Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Na,o as pasirodysiu ka leidzia mano Dendrobium yahoo.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigb @ 2008 04 16, 17:44)
laba diena. Ar aš turėčiau sunerimti, jei orchidėjos šaknų galiukai pasidarė šviesiai šviesiai žali? O gal čia reiškia, kad ji pradėjo auginti šaknis? Ačiū

manyciau kad auga bigsmile.gif

QUOTE(Pravda @ 2008 04 16, 18:41)
Nu va, sukėliau nuotraukas, pristatau savo

thumbup.gif

QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 16, 19:32)
Na,o as pasirodysiu ka leidzia mano Dendrobium  yahoo.gif

mano irgi priaugines gal sumastys ir ziedus parodyt kada nors g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 20:00)
mano irgi priaugines gal sumastys ir ziedus parodyt kada nors g.gif  biggrin.gif

Laukiu nesulaukiu kada ziedus krauti prades mirksiukas.gif Nes kai pirkau Dendrobium jis buvo be ziedu ax.gif Tai ,net nezinau kokia spalva ziedai bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2008 04 16, 20:06)
Laukiu nesulaukiu kada ziedus krauti prades mirksiukas.gif  Nes kai pirkau Dendrobium jis buvo be ziedu  ax.gif  Tai ,net nezinau kokia spalva ziedai bus  blush2.gif

tai tau cia kaip siurpraizas bigsmile.gif
as zydincia pirkau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 20:08)
tai tau cia kaip siurpraizas bigsmile.gif
as zydincia pirkau rolleyes.gif

Buvo nupiginta tai paemiau as Dendrobium mirksiukas.gif Tiktai lapai man jo biskiuka nepatinka doh.gif Pagelte biskiuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 16 balandžio 2008 - 19:15
Ir mano darže jaučiasi pavasaris yahoo.gif victory.gif assa.gif
Skleidžiam du žiedelius flirt.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 16, 20:27)

wub.gif
Atsakyti
[quote=Kerincioji,2008 04 16, 20:27]Ir mano darže jaučiasi pavasaris  yahoo.gif  victory.gif  assa.gif
Ech kokia grazuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 16 balandžio 2008 - 19:41
Nu INEXE, nustebinai smile.gif tu tikra šaunuolė didis.gif O aš matai, jau kaip sena boba buvau įsitikinusi, kad toms paauglėms rūpi tik cigaretės ir bernai biggrin.gif O čia prašau mergaitė - orchidėjininkė thumbup.gif Aš sužavėta 4u.gif
Pavardžiui negirsiu, bet gražios gėlės smile.gif Visų, kurias čia nuotraukas apžiūrėjau. Biskį pavydžiu... ką ten biskį irnesakyk.gif žaliuoju iš pavydo. doh.gif biggrin.gif

Nu pas mane nieko naujo rūtų darželyje. Baltoji mano skleidžia žiedus ramiai, dabar trys išsikleidę, mačiau ir ketvirtas jau išsižiojo. Išdalinti dendrobiai sėdi ramūs, tik vaikai po lapą numetė. Šiltnamiuose irgi kapų ramybė, net nejudinu, sėdi jie ten sau. Gal gausiu fotiką, tai irgi parodysiu ką čia turiu ax.gif
O kas yra keramzitas? bais girdėtas žodis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 16, 21:27)
Ir mano darže jaučiasi pavasaris  yahoo.gif  victory.gif  assa.gif
user posted image

user posted image

O siaube koks grožis, tuoj nugriusiu swoon.gif kokia spalvytė, koks grožis! wub.gif

QUOTE(milabra @ 2008 04 16, 22:19)
Nu INEXE, nustebinai smile.gif tu tikra šaunuolė didis.gif O aš matai, jau kaip sena boba buvau įsitikinusi, kad toms paauglėms rūpi tik cigaretės ir bernai biggrin.gif O čia prašau mergaitė - orchidėjininkė  thumbup.gif Aš sužavėta  4u.gif
Pavardžiui negirsiu, bet gražios gėlės smile.gif Visų, kurias čia nuotraukas apžiūrėjau. Biskį pavydžiu... ką ten biskį irnesakyk.gif žaliuoju iš pavydo.  doh.gif  biggrin.gif

Nu pas mane nieko naujo rūtų darželyje. Baltoji mano skleidžia žiedus ramiai, dabar trys išsikleidę, mačiau ir ketvirtas jau išsižiojo. Išdalinti dendrobiai sėdi ramūs, tik vaikai po lapą numetė. Šiltnamiuose irgi kapų ramybė, net nejudinu, sėdi jie ten sau. Gal gausiu fotiką, tai irgi parodysiu ką čia turiu  ax.gif
O kas yra keramzitas? bais girdėtas žodis  rolleyes.gif

Iš tikrųjų tai vos spėju viską ką reikia pasidaryti ir dar šiomis gėlytėmis užsiimti, mat turiu didelį norą į kauno medicinos universitetą įstoti, tad tenka daug ir sunkiai mokytis jau dabar, nelaukiant tos 12 klasės egzaminų. Bet visą savo laisvalaikį orchidėjoms atiduodu wub.gif pats smagiausias užsiėmimas ir yra rūpintis gėlytėmis sokiai.gif
Papildyta:
aj bėja o keramizas kiek aš suprantu tai yra tokie akmenukai nedideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2008 04 16, 21:19)
O kas yra keramzitas? bais girdėtas žodis  rolleyes.gif

va keramzitas user posted image

QUOTE(Inexe @ 2008 04 16, 21:48)
mat turiu didelį norą į kauno medicinos universitetą įstoti

mano MB ten mokinos bet poto mete, mat kompai pasirode daug idomesni nei zmones tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 16, 21:51)
va keramzitas

aaaa, drenažas biggrin.gif turiu visą maišą, naudoju, ot man blogai su pavadinimais doh.gif O jis drėgmę laiko? Nu kad vazonuose sugeria tai jo, o paskui jis ką, tos drėgmės nepaleidžia?
Atsakyti