Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas 2007-2008m

QUOTE(Night @ 2009 03 04, 13:49)
Sveikos smile.gif
Gal galite padėti išsiaiškintu su tais NPD.

Pirmoji dukrytė santuokoje gimė 2008 05 05. Koks NPD man priklauso?
320x12 + 16x7 = 3952 ??

Pažiūrėjau kad man faktiškai pritaikytas NDP yra 3600, skirtumas tarp faktiško ir priklausančio gaunasi 320 + 32. Kodėl +32? turėtų gautis lyg 320 + 16?  g.gif
O preliminari deklaracija mano išvis neužpildyta, pirmas lapas tik su vardu ir pavarde  doh.gif Reikia dar laukti, taip? Draudomo bendrovės duomenų irgi nėra, nors jie sako, kad viską pateikė VMI  g.gif

rašykit 3952 Lt ir nesukit galvos smile.gif

QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 04, 13:51)
Tiesa, dar turiu klausima... jei visus 2008 metus buvau vaiko prieziuros atostogose, as galiu atiduoti tuos 2 proc. ar ne?  g.gif

galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 04, 15:13)

Liuks thumbup.gif Aciu 4u.gif

O gal dar galit patarti siuo klausimu.... unsure.gif

Sveikos, brangiosios... reikia pagalbos...

Buvau siandien mokesciuose, ten man padejo uzpildyti savo ir vyro deklaracijas... bet dabar namie kuo daugiau as i jas gilinuos... tuo man didesnis itarimas, kad jos abieju deklaracijose privele man klaidu... Nes pilde dviese, ir kaip supratau, ne ka daugiau ismanancios uz mane Pas mus tokia situacija, kad uz busto paskola as negaliu susigrazinti visos sumos, tai likusia dali grazinasi vyras... ir be to man atrodo, kad jos nepasiziurejo, kad man pritaikytas ne visas NPD... ir dar vysui kazka ten sumale.... Zodziu nezinau ka daryt... laukti kol man EDSe parodys, kad klaidingos ar jau is karto bandyt jas pakest??? HELP....

Aciu 4u.gif

Atsakyti
ar jūs tikra, kad reikės taisyti? smile.gif
Atsakyti
TURIU TOKI KLS...jei as turiu pajamu kuriosm taikoma 15 procentu tarifas..ar as turiu pildyti forma GPM 305T
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 04, 13:33)
tėtis galės sudeklaruoti už jus, tik turės L priede įrašyti jūsų asmens kodą  mirksiukas.gif

Labai labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 04, 15:31)
ar jūs tikra, kad reikės taisyti? smile.gif

Beiveik 110 procentu.... doh.gif biggrin.gif Ir vat visa pusdieni vepsau i tas deklaracijas, ir kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad kazkas ten ne taip... unsure.gif tik deja siuo klausimu esu vista ir nezinau, kaip istaisyti tas klaidas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 03 04, 14:41)
Beiveik 110 procentu....  doh.gif  biggrin.gif Ir vat visa pusdieni vepsau i tas deklaracijas, ir kuo toliau, tuo labiau suvokiu, kad kazkas ten ne taip...  unsure.gif tik deja siuo klausimu esu vista ir nezinau, kaip istaisyti tas klaidas...  doh.gif  biggrin.gif

na tai bandom pasitikrinti nuo NPD. Kokia suma deklaracijoj įrašyta?
Atsakyti
Tas pateiktas Preliminarias deklaracijas uztenka "patvirtinti", ar dar reikia ka nors daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2009 03 04, 14:44)
Tas pateiktas Preliminarias deklaracijas uztenka "patvirtinti", ar dar reikia ka nors daryti?  g.gif

asmeniškai dar patikrinčiau, ar gerai NPD pritaikytas, ar įrašyta banko sąsk. ir pan.
jeigu viskas ok, galima tvirtinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo node: 04 kovo 2009 - 14:46
sveikos turiu klausima,
cia del paskolos deklaravimo
paskola ant vyro,praitus metus vyras dirbo ltv ir cia mokejo mokescius,o siais metais jis dirba uzsienyja ir ten moka mokescius ar jis gali deklaruoti paskola ir ar ka atgaus uz ja,as esu nedirbanti,gal jam i bisrza stoti,ar tai ka duos? nes lietuvoje jis skaitosi kaip ir bedarbis nes cia mokesciu nemoka,gal galite man paaiskinti kas ir kaip ax.gif 4u.gif kazkaip nesinoretu prarasti pinigeliu o dar kai nera labai lengva su jais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inni: 04 kovo 2009 - 14:53
sveikos merginos, gal galit man kuri nors atsakyti, vakar nusiunčiau jau savo deklaraciją, o va šiandien įlindus jos niekur nėra, nei persiųstuose failuose nei pateiktose deklaracijose, gal dar vakar pilnai sistema neveikė, nes tikrai įsitikinusi, kad persiunčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2009 03 04, 15:43)
na tai bandom pasitikrinti nuo NPD. Kokia suma deklaracijoj įrašyta?

pas mane parasyta 3840, nors pazymoj raso, kad pritaikyta 3696, o pas vyra parasyta 4224, nors pazymoj 4032... is kur ir kaip jos gavo tokius skaicius as nezinau... vaika turim viena...
Atsakyti