Įkraunama...
Įkraunama...

Sausainiai

QUOTE(neaiski @ 2009 09 01, 13:49)
Taip, kepiau pagal recepta is Vitos sandeliuko.
Patikrinau po 10 min kepimo su krapstuku, istraukiau dar dregna, kepiau toliau,
viso kokias 15 min.
Ai, tiek to.Pabandysiu savaitgali dar karta (gal) , pabandysiu ir Daividijos tuo paciu.

Sekmes! ir neperkepk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 09 01, 13:25)
neaiski, galvoju, kodel jie tau galejo nesigauti....  g.gif  ar nebus taip, kad juos ilgiau kepei, nei nurodyta?  doh.gif nes randu receptuose, kad ju perkepti negalima, kitaip jie isdziuna ir buna kieti....

greiciausiai taip, nes juk recepte kaip tik atkreipiau demesi - nera daug riebalo. gal, Neaiski, jie perdziuvo g.gif

Tiute,man atrodo,tavuoju receptuku skanu butu maisyti tesla su kokiais nat.aliejais - kokosu, riesutu - nebandei? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(neaiski @ 2009 09 01, 13:49)
Taip, kepiau pagal recepta is Vitos sandeliuko.
Patikrinau po 10 min kepimo su krapstuku, istraukiau dar dregna, kepiau toliau,
viso kokias 15 min.
Ai, tiek to.Pabandysiu savaitgali dar karta (gal) , pabandysiu ir Daividijos tuo paciu.

manau,be reikalo issigandai dregnumo - mazuciai sausainiukai,tad kiausinis jame per 10 min.turejo buti jau karscio pakankamai paveiktas, o pakepus ilgiau jie turbut padziuvo...

jei bandysi dar - parasyk, man irgi idomu mirksiukas.gif

Atsakyti

OK. Bandysiu abejus, viska parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 09 01, 15:59)
Tiute,man atrodo,tavuoju receptuku skanu butu maisyti tesla su kokiais nat.aliejais - kokosu, riesutu - nebandei? mirksiukas.gif

nemeginau, bet gera ideja bigsmile.gif

QUOTE(neaiski @ 2009 09 01, 18:24)
OK. Bandysiu abejus, viska parasysiu  smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles
Turiu pora klausimuku:
Pagal recepta reikia deti sumaltus migdolus, manau nulupus odele, o pas mus nera pirkti be odeles. Kaip nulupti? Gal zinote koki greita buda.
Ir dar apelsinu cukatos bigsmile.gif kur ju isigyti? Gal matet kur nusipirkti arba juos galima pasigaminti?
Buciau labai labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2009 09 03, 08:20)
Sveikos kepejeles 
Turiu pora klausimuku:
Pagal recepta reikia deti sumaltus migdolus, manau nulupus odele, o pas mus nera pirkti be odeles. Kaip nulupti?  Gal zinote koki greita buda.
Ir dar apelsinu cukatos bigsmile.gif kur ju isigyti? Gal matet kur nusipirkti arba juos galima pasigaminti?
Buciau labai labai dekinga 4u.gif

Nuplikink verdanciu vandeniu,palaikyk kelias min ir jie tau nusilups greitai.
Apelsinu cukatas galima pasigaminti,kazkur turiu keleta receptuku,reikia paieskoti.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 09 03, 12:37)
Nuplikink verdanciu vandeniu,palaikyk kelias min ir jie tau nusilups greitai.
Apelsinu cukatas galima pasigaminti,kazkur turiu keleta receptuku,reikia paieskoti.

friends.gif aha but gerai, laukiu...
Atsakyti
va,radau greifruitu,bet galima daryti su apelsinais ir citrinom.
10 placiu greifruito juosteliu,
2 2/3 puoduko vandens,
2/3 puoduko cukraus.
Su bulviu skustuku nuskusti greifruita,bet ziureti,kad nepatektu balto sluoksnio.Supjaustyti siauromis juostelemis.Puode uzmerkti ta sjuosteles su dviem puodukais vandens,uzvirinti ir pavirti 10 sek.Supilti i kiaurasamti ir perpilti saltu vandeniu.
sudeti juosteles i puode su 1/3 puyoduko cukraus ir 2/3 puoduko vandens.Uzvirinti ir virti,kol prades tirsteti,apie 8min.Per ta laika juosteles pasidarys beveik permatomos.

Supilti 1/3 puoduko cukraus ant padeklo,sudeti ten zieveles ir ismaisysti,kad apkibtu cukrumi.Sudeti i lekste ir leisti isdziuti,tada galima supjaustyti gabaliukais,laikyti saldytuve.
Atsakyti
Gal kas turite skanių imbierinių sausainukų receptą? Nes internete tai vis tie patys ir nieko naujo sad.gif Kažkada valgiau Vilniuje "Balti Drambliai" kavinėje imbierinius sausainius, tai ligi šiol jų skonių negaliu pamiršt, o tuos kuriuos esu darius jiems neprilygsta sad.gif
Atsakyti
Sveikutes! Nusipirkom lego formeles,tai vaikai nekantrauja kada kepsim sausainukus smile.gif .Gal kas galetu parasyt kokiu skaniu sausainuku recepteliu,kad tiktu daryt su formelem, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gali pabandyt Sonatinos Kapučino sausainukų receptą
Esu kepusi, tikrai vykęs receptas mirksiukas.gif Kavą galima keist kakava...
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 09 10, 07:17)
Gali pabandyt Sonatinos Kapučino sausainukų receptą
Esu kepusi, tikrai vykęs receptas  mirksiukas.gif Kavą galima keist kakava...

Didelis aciu clap.gif ,o idomu vietoj sviesto ar tiktu margarinas g.gif
Reiks butinai iskept smile.gif
Atsakyti