Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko skrydis

Aha, ta pati, ar lietus ar sniegas sninga, ar nuo karscio galva svaigsta biggrin.gif Geri laikai buvo, pavazinedavau prie lektuvu su vaikuciais 4u.gif Tik ausiniu tai nedevedavau...
Dabar dirbu AirBaltic.
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2008 04 20, 20:52)
Aha, ta pati, ar lietus ar sniegas sninga, ar nuo karscio galva svaigsta  biggrin.gif Geri laikai buvo, pavazinedavau prie lektuvu su vaikuciais  4u.gif Tik ausiniu tai nedevedavau...
Dabar dirbu AirBaltic.

Kaip smagu.
Ir aš noriu stiuardu dirbt, ar labai sveikatą tikrina?

Džiaugiuos, kad man nebe 13 metų, kad nebereikia palydos ir kad sugebu viską susirasti pats. Nors....pirmą kartą atvykus į Prahos oro uostą, teko pavaikščiot laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 04 20, 19:45)
Beje, palyda kainuoja apie 60 litu

Cia kainuoja 30 euru vienam vaikui kiekvienai skrydzio atkarpai. Kitur aisku gal kitos kainmos. Cia aplamai aprasyta visa eiga.
http://www.flylal.co...pecial/children
Atsakyti
o ar su visomis kelionių agentūromis galiu skristi be suaugusiojo palydos?
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GP: 20 balandžio 2008 - 20:34
QUOTE(*GP @ 2008 04 20, 21:34)
o ar su visomis kelionių agentūromis galiu skristi be suaugusiojo palydos?
rolleyes.gif

Tai kad ne su kelionių agentūrom reikia skristi, o avialinijom unsure.gif
Atsakyti
Žinau, tik nesugalvojau kaip čia pavadinti tasavialinijas biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(*GP @ 2008 04 20, 22:58)
Žinau, tik nesugalvojau kaip čia pavadinti tasavialinijas biggrin.gif:D

Su visom.
Atsakyti
kai kurios avialinijos vaikas jaunesniems nei 15 metu leidzia skristi tik tiesiogiai jei be tevu prieziuros - jos neapsiima tokiu atveju kai norima skristi su persedimais.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 20, 20:04)
Kaip smagu.
Ir aš noriu stiuardu dirbt, ar labai sveikatą tikrina?

Tikrina labai, bet jei neturi jokiu nusiskundimu tai manau kad nebus problemu g.gif As irgi jaudinausi truputi kad nepraeisiu medicinines ax.gif Jei nesergi sirdies, plauciu, kraujagysliu ligom ar diabetu tai viskas bus ok bigsmile.gif
Sekmes, busimasis kolega 4u.gif
Sorry uz off topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 04 20, 21:13)
Cia kainuoja 30 euru vienam vaikui kiekvienai skrydzio atkarpai. Kitur aisku gal kitos kainmos. Cia aplamai aprasyta visa eiga.
http://www.flylal.co...pecial/children

O aš noriu paleisti skristi abi dukras vienas, 14 ir 8 metų. Tai jei kiekvienam vaikui po palydą priskiria, tai ir sumelė susidaro g.gif Bet mano atveju, gal vieną skirtų asmenį g.gif
O gal žinot, ar galima būtų jas vienas leisti, be jokios palydos? Nes jos savarankiškos ir skridusios en kartų su manim. Bet ar pagal taisykles galima vienom skrist?
Atsakyti
QUOTE(Nomed62 @ 2008 09 29, 16:14)
Bet mano atveju, gal vieną skirtų asmenį g.gif

Kiek esu matęs, tai ten tie vaikai surenkami į vieną krūvą, užkabinamas ant kaklo maišelis su dokumentais ir jie laukia lydinčio asmens. Jis palydi iki lėktuvo. Atskridus jie sėdi lėktuve kol ateina lydintis asmuo ir vėl visą grupę išsiveda.
Našlaitėliai tokie tie vaikai atrodo...
Atsakyti
Gal kas tiksliau žino, gal skraidino savo vaikučius?
Atsakyti