o dabar radau:
Patarimai moterims, trokštančioms berniuko:
* Prieš lytinį aktą apsiplaukite silpnu šarminiu tirpalu (šaukštelis sodos stiklinei vandens), nes šarminė terpė sulėtina X spermatozoidų judėjimą.
* Kuo ilgiau nesantykiaukite, nes nesantykiaujant didėja vyro spermos kiekis, o kuo daugiau spermos, tuo daugiau vyriškų spermatozoidų.
* Santykiaukite per ovuliaciją.
* Pasistenkite kartu patirti orgazmą.
Patarimai moterims, trokštančioms mergaitės:
* Prieš lytinį aktą apsiplaukite silpnu rūgšties tirpalu (šaukštelis acto stiklinei vandens), nes rūgštinė terpė sulėtins Y spermatozoidų judėjimą.
* Santykiaukite kuo dažniau, nes mažas spermos kiekis palankesnis užsimegzti mergaitėms.
* Venkite orgazmo.
Užsienio literatūroje teigiama, kad laikantis šių patarimų laukia 80-90 procentų sėkmės.
ir as manau, kad reik daznai myletis del mergytes... kuom tiket?

Papildyta:
QUOTE(Evi @ 2008 04 10, 18:21)
Atsiprasau, as cia turbut ne i tema. Jus turbut visus budus planuoti berniukus/mergaites jau zinot. Mano akys uzkliuvo uz kinietisko kalendoriaus: http://pregnancyandb...der-chart-9.htm
Siaip as netikiu tokiais dalykais, bet sutapimas ar ne, mano artimuju/draugu vaikiukai visi be isimties patvirtino si kalendoriu.
Dabar man gal ne tiek aktualu, nes as laukiuosi pirmo vaikelio (berniuko), bet jau galvoju apie antraji... Nesinori apsikvailinti ir planuot pagal koki nesamoninga kalendoriu. Gal kas tikrino sita kinietiska ir gali man irodyti, kad planuoti pagal ji butu visiska nesamone
Siaip as netikiu tokiais dalykais, bet sutapimas ar ne, mano artimuju/draugu vaikiukai visi be isimties patvirtino si kalendoriu.
Dabar man gal ne tiek aktualu, nes as laukiuosi pirmo vaikelio (berniuko), bet jau galvoju apie antraji... Nesinori apsikvailinti ir planuot pagal koki nesamoninga kalendoriu. Gal kas tikrino sita kinietiska ir gali man irodyti, kad planuoti pagal ji butu visiska nesamone

pirmas sutapo, bet man jis visose lenteles sutampa, o vat antrasis visur mergyte parasyta, o turiu seneli.. taip, kad maziau tiket reik sitom lentelem...