Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai dirbantys Vilniuje ir pan.

Sveikos mamytes 4u.gif
Esu kauniete ir dabar ieskau darbo. Iki metuku vaikui liko tik pora savaiciu verysad.gif ir labai nenoriu grizti i darba , kuriame dirbau iki gimstant vaikui ( del labai didelio neadekvatumo darbo pobudzio, laiko ir atlygio santykyje)
Gavau pasiulyma dirbti Vilniuje, bet mane baido atstumas ir keliones islaidos ax.gif

Noriu, kad pasidalintumete tokio darbo pliusais ir minusais.

Jei yra dirbanciu Vilniuje ir vazinejanciu is Kauno, gal galetumem kooperuotis su vienu transportu ( jei gauciau darba biggrin.gif ). Manau naudinga butu abiem pusem....bet gal neverta taip toli darbintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 02 gegužės 2006 - 18:48
QUOTE(Solve @ 2006 05 02, 18:45)
Sveikos mamytes  4u.gif
Esu kauniete  ir dabar ieskau darbo. Iki metuku vaikui liko tik pora savaiciu  verysad.gif  ir labai nenoriu grizti i darba , kuriame dirbau iki gimstant vaikui ( del labai didelio neadekvatumo darbo pobudzio, laiko ir atlygio santykyje)
Gavau pasiulyma dirbti Vilniuje, bet mane baido atstumas ir keliones islaidos ax.gif

Noriu, kad pasidalintumete tokio darbo pliusais ir minusais.

Jei yra dirbanciu Vilniuje ir vazinejanciu is Kauno, gal galetumem kooperuotis su vienu transportu ( jei gauciau darba  biggrin.gif  ). Manau naudinga butu abiem pusem....bet gal neverta taip toli darbintis g.gif

Sveikutė,
aš pati 1,5 metų dirbau Klaipėdoje, o gyvenau Kaune.... Kažkoks košmaras !!!!!!:blink: Dabar jau niekad nesutikčiau. Vilnius - šiek tiek geresnis variantas,nes galima kasdien važinėti, bet turint omeny, kad prie savo normalios darbo dienos, t.y. 9 val, dar reiktų pridėt 2 val važinėjimui, tai neviliotų manęs tokios perspektyvos.... schmoll.gif Kada gi su lialium pabūti?O dar plius nuovargis.... Aš tai po to kassavaitinio važinėjimo, į autostradą Kaunas-Klaipėda dar po šiai dienai negaliu žiūrėti doh.gif
Siūlau ieškoti geresnio varianto Kaune arba su šeima keltis į Vilnių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2006 05 02, 21:11)

Siūlau ieškoti geresnio varianto Kaune arba su šeima keltis į Vilnių thumbup.gif

Tai kad mes su seima jau is Vilniaus atsikelem i Kauna doh.gif , vien del gyvenimo pigumo , nes Vilniuje neturim nieko savo, tai per 8 gyvenimo metus Vln uz nuoma palikom doh.gif doh.gif doh.gif

Tas ant to iseina, Vilniui daugiau gauni -daugiau isleidi, Kaune atlyginimai mazi, bet gyvenimas pigesnis ( gyvenam savo bute).
Atsakyti
O jeigu važiuotum traukiniu? Nors aš gyvenu ne LT, bet manau tokį pat variantą ir Lietuvai galima pritaikyti. Taigi, aš kiekvieną rytą į darbą vykstu traukiniu. Kelionei sugaištu 1val. Tokiu būdu išvengiu kamščių, sutaupau ant benzino ir parkavimo. O kiek knygų per tą laiką perskaičiau! Grįžtant iš darbo dar ir nusnaudžiu, taip kad visapusiška nauda.
O iš tų kas dirba Vilniuj teko girdėti, kad jei net ir gyveni tam mieste, laikas praleistas kamštyje, kad nusigautum link darbo prilygsta atvykimui iš Kauno...
Atsakyti
As vazineju nuo spalio men i Vilniu dirbti. Darbas 8.30-17.30. Yra traukinys is Kauno 6.50. I Vilniu atvaziuoja 8.08. Is Vilniaus i Kauna traukinys - 17.45. Kaune buna - 19 val.

