Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(dzhina @ 2008 05 22, 16:32)
per EDS paziurek ar nera klaidu kokiu nors, jei nera tada skambink i VMI 1882 ir klausk... g.gif

Ryt eisiu i mokescius ir paklausiu, jei nieko nepasakys, tada paskambinsiu.
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 22, 17:26)
Ryt eisiu i mokescius ir paklausiu, jei nieko nepasakys, tada paskambinsiu.
Aciu uz atsakyma  4u.gif

pirmiau paskambink, jei kokiu dok truksta nusinesi, kad po to nereiktu kelis kartus vaikscioti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 22, 17:46)
pirmiau paskambink, jei kokiu dok truksta nusinesi, kad po to nereiktu kelis kartus vaikscioti... doh.gif

Aciu uz patarima, pries tai pasiskambinsiu. Tikiuosi issispres mano problema.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 22, 18:18)
Aciu uz patarima, pries tai pasiskambinsiu. Tikiuosi issispres mano problema.

Buvau VMI. Paziurejo kompe ir pasake , kad deklaracija PRIIMTA, AKTUALI.
Sake, kad veliausiai pinigelius grazins iki liepos pradzios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 05 23, 17:19)
Buvau VMI. Paziurejo kompe ir pasake , kad deklaracija PRIIMTA, AKTUALI.
Sake, kad veliausiai pinigelius grazins iki liepos pradzios.  doh.gif

juk reikejo paziureti prisijungus per banka i EDS, tada nereiketu eiti i VMI doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 23, 17:45)
juk reikejo paziureti prisijungus per banka i EDS, tada nereiketu eiti i VMI doh.gif

Buvau prisijungusi, bet ten kazkodel nerodo visai, kad gauta deklaracija g.gif
Todel ir ejau i mokescius. Ten jie per savo duomenu baze paziurejo rolleyes.gif ir pamate nuramino mane, kad viskas gerai, klaidu nera cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 23 gegužės 2008 - 16:55
4u.gif SVEIKI TURIU KLAUSIMA ,SKAICIAU BET NE KA TEN AS RADAU GAL ,TIESIOG NESUPRATAU ,DABAR MANO MAMA PADOVANOJO ZEME AS JA NESINAUDOJU TIK PAPRASAU KAD KAIMYNAI NUSIPJAUTU SIENA ,TEN TIK PIEVOS ,O KA AS TEN DEKLARUOSIU PIEVAS KOKIA MAN NAUDA??????
Atsakyti
oi, biški į pievas čia pavarei hihihi.gif

Nieko tau deklaruot nereik, nei kaimynų šieno nei savo pievų laugh.gif
Atsakyti
ax.gif nesupratau kodel i pievas g.gif jei yra nedirbama zeme tik pievos 5hehtarai ,as tik paklausiau jei nesinaudoju tai kam deklaruot kokia nauda ,o man sako deklaruok
Atsakyti
Gyventojų pajamų mokesčio požiūriu deklaruoti jums nereikia nieko.
O apie kitokius mokesčius šioje temoje kalbos neina.
Atsakyti
QUOTE(werute007 @ 2008 05 29, 13:59)
ax.gif nesupratau kodel i pievas g.gif  jei yra nedirbama zeme tik  pievos 5hehtarai ,as tik paklausiau jei nesinaudoju tai kam deklaruot kokia nauda ,o man sako deklaruok

mastau.gif galima deklaruoti ir pievas biggrin.gif , bet tik reikia kreiptis ne į mokesčių inspekciją, o ko gero į Nacionalinę mokėjimo agentūrą.

Turbūt kalba eina apie šitą deklaravimą:

Balandžio 14 d. prasideda žemės ūkio naudmenų ir pasėlių plotų deklaravimas. Bendroje paraiškoje ūkininkai gali prašyti ne tik tiesioginių išmokų už žemės ūkio naudmenas ir pasėlius, bet ir paramos pagal keletą Lietuvos kaimo plėtros 2007–2013 metų programos priemonių.

http://www.nma.lt/index.php?1444191661
Atsakyti
bigsmile.gif sveiki aciu jum labai uz isamia informacija
Atsakyti