Įkraunama...
Įkraunama...

Kandys

Radau to gerio ir savo namuose...siaubas,tik tiek galiu pasakyt,viskas iskeliavo i konteineri,ziuresim kas bus toliau,viska isvaliau su ukisku muilu,kur rasti tu levandu lapeliu pirkti?
Atsakyti
as uzvakar radau prie riesutu dezej sulipusias dvi, jau rupuzes,dauginosi doh.gif ir dabar viena skraide po namus blink.gif tai gerai,kad turejau viena ta gaudykle, dabar pastaciau,tai tikiuosi spesiu isgaudyt ir neuzsiveis unsure.gif
Atsakyti
o cia daugeliui maisto kandys ?
nes as itariu pas mane drabuziu...bet ne drabuzinei o ...lovoj, ty toj dezej kur po lova.. ir ne skriado o sliauzioja...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 27, 11:52)
nes as itariu pas mane drabuziu...bet ne drabuzinei o ...lovoj, ty toj dezej kur po lova.. ir ne skriado o sliauzioja...

išimk viską ir išvalyk su actu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 27, 10:52)

Nuksambejo labai juokingai, kad sliauzioja, bet as zinau, kad nejuokinga... man verkt norejosi.. jau ten tie sliauziojantys, tai gal kandziu palikuonys...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 27, 13:11)
Nuksambejo labai juokingai, kad sliauzioja, bet as zinau, kad nejuokinga... man verkt norejosi.. jau ten tie sliauziojantys, tai gal kandziu palikuonys...

smile.gif zinokit man ne tik nejuokinga, bet ir baisu ten ziuret..
ju nera tiek daug, ty karts nuo karto pamatydavau kazka gyvo, akrtais jau negyvo. kiek isimdavau, ziuredavau - nieko ner (ten guli patalyne, keli daiktai)
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 27, 13:11)

sakot palikuonys? bet kad nebuvo/ner kandziu pas mane..ty nieks neskriado..sakau gal cia ne kandys?
tada klausimas- kas? unsure.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(oxypoxy @ 2011 12 27, 13:09)
išimk viską ir išvalyk su actu smile.gif

aha. o skiest reikia acta ar ne?

isardysiu jauciu ta lova(ne be reikalo ji man nepatiko) ir jei ka rasiu ten - tikrai liepsiu ja ismest seimininkui!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 27, 13:56)
aha.  o skiest reikia acta ar ne?

isardysiu jauciu ta lova(ne be reikalo ji man nepatiko) ir jei ka rasiu ten - tikrai liepsiu ja ismest seimininkui!

šiek tiek praskiesk, ir tada su skudurėliu viską išvalyk smile.gif manau, kad bent jau dezinfekuosi tai tikrai wink.gif

aš kadangi mačiau skraidančias pas save, tai dabar laukiu kol atsiras ir kirmelių, nes mačiau kaip dauginosi doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oxypoxy @ 2011 12 27, 14:02)
šiek tiek praskiesk, ir tada su skudurėliu viską išvalyk smile.gif manau, kad bent jau dezinfekuosi tai tikrai wink.gif

aš kadangi mačiau skraidančias pas save, tai dabar laukiu kol atsiras ir kirmelių, nes mačiau kaip dauginosi doh.gif  unsure.gif

fui fui fui......
man skriadancios tai dzin, anksciau ir turejom(kalbu apie drabuzius)
bet tos kirmeles.. nors as abejoju ar cia kandys... g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 27, 13:09)
fui fui fui......
man skriadancios tai dzin, anksciau ir turejom(kalbu apie drabuzius)
bet tos kirmeles.. nors as abejoju ar cia kandys... g.gif

Na kirmeles manau atpazistat... kandziu kirmelytes baltos tokios buna.. brr, rasau, ir slykstu darosi.. as cia kada aptikau vel kabancia viena.. doh.gif vel viska valiau, meciau..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 27, 14:58)
Na kirmeles manau atpazistat... kandziu kirmelytes baltos tokios buna.. brr, rasau, ir slykstu darosi.. as cia kada aptikau vel kabancia viena..  doh.gif vel viska valiau, meciau..

mano ne baltos. rudos tokios... g.gif

tiesa uz sienos gyvena kaimynas su mama... is ju buto sklinda nekoks kpavas, tokios senatves kaip buna..tai gla is ten g.gif
Atsakyti
na stai, tai vis gi ne kandys. o ......... nezinau kas.
isisvaliau su actu, papurskiau Cobra. palikau parai vedinti. griztu atgal - zinokit smirda ne kokai cobra , o actu!

bet bent jau nusiraminau kad ne kandys.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2011 12 30, 11:49)
na stai, tai vis gi ne kandys. o ......... nezinau kas.
isisvaliau su actu, papurskiau Cobra. palikau parai vedinti. griztu atgal - zinokit smirda ne kokai cobra , o actu!

bet bent jau nusiraminau kad ne kandys.

gal ten blakės kokios? doh.gif
Atsakyti