Vazinejimo traukiniu pliusai - menesiui kainuoja 250 Lt (pigiausias transportas), nereikia stoveti kamsciuose, todel neveluoji ir rizika kazkokiu avariju-nelaimiu-kamsciu ir pan. yra minimaliausia, visada dega sviesa, todel gali vaziuodama skaityti, megzti ir pan....man naujame darbe reikejo daug info naujos, tai viska perskaiciau traukiniu vaziuodama rolleyes.gif

O minusai tokiu kelioniu, kad daug laiko sueina toms kelionems. Mano vyras anksti is darbo grizta ir labai megsta buti su dukra ir dar gaminti valgyti, tai kai griztu viskas jau buna namuose tvarkoje ir vakariene puode garuoja thumbup.gif ...jei tokio vyro netureciau, tai ir nevazineciau ax.gif

Vasaros pabaigoje jau visa seima kelsimes i Vilniu, nes baigiam kotedziuko statybas thumbup.gif
Atsakyti
As kiekviena diena vazineju is Kauno i Kedainius. Nuo namu iki darbo-60km, bet pripratau ir gerai.
Svarbiausia-kad patiktu darbas ir butu geras atlyginimas thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir turiu panašią dilemą doh.gif Tik mano situacija šiek tiek kitokia, nes pusmečio laikotarpyje iš Kauno planuojame persikelti 30 km link Vilniaus. Taigi, būtų 30 km iki Kauno ir 70 km iki Vilniaus. Šiaip ar taip reikės į darbą važinėti doh.gif Tik nuo Vilniaus baido kamščiai ir dar tas, kad Kaune vakarais studijuoju doh.gif Dabar kaip tik ieškaus darbo ir vis labiau suprantu, kad Kaune su darbais situacija liūdnoka verysad.gif
Atsakyti
Na as atrodo nuo rytojaus vazinesiu i kas dien is Kauno i Vilniu. Pasimatys pliusai. Esme tame, kad toki darbo Kaune as nerasciau, o ir taip per pusmeti tik viena pasiulyma buvau gavus, kur tik 2 men istempiau uz 700lt. Dabar nuolatinis man atrodo 340 kainuoja, dar + 2 trulu nuolatiniai po 35lt tai apie 400lt gaunasi. ivertinus kiek mes cia uz nuoma mokam, ir kiek Vilniuj kainuotu, vazinet apsimoka. Nes ir algos likutis didesnis nei mano senam darbe.
Atsakyti
Aš beveik metus važinėjau dirbt į kitą miestą - po dvi valandas ryte nuvažiuot ir tiek pat vakare grįžt (žiemą gali ir dar po pusvalanduką pridėti). Klaiku. Diena išsitempė nerealiai. Grįžti namo - o vaikai jau su pižamom laukia tavęs ir tuoj pat nulūžta.
Daugiau tokios avantiūros nedaryčiau.
Atsakyti
Jau šeštus metus kursuoju tarp Palangos ir Klaipėdos. Ir anksčiau keltis įpratau, ir prie atstumo pripratau, nors aišku, 25 km tai ne 100 km tarp Vln ir Kn rolleyes.gif Bet kol kas jokiu būdu nekeisčiau į "gyvenimą" ir darbą vienam mieste rolleyes.gif
Atsakyti
O aš Vilniuj kasdien iki darbo važiuoju 22km. lotuliukas.gif
Atsakyti
na va o man be galo knieti keisti darbą . g.gif
Svarbiausia - turiu neblogą, labai dejuoti negaliu, bet Viliniuje vilioja perspektyvos toje srityje kuri man labai įdomi. Kaune tokių pasiūlymų beveik nėra, arba žemas lygis. O Vilniuje atrodo darbo vieta sukurta spec. man. bigsmile.gif
Ką daryti doh.gif . Kaip suprantu iš čia pasisakiusių geriau nevažinėti, tuo labaiu kad ir vaikai čia, ir šiaip jau šaknys įleistos, tad apie persikėlimą negali būti ir kalbos.

Tad tos ir tie, kurie važinėja jau seniai, gana didelius atstumus nuo namų iki darbo, padėkit padėti tašką....
Ar yra tikslas keisti darbą tik dėl meilės darbui? Ar vienintelis kriterijus yra atlyginimo dydis?
Atsakyti