEN SAKES  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
TAIGI KUO DAUGIAU PLEPESIM TUO SVAJONE ARCIAU RASIS  thumbup.gif  wub.gif

Duok dieve, kad nesamone - kuo maziau tikesiu, tuo man paciai ramiau bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 10, 20:39)
Duok dieve, kad nesamone - kuo maziau tikesiu, tuo man paciai ramiau bus  ax.gif

smile.gif o tau dar nėr požymių, kad jau gimdysi? aš tai tikrinu kasdien, gal jau parašei kur kad jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 04 10, 19:21)
Atsiprasau, as cia turbut ne i tema. Jus turbut visus budus planuoti berniukus/mergaites jau zinot. Mano akys uzkliuvo uz kinietisko kalendoriaus: http://pregnancyandb...der-chart-9.htm
Siaip as netikiu tokiais dalykais, bet sutapimas ar ne, mano artimuju/draugu vaikiukai visi be isimties patvirtino si kalendoriu.

Dabar man gal ne tiek aktualu, nes as laukiuosi pirmo vaikelio (berniuko), bet jau galvoju apie antraji... Nesinori apsikvailinti ir planuot pagal koki nesamoninga kalendoriu. Gal kas tikrino sita kinietiska ir gali man irodyti, kad planuoti pagal ji butu visiska nesamone  unsure.gif

pagal si kalendoriu mano mergaite turejo buti berniukas smile.gif
Atsakyti

pataikei čia 4u.gif , bet deja lentelė man netinka ir neatitinka mirksiukas.gif
Atsakyti

Man tai atitinka ax.gif
Atsakyti
Mergytes, as lyginiais metu skaiciais tarp vaiku visai netikeciau, mums jau taip gavosi, kad tarp mano visu berniuku yra pilni 4 metai skirtumas. O tarp manes ir sesers pilni trys metai. Taigi teorija visai nepatikima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man visos teorijos nublanksta, kai gimsta skirtingų lyčių dvyniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Vilma* @ 2008 04 10, 11:18)
tai tada ir man vel bernas? lotuliukas.gif
as su broliu 1,5 metu skirtumu, tai nesutampa ir aplink daug pvz kai nesutampa smile.gif

Vilma, jei ziureti i lyginius metus, tai tau ne bernas, o mergaite, nes kaip suprantu tarp vailu turi buti lyginis amziaus skirtumas, pas tave tai ir yra rolleyes.gif Ar ne taip? ax.gif tai pagal sia teorijazodziu tau irgi iseina mergyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moncep1 @ 2008 04 11, 10:20)
Vilma, jei ziureti i lyginius metus, tai tau ne bernas, o mergaite, nes kaip suprantu tarp vailu turi buti lyginis amziaus skirtumas, pas tave tai ir yra rolleyes.gif  Ar ne taip?  ax.gif tai pagal sia teorijazodziu tau irgi iseina mergyte  4u.gif

mergytes is ruskiu naujausios zinios
Вами Екатерина Корсун и новости Международного центра "Планирование пола ребенка"

Весна – пора расцвета, прекрасное время для зарождения новой жизни!

Своим клиентам мы делаем подарок – весенние скидки.

с 10 по 30 апреля 2008 года

При заказе одной услуги – скидка 20%

При заказе двух услуг – скидка 25%

При заказе трех услуг – скидка 30%

Пакет «Ваш лучший ребенок»

№ Наименование услуги Цена без скидки (руб.) Цена с 20% скидкой (руб.)
1 Планирование пола ребенка до зачатия (расчет производиться на 1 год 34 800 27 840
2 Планирование здоровья ребенка до зачатия (расчет производиться на 4 года) 34 800 27 840
3 Планирование здоровья и пола будущего ребенка (расчет производиться на 4 года) 47 400 37 920
4 Расчет возможности иметь детей в конкретной паре 47 400 37 920
5 Определение пола будущего ребенка для беременных женщин, минуя УЗИ 17 400 13 920
6 Индивидуальный расчет времени овуляции для зачатия ребенка 15 000 12 000
7 Подбор «родного» имени родившемуся ребенку 15 000 12 000
8 Подбор имени родившемуся ребенку с учетом лучших характеристических качеств 24 000 19 200

Сделайте заявку в свободной форме по телефону или на e-mail о намерении заказать услуги. Мы вышлем договор, анкету и квитанцию на оплату.

Если у Вас есть вопросы, мы будем рады на них ответить по телефону, e-mail или при личной встрече.

--------------------------------------------------------------------------------

С уважением, Екатерина Корсун
Генеральный директор Международного центра «Планирование пола ребенка»

Тел. +7(495) 545 16 88

e-mail: info@polrebenka.ru
www.polrebenka.ru

nors man jis prastas tad lauksiu kaledu siuntinio ir stversiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Maluma, o tau jau jie paskaiciavo ar dar ne?
Atsakyti