[quote=rasiux000,2008 04 16, 00:13]
Graziai atrodo vazoneliai

Saunuole

[/quote]
Ačiū
[quote=milabra,2008 04 16, 00:14]Vau

Nu bet tu man pasakyk - ar tu dirbi šiaip? Nes aš niekaip nieko nespėju

kur jau ten vazonus gražinti
[/quote]
Nea šiaip aš nedirbu ir net vaikų neturiu, na bent jau savo... Turiu krikšto dukrytę kuri man kaip mano ir sesės sūnus labai fainuolis, jie abu man kaip savi, tad tik iš šitos pusės aš mamytė. Šiaip mokausi, vidurinę baiginėju dar tik, jaunutė aš, vos 18
[quote=milabra,2008 04 16, 00:53]
Nu ką, pažiūrėjau į savo apdžiuvusį dendrobį - ten visos tos DAUG šaknys - tušti vamzdeliai. visai, tik šienas likęs. Net kirpti nereikėjo, nutrupėjo viskas. Patys stiebai dar kažkiek gyvasties turi, po vienąkitą šaknį irgi dar radau. Sukonstravau antrą šiltnamį

Sustačiau dabar abu ant gartraukio, nes neturiu kur daugiau dėti
[/quote]
tikėkimės išleis naujas šaknis...
[quote=Monikutė,2008 04 16, 09:53]
O su kokiais dažais tu čia taip? Labai gražu
[/quote]
Dažymo esmė guašas sumaišytas su lipalu, tris kartus nutepiau žalia spalva, o po to kai nudžiuvo ėmiau tapybos, kuriū man niekad nesisekė, nesu aš meniška, bet kiek jau ištraukiau iš savęs tiek bus gerai
[quote=gude,2008 04 16, 10:22]
Ilgai lauktas pumpuras... Pirkau nukainuotą, be žiedų... Atrodė, kad bus ružavas žiedas

....
...o prasiskleidė va tokia gražuolė

...
''Happy girl'' 304...
[/quote]
Labai graži! Aš greit turėsiu irgi balta phal su bordo liežuviuku
[quote=bonda,2008 04 16, 10:32]
aciu uz info -zinosiu
galgali turmpai, kiek tu ja tresi ir kuom konkreciai, ir kas kiek ir kaip laistai? siuo metu, kai zydi
[/quote]
Na laistau tada kai vazonėlis pasidaro lengvas (nes kai prilieju labai sunkus tampa, matyt ten daug į ką prisigeria to vandens). Kai pasidaro lengvas nešu po karštu dušu, nulieju po to biški palaukiu kol nusivarva ir tada gausiai palieju su trašomis ir pastatau atgal į vietą.
[quote=Saule222,2008 04 16, 11:04]
Kaip gražu Žinokit jau baltas pavydas mane ima. na gi prašau pasipasakoti kaip jums pavyksta pražydinti gėlytes Pas mane viena pirkta prieš metus be žiedų dar vis nenori žydėti, iš seno žiedynkočio spuogas išlindęs jau kokį gerą pusmetį, bet taip ir snaudžia, toliau nei krust

Lapukus naujus leidžia, bet žydėti kažkodėl nenori Atrodo ir drėgmės jai netrūksta ir šviesos pakankamai turėtų būti, nes stovi ji visai netoli lango, bet užsispyrus kažkokia.
O kita, kuri nužydėjo rudeniop, taip pat lapuką naują išleido ir dabar dar vieną leidžia, bet žydėti nenori

Nu ką man su jomis daryti? Taip norisi sulaukti žiedų
Ar nužydėjusias jūs laikot toj pačioj vietoj, ir laistot taip kaip visada? nes man vienoj gėlių parduotuvėj pardavėja patarė nužydėjusią padėti kur tamsiau, sumažinti temperatūrą ir drėgmę. O po kokių 2-3 savaičių vėl ištraukti į šviesą, laistyti gausiau ir sakė turėtų ji vėl pradėt žydėti
[/quote]
aš tai karšto dušo duočiau ir daug trašų...
[quote=gude,2008 04 16, 11:54]
Aš savo nei karto dar netrešiau

/pirkau nužydėjusią sausio mėn./
Laikau diiiideliam celofaniniam maiše ant lango ir turiu labai gerą pagalbininkę /savo mažą dukrą/ , kuriai labai patinka kelis kartus per dieną purkšti mano orchidėjas šiltu vandenuku
Kai įlendų į tą maišą pasižiūrėti, tai ten toks drėgnas šiltas oras pas jas - visai kaip Brazilijoj....
[/quote]
Tie mažieji pagalbininkai tai super būna, mano systros vaikiukas (3metų) kai atvažiuoja tai su močiute (mano mama) iš daržo neišeina... Grynas ūkininkas bus. Su dieduku malkas neša po šakaliuką... Nu tikras didžiausias pagalbinykas
Dabar kai atvažiuos pas mus visai vasarai ir gėlių sėsim, manau jam bus įdomu kažką sėti o po to iš ten gėlytės bus, tai tikrai smagu turėtų būti ir jam ir man su juo
[quote=Kerincioji,2008 04 16, 14:05]
O as nusipirkau azotiniu trasu,bandysiu laistyt savo lavoneli
[/quote]
Bandyk, gal pavyks atgaivinti, būtų tikrai smagu
[quote=lucky,2008 04 16, 14:42]
Nu ir Maria Auksaranke tu . Grazu.
[/quote]
Aj čia tik biški, pabandymui dariau, dabar kitakart bandysiu su mozaika išdėliot ant tokio paprasto, gal įdomiau gausis
[quote=Saule222,2008 04 16, 15:05]
O jūs trešiat tik su orchidėjoms skirtomis trašomis, ar gali būti šiaip trašos žydinčioms gėlėms?
[/quote]
Aš trešiu tik su orchidėjoms skirtomis trašomis.
[quote=Tina*,2008 04 16, 15:19]
As Pramones Maximoj kasdien matau nukainuotu tu didziuju, pasidairykit
[/quote]
Mmmmm o kokios kainos ten tų didžiūjų nukainuotų būna?